djenkoslav Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, Žilee said: Staće i taj sut Barsu ,polako samo ne moze ovako do veka. Kad oni promasuju promasujemo i mi... Tako igramo cele sezone
Perkos2 Posted April 21 Posted April 21 6 trojki a naša prva petorka bez faula nad Klajburnom, tek kad je ušao Semi napravio faul. da Jago je kriv za ovu odbranu 1
Dzo23 Posted April 21 Posted April 21 Kakvi potezi Batlera. Izadje ovaj pogubljeni Nwora udje Batler koji hoće sam da igra protiv ovako iskusnih, visokih igrača. Sprdnja koliko smo neozbiljna ekipa. 1
3x3cz Posted April 21 Posted April 21 (edited) 3 minutes ago, Webad said: Startuj sa kalinicem sad! Imamo ih salo...moze i papi diskace do loga De cuti, sve cuje celo Edited April 21 by 3x3cz
wing Posted April 21 Posted April 21 Nema nama kasvetne odbrane sa Nworom...mrsko frajeru da savije kolena a ne da digne ruku na ŝutu. 3
DijametralnoSuprotan Posted April 21 Posted April 21 2 minutes ago, Čočo said: Kao naša 1/4 u Madridu. Neverovatno da sa ovakvim njihovim šutem gubimo samo 8. Šta reče ti, mora Obradović da skrati rotaciju? 💀 Ovo će biti najsnažnije rotiranje ove sezone, menjaju se igrači kao na traci da održe ovaj defanzivni nivo.
No name Posted April 21 Posted April 21 Gledaj ovog Kalinica, on više ni sasvim slučajno ne može da doprinese. Klasicno levo smetalo, koje ni skok nije u stanju da uhvati. Ali zato uredno kupi minute i tera kontru. On će i potpisati otkaz Obradoviću. 2
drakon1 Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Šta reče ti, mora Obradović da skrati rotaciju? 💀 Ovo će biti najsnažnije rotiranje ove sezone, menjaju se igrači kao na traci da održe ovaj defanzivni nivo. Ovo mugu da "odrzavam" i ja.
vladi Posted April 21 Posted April 21 Rekao bih nemamo kvalitet i mogucnosti, al onda se setim Zalgirisa koji ima manji budzet i vec je u plej ofu...bukvalno nerealno koliko imamo luzerski mentalitet i strah od uspeha 1
TB Told Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, Čočo said: Evo opet 5 na 4 Ruke na kukovima tokom napada, a ponekad i u odbrani.
Zadnji vezni Posted April 21 Posted April 21 Strašna kombinacija...Salina defanzivna taktika i mnoštvo minuta za Kalinu. Osuđeno na potop i propast. Ovo što mi igramo defanzivno je i više nego sramotno.
DijametralnoSuprotan Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, drakon1 said: Ovo mugu da "odrzavam" i ja. "defanzivni nivo" 1
wing Posted April 21 Posted April 21 (edited) Batler navuko majčicu superheroja...za sada leti po terenu kao Superhik. Edited April 21 by wing
liv7 Posted April 21 Posted April 21 Kalinic verovatno sam.sebe uvodi u igru,i odredjuje minutazu,taktiku...
deez nuts. Posted April 21 Posted April 21 Kad te puni rahmetli ernangomez ledjima, treba da raspustis celu centarsku liniju. O “akcijama” u napadu ne treba trositi reci.
Recommended Posts