Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pritisak 120 sa 80, puls 50. Ladan kao špricer. Majstor! ❤️ 5 14
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: Zasto pedercine? Imali smo sudjenje u dupe da se udaramo, kao nikad Jer su tukli ko nesveti u odbrani a nisu im svirali jedan faul od onog čelendža za nesportsku Bolomboja pa do 3 bacanja Čime. Jer je svaki ulaz Čime u produžetku bio 2+1. Jer su Bolombaja istukli pod košem i jedva su jednom svirali faul. Jer je 5 faul Nvore bio dodir noktom i smešan u poređenju sa kriterijumom na drugoj strani. Do 4/4 i njihovog punjenja bonusa su sudili ok, posle toga je bio kriminal. Jer nisu svirali korake u 4/4 Edited 1 hour ago by Урош19 3 2
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Cody 13a!A ona trojka na kraju mu iscurila....Floor general. covece rekao bih neprimetno
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ali Džered Batler sa pulsom 29 koji hoda posle onakve trojke. Ne trči, ne kurči se, ljudi on hoda. Izvadio nas čovek iz ponora. Mačorčina jedna. Edited 1 hour ago by Molina23 14 6 2
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Monekeu svaka čast na partiji, dečka će tek sutra boleti svaka koska, sad se to od adrenalina ne oseti. Još jednom, za partiju 👏🫡 Ipak, moram da kažem da mi je ovo skroz dzukačko ponašanje. Saosećam se sa navijačima Baskonije, znam kako sam se osećao loše nakon mnogo blažeg perfomansa Bilija Berona i to tada ničim izazvanim. Idemo dalje, još će luđe biti sa Barsom. 💪💪 1
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago sudjenje je bilo vrllo dobro za nas do poslednje cetvrtine kad su svirane neke nebuloze inace rudarska pobeda neko je pominjao luwavua kod nas sl. sezone…ali ostoyah daj nam foresta 2
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Semi naša najmirnija ruka,najomiljeniji igrac ove sezone 🫡 5
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ozbiljan takeover Cimenzija u OT-u, pobedio nam je utakmicu. Meni je stvarno Kalina nejasan, kao najiskusniji nam prvo na +6 ubija momentum kad bez ikakve potrebe pomaze sa Spanjola i primamo trojku, i posle na 7 za nas sutira onu trojku preko ruke bez ikakve potrebe, JE BO TE. Oni nakon toga pogadjaju trojku, pa jos jednu, pa jos jednu… Covece osvojio si Evroligu, odigrao milion bitnih utakmica, gde srljas koji kurac Edited 1 hour ago by Carl Johnson 5
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Karter umesto Jaga pa dokle doguramo, sa Jagom necemo predaleko. 15 1
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moneke 22p 8sk, Batler 21p 3/6 za 3 hladan kao špricer kada je najbitnije, Nwora 20p, Kodi 9p 13as. Četiri naša najbolja igrača i Semi 15p, pogađao kad je bitno. Ovo je potrebno da bi dobio ovakvu utakmicu. Prosto. 5
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, drperce said: Odoh da se izvinjavam gospodji sto sam je oterao tri lepe kad je 2min pre kraja 4/4 krenula da prolazi ispred tv-a Moja ušla u sobu na pola produžetka. Baskonija daje trojku ja psujem i gledam prema njoj onako nervozan. Samo je digla ruke kao da se predaje i rekla da dođem u kuhinju kad se završi 2 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Butler je HIM Moram da pohvalim i Foresta,strasna utakmica
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Centri naši loši danas. Nadam se da će Izundu moći da igra u petak.
Manoly Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jako bitna pobeda i to je sada najvaznije. Ima stvari koje mogu da se iznova pomenu kao minus, ali borba ovih momaka bila je jaca od svega negativnog. Niti jedan mec nije dobijen unapred, veceras je u krvi i znoju ovo pobeda. Cima potegao jako kada treba, gospon Batler ladan spricer, neverovatan trpac. Edited 1 hour ago by Manoly 3
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja nisam košarkaški stručnjak ali imam utisak da naši igrači preterano skupljaju i reketu i tako ostavljaju igrače koji pogode trojke. Imamo sasvim pristojme igrače pod košem i mislim da nema previše potrebe da im se pomaže i rizikuje trojka. Moguće je da ih povuče lopta ili se ide na taj rizik ali meni malo bode oči. 1
Amigdala Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prosla mi je kroz glavu u Ip surova cinjenica da ove sezone kad god sam gledao Zvezdu u EL da smo izgubili tekmu. Pomislih, sujeverje, ali mozda sam stvarno baksuz. Rekoh, da ne cackam karmu. Ugasim prenos. Dobismo na kraju 🙂 Nije mi drago zbog.toga a ujedno sam egzaltiran pobedom. Bravo mangupi!! Sad na Barsu uz liveascore 😄 1 1 2
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Junačko drugo poluvreme i produžetak, nakon što smo ih potcenili, razigrali i napalili. Nisam siguran da je ostalo goriva za Barselonu, ali velika je ovo pobeda. 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Kakva utakmica, pure cinema! Prebitna pobeda. Toliko je utisaka ali Diakite je ipak ukrao show. Kakav brat. Malo expo sudije, malo više muda. Baskonija je simpa ekipa, da su ovako igrali većim delom sezone bili bi bar na 15ak pobeda. 1 1
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Otvorio sam shazam i klikcem onaj krug ko budala misleci da je sofascore, sigurno nekih minut. Sprzila me tekma kao neku Srbija - Turska da sam gledao. Chima spasio. 1
nunilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Epska glupost Baskonije sto nisu pravili faul na nasem poslednjem napadu, verovatno bi zatvorili utakmicu, ovako ih je Batler kaznio. Cima nije dao da izgubimo. Nesto sam jos pre neki mesec razmisljao kad vec volimo da cerupamo Baskoniju ne bih imao nista protiv Trenta u crveno belom dresu. 1
Truman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sto su se na kraju Chima i Semi pokacili kod slobodnih bacanja?
Dule Pacov Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Subjektivni utisak kao da sam istrcao polumaraton. Momci su pokazali karakter u drugom poluvremenu i to je za svaku pohvalu, iako je zalaganje u prvom poluvremenu za ozbiljnu analizu, jer smo izasli na njega previse opusteno i licila je igra na vecinu nasih aba ligaskih utakmica. Mislim da je veliku ulogu igrao i ulazak Kartera u drugom poluvremenu jer se odma osetilo koliko smo agresivniji u spoljasnjoj liniji i utisak je da bi ih sustigli rezultatski i malo ranije u trecoj cetvrtini da nije bilo nekih izgubljenih lopti. Jos jedna dobra stvar je sto se poenterski vratio Nwora koji bi nam takav mnogo znacio protiv Barselone. Hrabro u petak i mozemo i tamo do pobede.
Recommended Posts