iggy97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kalina ove sezone kad god krene ledjima obavezno zavrsava na guzici 3
vladi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koliko je ubio ritam ovim hladjenjima, bukvalno svaki put precrtano
Disfruto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ni slucajno da nam se omakne jedna akcija sve improvizacija
Crni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ohladio Nvoru, haos! Kakav je to majstor, ocokoljica mi boljeg nismo imali.
Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Voleo bih da mi neko izbaci procenat pogotka kada Kalinić krene da igra leđima. Bukvalno amateri na basketu bolje igraju leđima od njega. Sigurno oko 90% je izgubljena lopta kada krene tako. 2
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jedna od onih bezmudih partija CMM kakvih je imao prošle sezone.
Žilee Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kodi kriminalan i to je dovoljno,sudjenje standardno i tjt 1
Henry Chinaski Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Držali smo se 15 min. Mora se priznati da Real igra brutalnu utakmicu za sad
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Previse izgubljenih lopti da bismo se necemu nadali veceras. I pored sjajnog suta za 3
Maksim Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Imamo 2/10 za 2 sve te jebalo, ne znam jesam li ikada vidio ovo u zivotu.
suptil Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Taman se zahukta jedna petorka, on je promeni. Zaghukta se druga petorka on je promeni. Pa j e b o t e...
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nedorasli smo potpuno ovom nivou, trener i većina igrača. 3
MisaF Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Voleo bih da mi neko izbaci procenat pogotka kada Kalinić krene da igra leđima. Bukvalno amateri na basketu bolje igraju leđima od njega. Sigurno oko 90% je izgubljena lopta kada krene tako. kad to odigra treba ga klupirati odmah.
Glavonjic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nworu je posteno ohladio, cak ga je i prerano vadio iz igre.
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dobro smo se posibali - sedam i po minuta Znaci deseto mesto, not too bad
Recommended Posts