JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, rodriguez said: pupu daleko bilo, pakao ima 9 krugova Pa tu smo odprilike u sezoni.
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Imamo 5 plejmekera i 0 "dvojki" ,i onda se neko pita kako Obradovic ne moze da nadje ulogu Batleru,Grejemu...
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, sinisat5 said: Moneke je važan i za skok,juče Bosna imala 33 mi 22,čak 13 ofanzivnih Bosne. To je vise zbog cinjenice da imamo samo jednog centra. Kad se vrati Izundu, taj problem ce se resiti.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bitan je Izundu ali Moneke je drugi skakač EL. Jasno da je ključan za naš skok. 8
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bez Grejma možemo, sa Monekeom i Izunduom već imamo dobre šanse. 1
Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad se Graham povredio? Na utakmici, ili? Nisam gledao protiv Bosne ali vidim da je igrao samo nekih 8 minuta 35 minutes ago, liv7 said: Imamo 5 plejmekera i 0 "dvojki" ,i onda se neko pita kako Obradovic ne moze da nadje ulogu Batleru,Grejemu... Pa Nwora igra na dvojci kod nas.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Estrella Roja said: Na utakmici, ili? Da, pred kraj prvog poluvremena se požalio na bol u listu, izašao, presvuko se u trenerku i nije igrao drugo. 1
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago aj na stranu povrede ali baš iritira što više ne postoji povreda koja se zaleči za 3-5 dana kao nekad bukvalno odmah čizma i operacija
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam bio na utakmici pa sam možda propustio trenutak kada se Moneke povredio ?! 🤔 Da li je neko video taj momenat? Možda na TV-u?
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bol u listu može da bude i zbog prevelikog napora, gde se javljaju grčevi tokom sprintanja i skakanja. Zahteva odmor od 4,5 dana tako da možda ni Grejem ni Moneke nisu definitivno “out” za derbi. Ne treba ni da znamo do samog početka utakmice, neka rival bude u dilemi sa kojim sastavom ćemo na parket. 1
Fromthecorner Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Usudio bih se da kazem da nam od toga da li igra Moneke zavisi ishod derbija. U situaciji kada nemas zdrave centre, šesti skakač EL prosle sezone ti je jedini spas, bez njega skok izgleda kao protiv Bosne i Dubaija. Grem i nije toliko bitan, samo u jednoj pobedi je ucestvovao od nasih 9 evroligaskih, bice jos jedno iscrpljivanje ostalih bekova.
Blade Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Davno je bilo i tada se neka drugacija kosarka igrala, 2001. godina, derbi u kome su oni bili apsolutni favorit, na papiru mnogo bolji tim, ali smo mi imali pravi pristup, iskoristili i to sto su nas pocenili,...I pobeda je dosla. Secam se i kako sam se radovao posle ovog derbija:
Nellthe Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 1 hour ago, rodriguez said: aj na stranu povrede ali baš iritira što više ne postoji povreda koja se zaleči za 3-5 dana kao nekad bukvalno odmah čizma i operacija Mislim da se to sada vise radi iz predostroznosti i da se izjegnu duze i ozbiljnije povrede, pa se igraci ostavljaju da odmore jos dodatno 7-10 dana. Eno NBA 7 Ahilovih tetiva je pokidano cak prosle sezone sto je apsolutni rekord, mislim da sam vidio u videu da su 4-5 dosli uslijed pruranjenog povratka zbog povrede lista, Haliburton za primjer. On bi propustio sigurno 2-3 sedmice, ali jbg, igralo se finale 7 utakmica i normalno da je rizikovao. Tako da vjerujem kod vecine ovih povreda, kao sto je imao Nwora, pa i Moneke prvi put, da se gleda da se ta povreda sanira na max, pa onda da igrac udje u "ritam" opet da se ne baca u vatru odmah. Isto tako vjerujem, da ce u drugom dijelu sezone kada se zakuva borba za pozicije, ako dodje opet do slicnih povreda, igraci igrati i roviti i vracati se ranije... pu pu pu , da ih vise i ne bude. 1
Recommended Posts