Webad Posted April 16 Posted April 16 1 minute ago, Zadnji vezni said: Hoće li ovaj nemačpojma i klovn na klupi koga zovu trener i sledeće godine da implementira? Ako bude on tu i sle dece sezone biće ludilo!!! I meni se sasa nesto me svidja...ali ajde kazi...koga bi ti za trenera?
DijametralnoSuprotan Posted April 16 Posted April 16 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Realno je da Monako sutra izgubi a Barsa dobije , te cemo vrv putesestvije zavrsiti u Blaugrani u drugoj rundi I nismo za bolje. 1
TB Told Posted April 16 Posted April 16 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Realno je da Monako sutra izgubi a Barsa dobije , te cemo vrv putesestvije zavrsiti u Blaugrani u drugoj rundi U tom slučaju je Monako 8. a Barselona 10. 1
fradler Posted April 16 Posted April 16 Par finih šansi da smanjimo na jednocifreno, ali majstori smo imbecilno prodatih lopti 1
Bejn Posted April 16 Posted April 16 Just now, Henry Chinaski said: Šta nam treba da budemo 9ti? Trener. 4 1
Čočo Posted April 16 Posted April 16 (edited) Koliko Čima znači za energiju i sve sitne stvari po terenu koje mogu da okrenu stvar na našu videnicu. 🔥 Edited April 16 by Čočo 1
TB Told Posted April 16 Posted April 16 I da, za razliku od forumskih doomsayera igračima se ne može zameriti odsustvo karaktera. 5
Žilee Posted April 16 Posted April 16 Ljudi i dalje ne razumeju da su treneri najmanje krivi al aj dzaba pisati,jednostavno ili imas igrace ili nemas,neiskusna smo ekipa i tjt,al ajde jos nije gotovo.Skariolo je ocajan trener po meni al eto ima igrace koji znaju ovo da igraju 3
DijametralnoSuprotan Posted April 16 Posted April 16 Motivacioni govori Butlera na klupi za vreme TO ❤️
drakon1 Posted April 16 Posted April 16 Evo, sad je uspeo da ubode petorku koja zahvaljujuci Hezonji smanjuje razliku. Koga ce sad da nicim izavzvan Obradovic izbaci iz igre? 1
nunilo Posted April 16 Posted April 16 7 minutes ago, TB Told said: Naravno da nije svejedno. To što su se ovde svi prebacili u doomsayer mode, ne znači da su Barselona (naročito ako bude u Beogradu) i Monako nepobedivi. Nema ova ekipa karakter da izgura toliki pritisak, eto i ne mora da sam u pravu (voleo bih da nisam) ali nisu me ubedili.
Issey Posted April 16 Posted April 16 Čudi me da Čimi nisu svirali faul... Da je egal, verovatno bi...
Ječmendo Posted April 16 Posted April 16 Bravo, Čima! Samo da ne krene ćelavi nešto da implementira poslije time out-a.
TB Told Posted April 16 Posted April 16 1 minute ago, nunilo said: Nema ova ekipa karakter da izgura toliki pritisak, eto i ne mora da sam u pravu (voleo bih da nisam) ali nisu me ubedili. Ja smatram da ima. Videćemo.
Kosjan Willavić Posted April 16 Posted April 16 Kodi kriminalan nocas, jbg. Steta, ovo je bila dobra sekvenca 1
vinogradskaopera Posted April 16 Posted April 16 Covek cimne kad je sam i sutne posle pola sekunde i ne dobaci hahaha
Recommended Posts