JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Guru said: CMM 12 asistencija i 0 izgubljenih lopti za 24 minuta To se traži. Danas i Yago odlican. Tukli ga kao vola. 24
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ozbiljna NBA kosarka je ovo bila, mozda utakmica sezone. Svaka cast 8 2 1 1
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 31 asistencija, 7 dvocifrenih. Poezija u napadu. 5
Teleći sač Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svaka cast za ove tri vezane pobede. Narocito za vecerasnje drugo poluvreme koje smo odigrali maestralno - da nas sudije nisu sasekle tri ili cetiri puta, isli bismo i na preko 110. Posle one blamaze protiv Zalgirisa i jako losa 2 meseca ekipa se sabrala, restartovala i cini se izvukla iz kanala. I energija, i zelja i kohezija, sve je sada na mnogo visem nivou. Verujem da je to Saletovom zaslugom i direktno i indirektno, jer tweakovanje minutaze i uloga nekim igracima je ocigledno donelo dosta toga dobrog. Idemo dalje. 2
Manoly Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Danas i Yago odlican. Tukli ga kao vola. Veceras sasvim dobar, racionalan, ocigledno trener znaE zasto ima minute u odnosu na famoznog Devontea. 1
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Е сад да потврдимо форму на домаћем паркету. Ишли смо у серију као јесенас. Са једном подужом серијом катапултирамо себе на место где мислимо да припадамо. Браво за Изундуа пре свега поново дабл дабл.Домаћин је могао само да нам се поклони. 5
Webad Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ❤️ puno! Svakome svaka cast, ali posebno za batlera, buku i kalinu Hvala momci 5
Wook Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Period loših igara se poklopio i sa povredom Izundua. Bio je u istoj ovakvoj formi kad se povredio. Ako bi se i Bolomboj vratio u formu, bili bi opasni ispod koša.
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kodi je imao dabl dabl (10p, 11asis) za 18 min Kad je Plavsic rekao dabl dabl pomislio sam da lupa
bosMan_jr Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, MisaF said: Pokajte se nevernici, svi koji ste pljuvali Sašu nakon male krize. Ostalo bi nas 7 na forumu 3 2
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Nismo ni svesni kakvu smo ekipu na kakvom domaćem terenu rutinirali. Prvi put su ovo doživeli ove sezone. Preozbiljan skalp. 🔥😍 Edited 4 hours ago by Čočo 9
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cestitao nam samo losmi, od komsija ni jedno jedino bravo. Tuga. Hvala @Losmi17, od srca. 1 2
Geronimo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja bih voleo da, posle ove serije pobeda, vise niko nikada na ovoj temi EL igraca i EL trenera nazove 'neznalica', 'amater', 'nemac pojma'. Imamo EL trenera, svaki igrac ima EL kvalitet i makar po neku sjajnu EL partiju. Mi smo EL klub. Hvala. 18 7 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Losmi17 said: Premocni ste. Brate da li je ovo novi medeni mjesec ili da se ne ložim bezveze? 1
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ključ svega 0 minuta Donatasa u drugom poluvremenu. 3
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 'Nate Sale je los strucnjak ,izgubio svlacionicu,alo strucnjaci nema vas? 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Geronimo said: Ja bih voleo da, posle ove serije pobeda, vise niko nikada na ovoj temi EL igraca i EL trenera nazove 'neznalica', 'amater', 'nemac pojma'. Imamo EL trenera, svaki igrac ima EL kvalitet i makar po neku sjajnu EL partiju. Mi smo EL klub. Hvala. Nažalost to može da traje do prvog poraza.
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Brate da li je ovo novi medeni mjesec ili da se ne ložim bezveze? Nisam siguran da imam odgovor na ovo pitanje, makar ne sada. 1
Recommended Posts