Вујке Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 3 minutes ago, Disfruto said: Nema prostora za kiks protiv Efesa i Bajerna Не зна се који тим је у бољој форми, Ефес или Бајерн Барса ће кући имати велики кикс против Париза. То овај наш пораз чини за нијансу мање болним. Edited 5 hours ago by Вујке 2
Borky Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jedina zamjerka veceras sto im se Obradovic nije naj... mile majke! 3
berti Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Momcima svaka čast. Oly i Real, to su govna dva. Mrzim ih i prezirem doveka. 2 1
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobri smo i mnogo žilavi. I da završimo deseti (a nećemo), verovao bih da možemo u plejof. Ovaj Oli je za mene daleko najbolja ekipa u takmičenju, a na jedvite jade su nas dobili uz sve naše gluposti i svinjarije sudija. 3
Erik Kartmen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Daće Bog, braćo iz Pireja, da nikad više ne osvojite Evroligu... samo toliko. 6 1
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Šta kaže rahitični žutozubi gubavac, je l zadovoljan suđenjem? 8
crni96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Disfruto said: Kljuc dobiti naredne dve utakmice u areni da se osigura bar to 9. ili 10. mesto Nema prostora za kiks protiv Efesa i Bajerna I baš sad Efes koji je rasterećen gazi ko lud.
Fan Kosarke Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Seffi Shemmesh ( celavo govno Jevrejsko ) je Javor sadasnjeg doba . Vec nas je ove sezone pokrao i od tad sam obratio paznju na njega , lopovcina samo takva , i faca mu sama govori... realno smo i mi izpacerisali sa bacanjima i otvorenim trojkama u bitnim momentima ali ovo da se igralo 3 dana ne bi smo dobili , to je valjda svima jasno ....nadam se povratku Karteta , Jago kad su ove batinaske odbrane ala Olimpijakos nema sta da trazi , bas se vidi totalna nemoc .... protiv malo slabijih odbrana ima sta da ponudi ali kad se zategne odbrana jednostavno ne moze ..... Da se osvoji kup pa onda EFES utakmica sezone slobodno mogu tako reci .... Edited 5 hours ago by Fan Kosarke 7 1
Bejn Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Znano je za kojim porazima trebamo žaliti a ovo nije jedan on njih. 4
crni96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja kad sam prije utakmice pisao da su odvratan klub, vi meni da su braća nam. Sad vidim dijelimo isto mišljenje 👀🤝 2
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ocigledno je 4 utakmice za 7 dana od kojih je Buducnost dosla u najgorem mogucem momentu kod Butlera doslo na naplatu. Svaka trojka prednji obruc/air ball, flouter prednji obruc. Tesko pored njihovih nekih ludackih pogodaka i ocigledne sudijske oruzane pljacke. Ne moze se nikom nista zameriti veceras. Odlicni su bili. Sto neko rece i dalje besnim za Makabijem.
Valensija Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Bejn said: Znano je za kojim porazima trebamo žaliti a ovo nije jedan on njih. Upravo tako. I pored ove oruzane pljacke, mnogo vise me boli onaj kiks protiv Makabija. Jos ne mogu da prezalim… 5
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Onako iz duše, neka mi se napuše kurca za ovakvu krađu. Imali smo loše suđenje i protiv Makabija, a ovo je bilo u rangu Darušafake sada već davne 2017.. @Don Dusko Unapred prihvatam Ban, negde sam morao da se ispraznim. Au bre, gde si se Darusafake setio. A davno sam arhivirao taj nervni slom koji sam dobio 5
Disfruto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Вујке said: Не зна се који тим је у бољој форми, Ефес или Бајерн Veliki strah imam pred oba meca. U boljoj su formi i imaju bolje trenere koji ce samim tim bolje pripremiti mec. Bicemo favoriti a nas nam je objasnio u petak kako to uopste nije lako 🤣🤣🤣 2
ljutikrilo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago e zbog ovih stvari redovno ga duvaju na F4 zadnje četiri godine... karma 12 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Onako iz duše, neka mi se napuše kurca za ovakvu krađu. Imali smo loše suđenje i protiv Makabija, a ovo je bilo u rangu Darušafake sada već davne 2017.. @Don Dusko Unapred prihvatam Ban, negde sam morao da se ispraznim. Ja hocu da podelim ban sa bratom. 2 2
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Bejn said: Posle toliko pljuvanja, vređanja i otvorene mržnje koju je doživeo i doživljava ovde iako uglavnom igra odlično i jedan je od naših ključnih igrača lud bi bio da ostane u ovom toksičnom okruženju. Za to je sigurno resenje da ide u Grcku. 1 1 1
BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Masterclass na temu perfidnog sudjenja i ubijanja momentuma Nema veze, idemo dalje. Madam se da ce da proradi inat. I protiv Makabija nismo dobili fer sudjenje. 11
chimamoneke Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Strašno je da neko uopšte može da navija za ovaj odvratni i gadni Olimpijakos i ovu seljačinu Vezenkova koji ima zaštićenost belog medveda i pokazao je u NBA kakvo je to neotesano smeće od igrača i mesar Walkup koji igra ragbi 30 min bez faula i ćoravu narkomančinu Barcokasa, fuj. U svakom slučaju puna podrška igračima jedina zamerka Saši što posle one lopte u aut nije jednostavno izveo igrače sa terena jer je sudjenje bilo na sramotnom nivou i mozda jedna od najvećih kradja koju sam ispratio u sportu ikad pored Čavića. Skoro mi neko nije digao pritisak ovako 3
Bejn Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Valensija said: Upravo tako. I pored ove oruzane pljacke, mnogo vise me boli onaj kiks protiv Makabija. Jos ne mogu da prezalim… Ni ja. Taj poraz od Makabija i onaj od ovih preko brda kada su se raspadali po svim šavovima ima da nas baš skupo koštaju. Dzabe junačka borba, karakter i blablabla..od večeras. 2
forumko topic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Najodvratniji klub ikada, sa najogavnijim trenerom. 4
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Вујке said: Не зна се који тим је у бољој форми, Ефес или Бајерн Барса ће кући имати велики кикс против Париза. То овај наш пораз чини за нијансу мање болним. Ne cini poraz bolnim sam poraz nego sto te sudije perfidno jebu celu utakmicu sa nikad jasnijom namerom a ti tu ne mozes nista. To boli a ne poraz. 2
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako naredne tri u Bg dobijemo od kojih je Fener baš težak protivnik opet smo u dobroj poziciji. 3
Recommended Posts