quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ništa nije ovaj poraz. Pravi stejtment će biti kad lagano puknemo u prvom kulu ABA plejofa s kim god da igramo. Nisam siguran da će mi to zasmetati. Meni se čini da je ABA nekako došla do prirodnog kraja.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne očekujem ni ja ništa bolje u plej ofu, od prve utakmice smo nezainteresovani za ovo takmičenje. EL će nam odrediti sezonu i to je to. Lično bih plej of smatrao uspjehom, bez obzira na (ne)osvojene trofeje. 1
fradler Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Takođe. EL plejof i bar jedna pobeda u istom + kupić i klsić + Dubai šampion Aba i ja zadovoljan sezonom. 2
Mile1 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Previse para ulozeno da bi se zadovoljili malim stvarima
Ikac Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago (edited) Naravno nikad nije dobro kad se izgubi ubedljivo, mada sumnjam da je ikome to bitno. Takođe, ako se ne varam, ovo je već druga nedelja za redom da igramo petak-nedelja? Da je utakmica bila danas siguran sam da bi rezultat bio drugačiji, ali svakako ostaje više vremena da se spremi ekipa za Pao. Dos Santos 0 sekundi juče, moram reći da mi je drago što je taj eksperiment gotov. Hvala što je uleteo kad se povredio Karter, ali EL je takmičenje izvan njegovih mogućnosti, pogotovo kad šutira ispod 20% za 3. Edited 1 minute ago by Ikac
Recommended Posts