djenkoslav Posted Tuesday at 07:07 PM Posted Tuesday at 07:07 PM 1 minute ago, Žilee said: Staće i taj sut Barsu ,polako samo ne moze ovako do veka. Kad oni promasuju promasujemo i mi... Tako igramo cele sezone
Perkos2 Posted Tuesday at 07:07 PM Posted Tuesday at 07:07 PM 6 trojki a naša prva petorka bez faula nad Klajburnom, tek kad je ušao Semi napravio faul. da Jago je kriv za ovu odbranu 1
Dzo23 Posted Tuesday at 07:07 PM Posted Tuesday at 07:07 PM Kakvi potezi Batlera. Izadje ovaj pogubljeni Nwora udje Batler koji hoće sam da igra protiv ovako iskusnih, visokih igrača. Sprdnja koliko smo neozbiljna ekipa. 1
drakon1 Posted Tuesday at 07:09 PM Posted Tuesday at 07:09 PM A, evo i pionir Marcos im ulazi da nas i on izmaltretira. 1
3x3cz Posted Tuesday at 07:09 PM Posted Tuesday at 07:09 PM (edited) 3 minutes ago, Webad said: Startuj sa kalinicem sad! Imamo ih salo...moze i papi diskace do loga De cuti, sve cuje celo Edited Tuesday at 07:09 PM by 3x3cz
wing Posted Tuesday at 07:10 PM Posted Tuesday at 07:10 PM Nema nama kasvetne odbrane sa Nworom...mrsko frajeru da savije kolena a ne da digne ruku na ŝutu. 3
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 07:10 PM Posted Tuesday at 07:10 PM 2 minutes ago, Čočo said: Kao naša 1/4 u Madridu. Neverovatno da sa ovakvim njihovim šutem gubimo samo 8. Šta reče ti, mora Obradović da skrati rotaciju? 💀 Ovo će biti najsnažnije rotiranje ove sezone, menjaju se igrači kao na traci da održe ovaj defanzivni nivo.
Zadnji vezni Posted Tuesday at 07:11 PM Posted Tuesday at 07:11 PM Salo konstanta ...30 za četvrtinu.
No name Posted Tuesday at 07:11 PM Posted Tuesday at 07:11 PM Gledaj ovog Kalinica, on više ni sasvim slučajno ne može da doprinese. Klasicno levo smetalo, koje ni skok nije u stanju da uhvati. Ali zato uredno kupi minute i tera kontru. On će i potpisati otkaz Obradoviću. 2
Sector Posted Tuesday at 07:11 PM Posted Tuesday at 07:11 PM Kubanac je sporiji od galapagoške kornjače.
drakon1 Posted Tuesday at 07:11 PM Posted Tuesday at 07:11 PM 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Šta reče ti, mora Obradović da skrati rotaciju? 💀 Ovo će biti najsnažnije rotiranje ove sezone, menjaju se igrači kao na traci da održe ovaj defanzivni nivo. Ovo mugu da "odrzavam" i ja.
vladi Posted Tuesday at 07:12 PM Posted Tuesday at 07:12 PM Rekao bih nemamo kvalitet i mogucnosti, al onda se setim Zalgirisa koji ima manji budzet i vec je u plej ofu...bukvalno nerealno koliko imamo luzerski mentalitet i strah od uspeha 1
TB Told Posted Tuesday at 07:12 PM Posted Tuesday at 07:12 PM 1 minute ago, Čočo said: Evo opet 5 na 4 Ruke na kukovima tokom napada, a ponekad i u odbrani.
Zadnji vezni Posted Tuesday at 07:12 PM Posted Tuesday at 07:12 PM Strašna kombinacija...Salina defanzivna taktika i mnoštvo minuta za Kalinu. Osuđeno na potop i propast. Ovo što mi igramo defanzivno je i više nego sramotno.
YAO Posted Tuesday at 07:13 PM Posted Tuesday at 07:13 PM Rivero ko da nije navikao na hokejske izmene ove godine
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 07:13 PM Posted Tuesday at 07:13 PM 1 minute ago, drakon1 said: Ovo mugu da "odrzavam" i ja. "defanzivni nivo" 1
wing Posted Tuesday at 07:13 PM Posted Tuesday at 07:13 PM (edited) Batler navuko majčicu superheroja...za sada leti po terenu kao Superhik. Edited Tuesday at 07:16 PM by wing
Cavani Posted Tuesday at 07:14 PM Posted Tuesday at 07:14 PM Kurcinela od igre, kao i zadnja 4 meseca. 3
liv7 Posted Tuesday at 07:14 PM Posted Tuesday at 07:14 PM Kalinic verovatno sam.sebe uvodi u igru,i odredjuje minutazu,taktiku...
deez nuts. Posted Tuesday at 07:15 PM Posted Tuesday at 07:15 PM Kad te puni rahmetli ernangomez ledjima, treba da raspustis celu centarsku liniju. O “akcijama” u napadu ne treba trositi reci.
Recommended Posts