Čočo Posted Tuesday at 07:29 PM Posted Tuesday at 07:29 PM Ovaj čovek se drogira. Od 20 min on 10 minuta insistira na igri 5 na 4. Jbn neverovatno. 1
drakon1 Posted Tuesday at 07:29 PM Posted Tuesday at 07:29 PM Just now, Henry Chinaski said: Pa ubaci Dobrića, šta Kalina radi sve vrijeme Skratio trener rotaciju. 4
Čvarkov Posted Tuesday at 07:29 PM Posted Tuesday at 07:29 PM Šta mi radimo jbm ti život, kakva je ovo sekvenca bila 1 1
Shunsuke Nakamura Posted Tuesday at 07:29 PM Posted Tuesday at 07:29 PM Ali šta sad uradi Izundu, pobježe čovjek od lopte. 1
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 07:29 PM Posted Tuesday at 07:29 PM Loša igra. Loše vođenje utakmice. Samo CMM prelazna ocena.
magiko Posted Tuesday at 07:30 PM Posted Tuesday at 07:30 PM Uzasno ruzna kosarka sa obe strane, utakmica ruzna za gledanje haos 1
drakon1 Posted Tuesday at 07:30 PM Posted Tuesday at 07:30 PM Da odemo na poluvreme sa -5 i da se sutiramo u dupe od srece. 1
BattleBender Posted Tuesday at 07:30 PM Posted Tuesday at 07:30 PM Denis Rodman broj dresa, to je nas zbirni IQ. Polomicu nesto. I nas trenee, naivcina najveca. Zednog preko vode mozes da ga preneses 1
fradler Posted Tuesday at 07:30 PM Posted Tuesday at 07:30 PM Karterica se drogira. A i ćelavi koji ga rehabilituje u ovakvoj utakmici.
Žilee Posted Tuesday at 07:30 PM Posted Tuesday at 07:30 PM Drugo poluvreme bez Kaline Rivera Kartera Probas Segija i Miljena 3 4 minuta da zategnu odbranu i kraj
NMX Posted Tuesday at 07:30 PM Posted Tuesday at 07:30 PM Ovaj napad koji je Buka zavrsio kosem je nasa sezona in a nutshell Haos, agonija, pad, uspon, pa neki uspeh (kos) ali dugorocno je ovo samoubistvo
Zadnji vezni Posted Tuesday at 07:30 PM Posted Tuesday at 07:30 PM Ali kakav je dunster i nemačpojma ovaj Salo implementator. Neverovatne stvari se mogu videti. Ja garantujem da je imao 70 izmena do sad 1
Henry Chinaski Posted Tuesday at 07:31 PM Posted Tuesday at 07:31 PM Ja kontam da Karter ima u ugovoru da mora igrati svaku utakmicu, drugi razlog za čovjeka da igra a bukvalno jedva preživjeo prije par mjeseci
Webad Posted Tuesday at 07:31 PM Posted Tuesday at 07:31 PM 1 minute ago, drakon1 said: Deda je, bez uvrede, sigurno korisniji. Ma de druze...ista klapa...na zalost. Bilo je jasno sta nas ceka kada smo videli petorku na startu
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 07:31 PM Posted Tuesday at 07:31 PM 1 minute ago, drakon1 said: Da odemo na poluvreme sa -5 i da se sutiramo u dupe od srece. Biće 15 kakvih 5. 1
djenkoslav Posted Tuesday at 07:32 PM Posted Tuesday at 07:32 PM 1 minute ago, drakon1 said: Da odemo na poluvreme sa -5 i da se sutiramo u dupe od srece. Teško 1
Webad Posted Tuesday at 07:32 PM Posted Tuesday at 07:32 PM 1 minute ago, Žilee said: Drugo poluvreme bez Kaline Rivera Kartera Probas Segija i Miljena 3 4 minuta da zategnu odbranu i kraj Bez kaline? Si looood 🤣 just watch...hold my biiiirrr
Čočo Posted Tuesday at 07:33 PM Posted Tuesday at 07:33 PM Nešto najružnije što sam gledao godinama unazad. Ovo mora pod hitno da se rešava. Nigde ovo ne vodi. 2
fradler Posted Tuesday at 07:33 PM Posted Tuesday at 07:33 PM Moneke u fazonu "a sad malo ja", pa makar napao bez ikakvog rezona. Tužna smo ekipica, negledljiva low-iq divljina. 1
TB Told Posted Tuesday at 07:33 PM Posted Tuesday at 07:33 PM U principu se period dobre odbrane završi kad se Kalinić pojavi na parketu, a pošto u napadu ne postoji, nema nijednog razloga zašto Dobrić ne igra. 1
Recommended Posts