dunaj95 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dončićev stari u fazonu...jebem li ti majku i tebi i Ljulju.... 1 2 1
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 18 minutes ago, Zadnji vezni said: Hoće li ovaj nemačpojma i klovn na klupi koga zovu trener i sledeće godine da implementira? Ako bude on tu i sle dece sezone biće ludilo!!! Koji si ti smarac, pojavljujes se samo na lajvu kada gubimo, a treneri fudbal ili kosarka su ti uza specijalnost, teski smarac 1
mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, drakon1 said: Butler nije cuo za Llulla, a Miljenovic mu se na pola sekunde pre kraja uredno sklanja sa suta za tri. valjda je mislio da ce da ide na polaganje sa 9 metara iz auta. Bar je Saša Dončić ganci sa dna kace vidi se iz pogleda da bi nekog nabo zbog onakve odbrane
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Taki said: Koji si ti smarac, pojavljujes se samo na lajvu kada gubimo, a treneri fudbal ili kosarka su ti uza specijalnost, teski smarac Jesam smarač sam.I,? Imaš blok i produzi dalje. Pojavljujem se isto kao i oni drzaci vatre ovog cirkuzanta na klupi,kad pobedimo pa ovde nabijaju na nos svima koji ga kritikuju. Aj sad produzi. 2
Bode Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Na 71-63 sam bukvalno izasao i vratio se posle 2 min. Ja nemam pojma kako smo uspeli da primimo 6 poena do kraja trece. A koliko vidim bice 100-tka opet.
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kalinic je, nazalost, trenutno medju najgorim igracima u takmicenju. A posle Dzabarija Parkera, najgori odnos cena-kvalitet u Evropi. 7 1
Cavani Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbg Kalina bi trebao da ode u penziju i prestane da muci i sebe i nas. 2
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbg Saša, volimo i mi Kalinu, ali vidiš valjda da ne ide... 2
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ubi Lajls mučenog Kalinu...Kuku al se raspada. Evo ga Kodi. Sad će da se razigra 😄 Edited 6 hours ago by Dzo23
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kad ćemo krenuti sa small ballom? Mozda on donese + 32 za domaćina. 1
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Nini3112 said: Gledaj ovog Kalinica jbt,ajde penzijaaaa Ne zna se na kom delu terena je gori, ali to ne znači da treba da ide na klupu, 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Bas ih je sasrala Ljuljova trojka, primeti se Ne zna de koja više ta ili Felizova.
drakon1 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dosli na -7 i onda za tili cas -17. Stao sut, delimicno i nasom zaslugom (tj. Obradovicevom), povreda Bolomboya (hvala Kobra), pad koncentracije i srljanja...to bi bilo to. Nadati se 9. mestu.
ZiS Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nema ovde karaktera za velika dela… Pre svega mora ozbiljna glava na klupi, daj Pabla Lasa za sledeću sezonu…
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovaj vraca startere na +20 da se jos neko povredi tupan
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da igramo ubedljvo najgoru odbranu u takmičenju. Jbg imao vremena samo da implementira španski pik i igru 1 na 5. Ostalo ostavio za sledecu sezonu,
Recommended Posts