Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Zadnji vezni said:

Hoće li ovaj nemačpojma i klovn na klupi koga zovu trener i sledeće godine da implementira?

Ako bude on tu i sle dece sezone biće ludilo!!!

Koji si ti smarac, pojavljujes se samo na lajvu kada gubimo, a treneri fudbal ili kosarka su ti uza specijalnost, teski smarac

• Like 1
Posted
1 minute ago, drakon1 said:

Butler nije cuo za Llulla, a Miljenovic mu se na pola sekunde pre kraja uredno sklanja sa suta za tri. valjda je mislio da ce da ide na polaganje sa 9 metara iz auta.

Bar je Saša Dončić ganci sa dna kace vidi se iz pogleda da bi nekog nabo zbog onakve odbrane 

Posted
1 minute ago, Taki said:

Koji si ti smarac, pojavljujes se samo na lajvu kada gubimo, a treneri fudbal ili kosarka su ti uza specijalnost, teski smarac

Jesam smarač sam.I,?

Imaš blok i produzi dalje.

Pojavljujem se isto kao i oni drzaci vatre ovog cirkuzanta na klupi,kad pobedimo pa ovde 

nabijaju na nos svima koji ga kritikuju.

Aj sad produzi.

• Like 2
Posted

Na 71-63 sam bukvalno izasao i vratio se posle 2 min.
Ja nemam pojma kako smo uspeli da primimo 6 poena do kraja trece. A koliko vidim bice 100-tka opet.

Posted

Kalinic je, nazalost, trenutno medju najgorim igracima u takmicenju. A posle Dzabarija Parkera, najgori odnos cena-kvalitet u Evropi.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ubi Lajls mučenog Kalinu...Kuku al se raspada. 

Evo ga Kodi. Sad će da se razigra 😄

Edited by Dzo23
Posted
Just now, Nini3112 said:

Gledaj ovog Kalinica jbt,ajde penzijaaaa

Ne zna se na kom delu terena je gori, ali to ne znači da treba da ide na klupu, 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Dosli na -7 i onda za tili cas -17. Stao sut, delimicno i nasom zaslugom (tj. Obradovicevom), povreda Bolomboya (hvala Kobra), pad koncentracije i srljanja...to bi bilo to. Nadati se 9. mestu.

Posted

Nema ovde karaktera za velika dela… Pre svega mora ozbiljna glava na klupi, daj Pabla Lasa za sledeću sezonu…

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...