Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Golijat said: Fine cene karata za Barsu 🙂 Iste kao i do sada kad se igra sa,, jačim" imenom. 😅 2
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne postizavam da budem zvezda (hehe) i vašeg topika, pored grobarskog... P.S. Ružnu prošlost bih oprostila samo Kodiju. 2
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mislim da su do sada najskuplje. Ali jbg, ne iznenadjuje me, koristi se trenutak,sto je i logicno i normalno. @Čočo Edited 1 hour ago by Golijat
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 1 minute ago, DameTime said: Ne postizavam da budem zvezda (hehe) i vašeg topika, pored grobarskog... P.S. Ružnu prošlost bih oprostila samo Kodiju. Kodi već ima ružnu prošlost i već smo mu je oprostili. 6 12
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Kodi već ima ružnu prošlost i već smo mu je oprostili.
pilif88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Golijat said: Mislim da su do sada najskuplje. Ali jbg, ne iznenadjuje me, koristi se trenutak,sto je i logicno i normalno. @Čočo Zadnje dve su takve cene. I protiv Panate i Olya
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Teleći sač said: Ja bih Dame sve oprostio, sve 2
Mile1 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Junior kkcz dobili Dubai sa 14 poena razlike. Utakmica se igrala u Becu.U grupi smo jos sa Fmp i Krkom. Sutra igramo sa Fmp-om u 15h a prenos je na Areni Sport 10 Aleksej Nedeljkovic 19p 11rb Lazar Stojkovic 16p 7rb Simjanovski 10p 4rb 7 ast 4
Don Dusko Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 2 hours ago, Shunsuke Nakamura said: A posle palačinjaka sa orasima Yam Madare ti li si? 1 1
Teleći sač Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 51 minutes ago, Урош19 said: Hahaah baš sam sad ponovo odgledao seriju, po šesti put 😂 "Remember last winter in the woods, with the Russian guy? " 😂
Recommended Posts