Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nvora je zaslužan što mjesto - 10 nije bilo - 20. Batler igrom u napadu i Kalinić u odbrani su nas potpuno vratili u utakmicu. Moneke i Semi su odradili ono svoje. Kodi je odigrao jednu ol around partiju. Bilo je dosta propusta u odbrani i grešaka u napadu, ali je ekipa pokazala karakter i odigrala dobru utakmicu. Ne bih ovo poredio sa Efesom. Milano je večeras stvarno igrao dobru utakmicu i jaka su ekipa. Tako da ovo svakako jeste velika pobjeda. Bićemo sigurno do kraja u igri za top10. Mislim da je to realnost. 27
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imao je Kodi ozbiljnih grešaka večeras...ali dajte ljudi... 15p 8s 7a... ona ukradene lopta na kraju... njega i Batlera rotirati na kecu... značio bi taj Grejemmmm da Jaga više ne gledamo 7
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Đurović se naoštrio, spremio beleške na papiru i onda zgužvao i bacio papir, kaže bio sam naoštrio, ali sve pada u vodu 10 1 12
Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, bosMan_jr said: Sreca pa ne ulazim na lajv temu, mogu samo da zamislim cega sve tamo ima 😂 Zapravo se u poslednje vreme ova tema ne razlikuje značajno od lajva... Al' će i tome uskoro kraj, ako se nešto pitam (a pitam se). 12 1 1
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Momenat kada je Kodi uvalio Batleru loptu na 2s pred kraj naseg napada, naravno ide cigla i Kodi ladno vezuje pertle a napad milana tece i naravno preko njegovog igraca primamo poene. Tada sam hteo da razvalim Tv gde sam se pitao u sebi imas li malo sramote covece i zar ti nije zao Kalinica koji je izrovario odbranu Stvar je jasna Batler MORA da bude vodja ove ekipe uz Nworu. Kodi mora da sljaka za sebe i da radi ono sto najbolje zna a to je tranzicija, on u pozicionom napadu nema sta da trazi Celavi je imao vise srece nego pameti, jel je vec bio zreo za otkaz Ako i posle ovog meca Batler bude bio neki Branko Lazic ekipe onda celavom nema pomoci, I poceo bi da mislim da sve namerno radi i da ga ubija sujeta 5
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi da bismo pobedili mora bar 5 igrača da odigra top. Tako smo i pravili onu seriju. Večeras je odbrana tri četvrtine bila horor, ali je napad držao priključak. Moneke, Nvora, Batler, čak Kodi i Kalina... Jago je sigurno imao + večeras... Ako bismo popravili odbranu možda bi nešto i uradili... Neće me ovo prevariti da verujem ćelavom. I dalje nam je odbrana horor... 3
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Malo toga je ovde bilo dobro. Ovo se sad desilo i ko zna kad. 3/4 ne igraš nista, i onda se setis da treba da igraš. Provukli smo se. Ono što je dobro to je da smo pobedom zaustavili pad, I dali sebi šansu da probamo bar vurtus da brejknemo i vratimo se na tabeli. Ali sa ovakvom igrom neće to moći. 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ajmo sad Bolomboj u 12 pa sa se zateže i ova igra i odbrana. ❤️
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Mile1 said: Moze li ona dandara koju je Semi lupio Guduricu koliko jak momenat A Plavšić sve vreme govori Izundu...
Manoly Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad nek se popale strucne ciganjske vatre, al treba stvarno da se zapitaju oni likovi sto iskljucivo pljuju, ima ih naravno, vazda selektora medj ciganima. Jes da ima sta da se kritikuje i da je forum sjajno mesto za to, al smo zato cigani, najjaci smo najjaci. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad kad dobijemo u gostima sad nije Sale sto gubis u gostima... Pa jebote posle pobede vas prvi instikt je da pljujete jbt. 6
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Volter said: Kalina je ovim vratio deo onoga što nam duguje, kad nadoknadi zakitiću ga pohvalama. Odličan večeras u drugom poluvremenu. U poslednjoj četvrtini konačno smo ličili na tim. Važna pobeda, al moramo nastaviti u pravcu iz poslednje četvrtine. Bravo! Smanji ocekivanja, Kalina je veteran u 35oj godini. Od njega u ovoj fazi karijere da povremeno povuce kao veceras je vise nego dovoljno. 9
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam iskčjučio ton na kraju 3 četvrtine, na razne naše gluposti još mi i plavšić dosoljuje selektivnim prozivanjem igrača. Ispade dobro tako da ću i naredne utakmice tako da pratim.
