Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Zadnji vezni said:

Hoće li ovaj nemačpojma i klovn na klupi koga zovu trener i sledeće godine da implementira?

Ako bude on tu i sle dece sezone biće ludilo!!!

I meni se sasa nesto me svidja...ali ajde kazi...koga bi ti za trenera?

Posted
2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Realno je da Monako sutra izgubi a Barsa dobije , te cemo vrv putesestvije zavrsiti u Blaugrani u drugoj rundi

U tom slučaju je Monako 8. a Barselona 10.

• Like 1
Posted (edited)

Koliko Čima znači za energiju i sve sitne stvari po terenu koje mogu da okrenu stvar na našu videnicu. 🔥 

Edited by Čočo
  • Pumpaj! 1
Posted

Ljudi i dalje ne razumeju da su treneri najmanje krivi al aj dzaba pisati,jednostavno ili imas igrace ili nemas,neiskusna smo ekipa i tjt,al ajde jos nije gotovo.Skariolo je ocajan trener po meni al eto ima igrace koji znaju ovo da igraju

• Ha-ha 3
Posted

Evo, sad je uspeo da ubode petorku koja zahvaljujuci Hezonji smanjuje razliku. Koga ce sad da nicim izavzvan Obradovic izbaci iz igre?

• Like 1
Posted
7 minutes ago, TB Told said:

Naravno da nije svejedno. To što su se ovde svi prebacili u doomsayer mode, ne znači da su Barselona (naročito ako bude u Beogradu) i Monako nepobedivi.

Nema ova ekipa karakter da izgura toliki pritisak, eto i ne mora da sam u pravu (voleo bih da nisam) ali nisu me ubedili.

Posted
1 minute ago, nunilo said:

Nema ova ekipa karakter da izgura toliki pritisak, eto i ne mora da sam u pravu (voleo bih da nisam) ali nisu me ubedili.

Ja smatram da ima. Videćemo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...