Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, rodriguez said:

pupu daleko bilo, pakao ima 9 krugova

Pa tu smo odprilike u sezoni.

Posted

Imamo 5 plejmekera i 0 "dvojki" ,i onda se neko pita kako Obradovic ne moze da nadje ulogu Batleru,Grejemu...

Posted
1 hour ago, sinisat5 said:

Moneke je važan i za skok,juče Bosna imala 33 mi 22,čak 13 ofanzivnih Bosne.

To je vise zbog cinjenice da imamo samo jednog centra. Kad se vrati Izundu, taj problem ce se resiti. 

Posted

Kad se Graham povredio? Na utakmici, ili? Nisam gledao protiv Bosne ali vidim da je igrao samo nekih 8 minuta

35 minutes ago, liv7 said:

Imamo 5 plejmekera i 0 "dvojki" ,i onda se neko pita kako Obradovic ne moze da nadje ulogu Batleru,Grejemu...

Pa Nwora igra na dvojci kod nas.

Posted
5 minutes ago, Estrella Roja said:

Na utakmici, ili?

Da, pred kraj prvog poluvremena se požalio na bol u listu, izašao, presvuko se u trenerku i nije igrao drugo.

• Like 1
Posted

aj na stranu povrede

ali baš iritira što više ne postoji povreda koja se zaleči za 3-5 dana kao nekad

bukvalno odmah čizma i operacija

Posted

Ja sam bio na utakmici pa sam možda propustio trenutak kada se Moneke povredio ?! 🤔

Da li je neko video taj momenat? Možda na TV-u?

Posted

Bol u listu može da bude i zbog prevelikog napora, gde se javljaju grčevi tokom sprintanja i skakanja. Zahteva odmor od 4,5 dana tako da možda ni Grejem ni Moneke nisu definitivno “out” za derbi. 
Ne treba ni da znamo do samog početka utakmice, neka rival bude u dilemi sa kojim sastavom ćemo na parket. 

• Like 1
Posted

Usudio bih se da kazem da nam od toga da li igra Moneke zavisi ishod derbija. U situaciji kada nemas zdrave centre, šesti skakač EL prosle sezone ti je jedini spas, bez njega skok izgleda kao protiv Bosne i Dubaija. Grem i nije toliko bitan, samo u jednoj pobedi je ucestvovao od nasih 9 evroligaskih, bice jos jedno iscrpljivanje ostalih bekova.

Posted

Davno je bilo i tada se neka drugacija kosarka igrala, 2001. godina, derbi u kome su oni bili apsolutni favorit, na papiru mnogo bolji tim, ali smo mi imali pravi pristup, iskoristili i to sto su nas pocenili,...I pobeda je dosla. Secam se i kako sam se radovao posle ovog derbija:

Posted
1 hour ago, rodriguez said:

aj na stranu povrede

ali baš iritira što više ne postoji povreda koja se zaleči za 3-5 dana kao nekad

bukvalno odmah čizma i operacija

Mislim da se to sada vise radi iz predostroznosti i da se izjegnu duze i ozbiljnije povrede, pa se igraci ostavljaju da odmore jos dodatno 7-10 dana. Eno NBA 7 Ahilovih tetiva je pokidano cak prosle sezone sto je apsolutni rekord, mislim da sam vidio u videu da su 4-5 dosli uslijed pruranjenog povratka zbog povrede lista, Haliburton za primjer. On bi propustio sigurno 2-3 sedmice, ali jbg, igralo se finale 7 utakmica i normalno da je rizikovao.

Tako da vjerujem kod vecine ovih povreda, kao sto je imao Nwora, pa i Moneke prvi put, da se gleda da se ta povreda sanira na max, pa onda da igrac udje u "ritam" opet da se ne baca u vatru odmah. 

Isto tako vjerujem, da ce u drugom dijelu sezone kada se zakuva borba za pozicije, ako dodje opet do slicnih povreda, igraci igrati i roviti i vracati se ranije... pu pu pu , da ih vise i ne bude.

• Like 1