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iako smo dali 32 poena meni je odbrana cak bila bitnija u poslednjoj cetvrtini. Iz igre Armani je dao tri trojke (teska trojka Bruksa protiv Kaline, mismec Sildsa protiv Jaga, mismec Gudure protiv Monekea), jedno polaganje Sildsa koje je jedva uslo i to je to. A nije bilo kao protiv Efesa gde su i sa dobre pozicije jednostavno promasili nego nisu uspeli da grade dobar napad zbog nase odbrane. I tu prvenstveno mozemo da se zahvalimo Semiju i Kalinicu. 10
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I da meni Plavsic ide bas na onu stvar. Nije dovoljno sto sam ja nervozan nego sto mi on jos pojacava taj osecaj. 3
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedino dobro večeras je pobeda. Odbrana u prve tri četvrtine je kriminalna. Ako se to ne popravi mrka kapa. 2
Diogen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Partija Kaline kao retrogradna priča o kravi i prosutom mleku, praktično sam gledao opet Memento 😂 Konačno timska odbrana u 4/4, i zaista dobismo uz vintage partiju Nwore i statement Butlera. Bitna pobeda, mada tek slede teški ispiti… 1
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nemam visoka ocekivanja od Bolomboja, ali makar deset njegovih smislenih minuta nas dovode do Semija na 4, manjoj upotrebi Kaline i strucnjakom za odbranu bekova na tribinama. 1
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Sad kad dobijemo u gostima sad nije Sale sto gubis u gostima... Pa jebote posle pobede vas prvi instikt je da pljujete jbt. Ova pobeda nije nikakav trenerski pecat, i to je svakom jasno 1
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Batler ima slabe lateralne kretnje,ima velika mu.. pa mu sve sprecavaju i udaraju o parket.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Mile1 said: Ova pobeda nije nikakav trenerski pecat, i to je svakom jasno Ah da kad se mi raspadnemo u 4Q to je odgovornost Saleta. Kad se protivnik raspadne u 4Q to nije odgovornost Saleta. Vec vidjeno. 6
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 19 minutes ago, Don Dusko said: Pa evo i ovde se pise.Evo i posle pobede se tera trener. Ne znam vise .... Tačno. I treba da se tera jer pojma nemač. Ova pobeda veze nema sa ćelavim. Edited 3 hours ago by Bejn 3 1
Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Super je pobediti pogotovu u gostima. Jos tim koji ima Gudurica i Lideja... Stvarno sam sit Gudurica kome se dize na Zvezdu, a u reprezentaciji raspadanje. Stojim iza toga da je tim kadar za vrh. Ali trener najgora karika, puka sreca veceras. Ne bih voleo da se Kodi i Kalina sada glorifikuju, jer upravo su oni ubacili ceo tim u kanal, i lepo je sto se pre svih Kalinic pojavio u drugom poluvremenu, ali zar to i nije poneta da da doprinos. Primili smo 96 poena i nema govora o nekoj dobroj partiji. Ja kazem lepo je pobediti, ali Obradovic ubija svoje igrace, i opet je Batleru poslao losu poruku! Partizan nije slucajnost, ovo veceras jeste. Podrska igracima Zvezde i nadam se da ce naci snage da izvuku maksimum uprkos treneru koji je obesmislio gro tima od Montejunasa, preko Grejema, Odzeleja... 4
Recommended Posts