Nini3112 Posted April 19 Posted April 19 Just now, fradler said: Solidan kriminal Nvore i jako mučna nemoć Kalinića. Mene vise od forme Kalinica kuci njegovo forsiranje
Zadnji vezni Posted April 19 Posted April 19 Koliko puta treba Kalinari da nas ukanali i da nas ubije da mu malo zaključa minute i prisustvo na parketu. Jbg ne ide ,kako vec to i jednom i drugom jasno nije.
Blejk Posted April 19 Posted April 19 Čemu da se nadamo u Blau grani? Na čemu da gradimo optimizam? Zaista, ne mogu da izvučem bilo sta pozitivno
Zadnji vezni Posted April 19 Posted April 19 Mi ne možemo stolicu da odbranimo. Sve se nadam da će u Barceloni ona grupa penzionera da bude gora od nas.
chimamoneke Posted April 19 Posted April 19 Rivero preterano dugo na terenu bez učinka ikakvog i Kalinic kriminalan
Chaos Is Me Posted April 19 Posted April 19 Kalinić je ruina nažalost. Sad to može sa dosta sigurnosti da se konstatuje. 3
Zadnji vezni Posted April 19 Posted April 19 1 minute ago, chimamoneke said: Rivero preterano dugo na terenu bez učinka ikakvog i Kalinic kriminalan Bitno je da brat Kalina pleše 25 i više minuta.I doprinese jedno duplo ništa. Ali implementator ima najvoše vere u njega.
Bode Posted April 19 Posted April 19 Just now, Zadnji vezni said: Bitno je da brat Kalina pleše 25 i više minuta.I doprinese jedno duplo ništa. Ali implementator ima najvoše vere u njega. Ako ce da presedi u Barsi (a nece) , onda ok.
Chaos Is Me Posted April 19 Posted April 19 Možda vredi razmisliti i o DMou za završnicu sezone. Rivero je baš kanta. 2
Gudura Posted April 19 Posted April 19 1 minute ago, leki bg said: Sta bi sa Semijem? Gledao sam samo 4/4 Isto pitanje, nisam imao to zadovoljsvo da ispratim prvo poluvreme.... 1
leki bg Posted April 19 Posted April 19 1 minute ago, Gudura said: Isto pitanje, nisam imao to zadovoljsvo da ispratim prvo poluvreme.... Vidim da nije ni na klupi, Arena komentatori tradicionalno zlata nevredni
Petkovic Miroslav97 Posted April 19 Posted April 19 2 minutes ago, Gudura said: Isto pitanje, nisam imao to zadovoljsvo da ispratim prvo poluvreme.... Ništa, jednostavno mu je dozirana minutaža.
drakon1 Posted Tuesday at 06:46 PM Posted Tuesday at 06:46 PM Kaze Plavsic da Obradovic sa Kalinicem u startnoj petorci zeli da se nametne jakom odbranom!? Dobro, da i to vidimo. 1
Bejn Posted Tuesday at 06:49 PM Posted Tuesday at 06:49 PM Dobijamo. Ne mogu da nas dobiju svaki put.
Recommended Posts