Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovo za Pajolu je ili klasična izmišljotina kako bi nas destabilizovali pred ključne mečeve, ili je Miša naš sportski direktor iz sjenke. Ne postoji treća solucija.

Kad smo već kod njega, do ove sezone sam mislio da je najgori igrač u EL, i da igra samo zbog "pasoša" kao uostalom što je slučaj s gomilom turskih i ranije ruskih antitalenata koji "moraju" da igraju.

Međutim ove sezone me vrlo prijatno iznenadio u nekim utakmicama. Ne treba zaboraviti i da većina čistih plejmejkera kasnije sazreva. 

Svakako nije za prvu opciju, ali kao bekap varijanta mogao bih da ga zamislim. No, on i Kodi baš i nisu kompatabilni rekao bih. 

I još jedna stvar, mislim da do sad nismo imali nijednog Italijana u timu? A evo u zadnjih mjesec dana već nas povezuju s dva. 🙄

Edited by Dzo23
Posted
37 minutes ago, Dzo23 said:

još jedna stvar, mislim da do sad nismo imali nijednog Italijana u timu? A evo u zadnjih mjesec dana već nas povezuju s dva. 🙄

🙄

Ko je drugi?

Posted
1 hour ago, Sector said:

Ja to odradim uz prvu jutarnju.

Prvo avangarda live kuknjava pa onda obilazak ostalih mjesta. 

Kako jos pises ovde kad si pre procitao svu kuknjavu na X?

Posted

Čima sinoć odigrao fenerovsku utakmicu 🙂

Kao protiv Fenera u trećem kolu, povukao je kada su svi drugi stali. Ulaz, trojka, kontra, odbitak, blokada... Sve kako treba da se ekipa održi u životu.

Vratio je za ona dva kašnjenja/sklanjanja u odbrani protiv Pao. Nadam se da će imati snage i sjutra da odigra sa istom energijom.

Barsi gori, a kad Špancima gori, može biti svega na parketu. Pritisak je na njima.

Plaši me Toku u paru sa Veselim, krajnje nezgodna kombinacija. Možda bk trebalo od starta dati Samiju da ga čuva, da se ne razigra, a Bolomboj da pokuša da spriječi one šuteve koje Veseli u visokom procentu pogađa sa poludistance posle prve blokade koju napravi beku.

Biće teško, treba nam fokus, treba nam energije i želje, ako toga bude nemamo šta zamjeriti na krajnjem rezultatu. 

• Like 1
Posted

Iz Crvene zvezde smo dobili kratak odgovor na pitanje o tome da li je Italijan zaista „meta“ za sledeću sezonu.

„Nikakvih razgovora s njim nije bilo, niti se u klubu pričalo o Pajoli. Niti će se pričati“, stav je crveno-belih.

• Like 3
  • Tuzno 1
Posted
1 hour ago, Урош19 said:

Mi smo juče pobedili jer je Baskonija pogodila sva bacanja. Da su promašili ona bacanja na 89:88, zab sam ko je šutirao, ne postoji teoretska šansa da bi mi dali koš iz napada koji bi usledeo.

Ovo je jedna velika istina.

• Like 2
Posted

Procitah lajv od sinoc. Majko moja.

Kakvi komentari za Čimu, Kodija i Obradovića.

Moneke- sam dobio utakmicu i bio Mvp kola.

Cmm- 13 asistencija i prvi asistent EL.

Sale- pokazao zasto je godinama krem EL trenera, bez obzira koliko ga ovaj odron od ljudi sa laznim mudima vredja iza tastature.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
19 minutes ago, Pero_Cameron said:

Procitah lajv od sinoc. Majko moja.

Kakvi komentari za Čimu, Kodija i Obradovića.

Moneke- sam dobio utakmicu i bio Mvp kola.

Cmm- 13 asistencija i prvi asistent EL.

Sale- pokazao zasto je godinama krem EL trenera, bez obzira koliko ga ovaj odron od ljudi sa laznim mudima vredja iza tastature.

Za većinu se slažem sa tobom, ali lajv tema prati događanja uživo i u prvom poluvremenu, naročito u prvoj četvrtini je Čima bio najgori. Niko tada nije znao da će rešiti meč i biti MVP. Svakako to nije razlog za pljuvanje i vređanje, ali niko nije vidovit, a i lajv tema i služi za pražnjenje tokom utakmice. 🙂 Kome se ne sviđa, ne otvara je i sve pet. 

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Moramo probati da od Miljenovića napravimo igrača za EL. Nivo jednog Pajole ne bi smeo da mu bude nedostižan.

Decko igra jako posteno u ABA ( a i na kupu ) kad god je dobio minutazu, ali zato u EL ne pomalja nos na teren vec jako dugo vreme. Mogao sam da razumem zasto su propali pokusaji da se od Radanova, Borise i nekih drugih naprave korisni igraci rotacije, ali ovde zaista nema opravdanja jer Miljen nije dobio adekvatnu sansu ako poredimo da je Jago dobijao bitnu minutazu na nekim mecevima. Jago naravno jeste organizaciono jaci, ali Miljenovic nije zjapeca rupetina u odbrani kad god udje i ima drugih kvaliteta koji mogu biti korisni. Ionako se cesto igra u tim momentima svede na dajte loptu Batleru i Nvori pa sta urade.

Edited by Kosjan Willavić
Posted

@TB Told i @Dzo23

Na ovu situaciju sam mislio na 4:33 kada smo je komentarisali juce na live temi - tvrdili ste da je greska Kalinica u rotaciji a ne Kartera. Da li jos uvek mislite da je tako i da je Kalinic vrsio nepotrebnu pomoc a ne Karter? Uopste se ne glupiram nego me zivo zanima. Po meni je nepotrebna rotacija i pomoc Kartera dovela do kolapsa odbrane koju je Kalinic samo pokusao spasiti closeoutom.