Čočo Posted April 21 Posted April 21 Ovaj čovek se drogira. Od 20 min on 10 minuta insistira na igri 5 na 4. Jbn neverovatno. 1
drakon1 Posted April 21 Posted April 21 Just now, Henry Chinaski said: Pa ubaci Dobrića, šta Kalina radi sve vrijeme Skratio trener rotaciju. 4
Shunsuke Nakamura Posted April 21 Posted April 21 Ali šta sad uradi Izundu, pobježe čovjek od lopte. 1
DijametralnoSuprotan Posted April 21 Posted April 21 Loša igra. Loše vođenje utakmice. Samo CMM prelazna ocena.
magiko Posted April 21 Posted April 21 Uzasno ruzna kosarka sa obe strane, utakmica ruzna za gledanje haos 1
drakon1 Posted April 21 Posted April 21 Da odemo na poluvreme sa -5 i da se sutiramo u dupe od srece. 1
BattleBender Posted April 21 Posted April 21 Denis Rodman broj dresa, to je nas zbirni IQ. Polomicu nesto. I nas trenee, naivcina najveca. Zednog preko vode mozes da ga preneses 1
fradler Posted April 21 Posted April 21 Karterica se drogira. A i ćelavi koji ga rehabilituje u ovakvoj utakmici.
Žilee Posted April 21 Posted April 21 Drugo poluvreme bez Kaline Rivera Kartera Probas Segija i Miljena 3 4 minuta da zategnu odbranu i kraj
NMX Posted April 21 Posted April 21 Ovaj napad koji je Buka zavrsio kosem je nasa sezona in a nutshell Haos, agonija, pad, uspon, pa neki uspeh (kos) ali dugorocno je ovo samoubistvo
Zadnji vezni Posted April 21 Posted April 21 Ali kakav je dunster i nemačpojma ovaj Salo implementator. Neverovatne stvari se mogu videti. Ja garantujem da je imao 70 izmena do sad 1
Henry Chinaski Posted April 21 Posted April 21 Ja kontam da Karter ima u ugovoru da mora igrati svaku utakmicu, drugi razlog za čovjeka da igra a bukvalno jedva preživjeo prije par mjeseci
Webad Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, drakon1 said: Deda je, bez uvrede, sigurno korisniji. Ma de druze...ista klapa...na zalost. Bilo je jasno sta nas ceka kada smo videli petorku na startu
DijametralnoSuprotan Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, drakon1 said: Da odemo na poluvreme sa -5 i da se sutiramo u dupe od srece. Biće 15 kakvih 5. 1
djenkoslav Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, drakon1 said: Da odemo na poluvreme sa -5 i da se sutiramo u dupe od srece. Teško 1
Webad Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, Žilee said: Drugo poluvreme bez Kaline Rivera Kartera Probas Segija i Miljena 3 4 minuta da zategnu odbranu i kraj Bez kaline? Si looood 🤣 just watch...hold my biiiirrr
Čočo Posted April 21 Posted April 21 Nešto najružnije što sam gledao godinama unazad. Ovo mora pod hitno da se rešava. Nigde ovo ne vodi. 2
fradler Posted April 21 Posted April 21 Moneke u fazonu "a sad malo ja", pa makar napao bez ikakvog rezona. Tužna smo ekipica, negledljiva low-iq divljina. 1
TB Told Posted April 21 Posted April 21 U principu se period dobre odbrane završi kad se Kalinić pojavi na parketu, a pošto u napadu ne postoji, nema nijednog razloga zašto Dobrić ne igra. 1
Recommended Posts