Karakondzula! Posted Tuesday at 08:07 PM Posted Tuesday at 08:07 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Jbg kladili smo se na Jordana Sejn mi reko da sam dobar Nworu i Gerarda Butlera i ispusili jbg, A možda ipak Banki i nije tolika neznalica.
dunaj95 Posted Tuesday at 08:07 PM Posted Tuesday at 08:07 PM Nadam se samo da su momci završili ugovore sa drugim klubovima prije mjesec dana... 1
K.Dot Posted Tuesday at 08:07 PM Posted Tuesday at 08:07 PM Ali jeza me hvata koliko je Batler bezvezan igrač, kad se samo setim poredjenja sa Nanom.
Bejn Posted Tuesday at 08:08 PM Posted Tuesday at 08:08 PM Ne bih ja ovde previše kritikovao igrače. Znano je ko je ovde glavni krivac za ovu kuromorfnu "igru". 1 1
Zadnji vezni Posted Tuesday at 08:08 PM Posted Tuesday at 08:08 PM Just now, dunaj95 said: Kad na parketu imaš ovako razbijenu bandu, glupo je tražiti krivca... Ovo izdanje je epska blamaža.. Što je najgore ugovore za sljedeću sezonu imaju i Kalinić i Batler i Nwora, produžen Izundu .... Igraci cine druzinu sa idejom i planom,ulogama...poput Zalgirisa,ili su raspustena banda poput nas. Kao sto rekoh razliku u tom odnosu i izgledu ekipe pored igrača najvise cini i utice na to trener. Ovi momci su pokazali da mogu i da znaju....do početka implementacije....a onda je krenula divljina i ova raspojasana banda. 1
Issey Posted Tuesday at 08:10 PM Posted Tuesday at 08:10 PM 8 minutes ago, Zadnji vezni said: Šta kažu ovi ,što su nas zalivali govnima dok smo pisali i kritikovali igru i sve što radi ova neznalica trenerska? Gde su sad da nas opet isprozivaju,malo zapišaju i objasne nam da nemamo pojma ni blage veze sa košarkom,jer samo mrzimo a nista ne znamo. Evo daj da nam objasne šta je od ekipe uradio SO,na sta licimo,na sta mu lice igrači i ekipa na obe strane terena? Kako je pravio selekciju,otpuštao,primao,pa one nahvaljene opet otpustio,pa je na kraju i pomočnik došao na red. Ali izgleda i sa pomoćnikom smo bolje izgledali. Idi sam ako imaš iole obraza i zvezdaštva u sebi. Sad će da kažu da je ovo realnost i da su igrači krivi... I da navijaju da ovu prevaru na klupi produžimo još dve sezone, minimum... Treba mu vremena da implementira... 1
Nini3112 Posted Tuesday at 08:10 PM Posted Tuesday at 08:10 PM 2 minutes ago, K.Dot said: Ali jeza me hvata koliko je Batler bezvezan igrač, kad se samo setim poredjenja sa Nanom. Nije on bezvezan igrac samo mu je losa uloga 1
3x3cz Posted Tuesday at 08:10 PM Posted Tuesday at 08:10 PM Just now, tejlor said: smesi nam se preokret Posalji ziro racun da ti uplatim 63000€
Don Dusko Posted Tuesday at 08:10 PM Author Posted Tuesday at 08:10 PM 2 minutes ago, K.Dot said: Ali jeza me hvata koliko je Batler bezvezan igrač, kad se samo setim poredjenja sa Nanom. U sistemu SO i Nunn bi bio bezvezan igrac. 5 2
NikeAir Posted Tuesday at 08:10 PM Posted Tuesday at 08:10 PM Jel realno da covek nije dao Dobricu nijedan sekund da odigra?
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 08:11 PM Posted Tuesday at 08:11 PM 16-18 četvrtina 💪🏻 Plešemo. 1
TB Told Posted Tuesday at 08:11 PM Posted Tuesday at 08:11 PM 5 minutes ago, Čvarkov said: I neki drugi igrači koji nemaju stare zasluge imaju neograničenu minutažu nevezano za greške na terenu. Trener raspoređuje minute i trebalo bi da izvlači najbolje iz igrača. Nije toliko ni bitno sada, ali nema igrača koji se može uporediti sa odnosom učinak - uloga.
Čočo Posted Tuesday at 08:11 PM Posted Tuesday at 08:11 PM 4/4 prave seriju 6:0 i nastavljaju sa rutiniranjem 1
liv7 Posted Tuesday at 08:11 PM Posted Tuesday at 08:11 PM Nema sta,stvarno nije u redu dati visegodisnji ugovor veteranu koji je nekad ucinio mnogo toga dobrog za klub.Ali zato je ok dati visegodisnji ugovor treneru koji je u proslom mandatu zasrao sve sto je mogao. 1
drakon1 Posted Tuesday at 08:11 PM Posted Tuesday at 08:11 PM Ako ikako dodjemo na -5 i onda opet zavrsimo sa gomilom gluposti na nekih -15, ubicu se. Sad se igra nekakva odbrana. Sa Kalinicem na terenu, ako smem da primetim. Sto jes' jes'.
BattleBender Posted Tuesday at 08:11 PM Posted Tuesday at 08:11 PM Nema kosarka dok nemas razvijanje napada iz unutrasnjosti. Proigrasmo nesto sto lici na kosarku kad je izaso CMM 3
Cavani Posted Tuesday at 08:11 PM Posted Tuesday at 08:11 PM Koliko je tecniji napad bez Kodija, pa i Cime. 2
Bejn Posted Tuesday at 08:12 PM Posted Tuesday at 08:12 PM Just now, Don Dusko said: U sistemu SO i Nunn bi bio bezvezan igrac. Opa. Krajnje je vreme došlo kada ti tako pišeš o "Saletu". 1
wing Posted Tuesday at 08:12 PM Posted Tuesday at 08:12 PM (edited) Najveća kazna za ovu bezmudost i nespremnost biće da se dovuku do polufinala ABA gde ih čeka isfrustirani KKP sa krvavim zubima... Edited Tuesday at 08:22 PM by wing " Saša gleda Nworu " ulje na platnu. Etnografski muzej - Beograd. 1
dunaj95 Posted Tuesday at 08:12 PM Posted Tuesday at 08:12 PM Just now, Zadnji vezni said: Igraci cine druzinu sa idejom i planom,ulogama...poput Zalgirisa,ili su raspustena banda poput nas. Kao sto rekoh razliku u tom odnosu i izgledu ekipe pored igrača najvise cini i utice na to trener. Ovi momci su pokazali da mogu i da znaju....do početka implementacije....a onda je krenula divljina i ova raspojasana banda. Implementacija, Implementacija, Implementacija...šta vam više u pm znači ta fraza... Jel to da šutaš trojku iz kontre u situaciji 3 na1 Jel to da kreneš na čupaš obruć na -15 Jel to da u odbrani djeluješ kao čun I još 1000 stvari I sve im trener govori da to rade...
Recommended Posts