djurava Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Sasa je izgubio do sad u Valensiji i Dubajiju. Oba tima do sad nisu izgubili ni jednu utakmicu regularno kuci tako da bas nisu laka gostovanja Edited 4 hours ago by djurava
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 17 minutes ago, JPM said: Kog sam izostavio? A da... Pumpai... U napadu bi bio isto, u odbrani Miljenovic daleko bolji. Dakle, doneo bi vise kontri. Samo što to nije baš tako, evo protiv Dubai-a je katastrofalno otvorio utakmicu u odbrani, što se ponovilo i protiv Cedevite. U napadu koliko god bio Jago loš, Miljenović je mnogo slabiji organizator igre, što se vidi po broju asitencija (i u EL i u ABA). Miljenović minute može da dobija samo sa još jednim kreatorom na terenu. Petorka Miljenović, Dobrić, Davidovac ... tek ne bi ličila ni na šta. Edited 4 hours ago by TB Told
Dropkick Murphys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Još uvek smo dobrim delom domaćica od ekipe. I nije to ništa loše za ovaj period sezone. Čuvamo teren, napravili smo solidnu zalihu i od promene trenera nismo imali kikseve. Za ovaj poraz, naravno ne mogu da kažem da je dobar, ali neka malo smanji i euforiju i očekivanja. Za mene, ako bih cenio našu poziciju po trenutno prikazanom, u celini, to bi bilo od 6. do 8. mesta na kraju. Brejkove očekujem kada se malo ustalimo s rosterom, da vežemo 5 kola bez povrede, ako je moguće, pa da svi kliknu, naučetm, upoznaju se itd. U svakom slučaju, deluje da ovaj tim može mnogo, ali potrebno je i koncentracije u crunch time-u i sreće i zdravlja u nastavku sezone. Samo bih da konačno sve zavisi od stvari na terenu, pa i neka se gubi, a ne da nam roster sastavlja medicinski tim. 3
astrix1402 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I jos nesto, Nwora je jbn klasa. Jos nije potpuno spreman, ali decko zna kosarke i ubedljivo nas najbolji napadac. Vec protiv Olimpijakosa ce biti dosta bolje, ali nekako najvise mrzim te utakmice sa njima i tu atmosferu koja ce biti u Areni. Pauza ce nam posle dobro doci, da se jos malo sastavimo i da budemo skoro pa kompletni. 1
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Batler znatno poboljsao odbranu, ali i dalje nisam siguran da je on to ultimativno oruzje u napadu. Plasim.se da se necemo najesti hleba sa njim u eventualnom plejofu, da mu damo loptu i da tipa izmisli sut. Nadam se da gresim. Dobro je sto vidi pas, i jos vise ce da napreduje u snalazenju na malom prostoru, razigravanju itd. I dobar je momak. Bas nam je falilo Nwora sa malo vise snage, ali jbg... biće. Moneke bas loš danas, i defanzivni i ofanzivni. Al bice i to bolje. Jako me plaši nasa situacija na centru. Medeni mesec sa Motiejunasom prolazi. Umara se, kasni, spor je itd.. Dosli smo do toga da cemo mozda zavisiti dosta od Izundua. Tesko cemo se tu leba najesti orotiv Olija... Nisam nezadovoljan porazom. Valencia je turbo ekipa. Imace oni neke teske poraze kad im padne forma i neko ih uspori (tsj neko i ne mora da bude jak), ali kad su u ritmu, jebeni su... Nista, teraj dalje. Edited 3 hours ago by BattleBender
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Utisak sa utakmice uzivo je pozitivan. Bilo je gresaka, nervoze, losih odluka sudija, srljanja. Bice to sve dobro, hvala im za borbu. Podrska Monekeu i nema za sta da se izvinjava. Pada Olimpijakos ! Edited 3 hours ago by Disfruto
leki bg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 40 minutes ago, Dzo23 said: Izgubili smo 2-3 utakmice, ne 20. 4 in a row: Subotica, Ljubljana, Dubai, Valensija. Nema tu preduvavanja, it's a fact.
nunilo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 56 minutes ago, JPM said: Naravno da je i do nas. Usli smo u njihov ritam, gresili mnogo i pravili glupe odluke u kontrama. Valensija je oko 15. mesta realno. Nije Valensija za potcenjivanje. U ACB-u stoje odlicno i sigurno ce biti u vrhu i na dalje. U evroligi po mojoj proceni ce se boriti za gornji deo tabele ako budu zdravi tako da su respektabilna ekipa. Ekipi ne zameram nista, borba je bila do poslednjeg sekunda, dosta nespretno resenih napada i to je i presudilo. Ono sto mi vec neko vreme upada u oko je da imamo problem sa ubacivanjem lopte sa ceone linije a kada aut izvodi Kodi. Mozda bi moglo da dodje do promene izvodjaca a Kodiju nemam sta da zamerim, traktorise i dalje jako dobro.
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, leki bg said: 4 in a row: Subotica, Ljubljana, Dubai, Valensija. Nema tu preduvavanja, it's a fact. Koga briga. 1
avakss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, leki bg said: 4 in a row: Subotica, Ljubljana, Dubai, Valensija. Nema tu preduvavanja, it's a fact. Da mijenjamo mozda trenera a?
propolis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mnogo se osetilo da su roviti Moneke i Nwora i to je razlog poraza. Nema se šta zameriti jer ovo je, za moj ukus, vrhunska košarkaška predstava. Dobro je i biće još bolje bez sumnje.
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 29 minutes ago, astrix1402 said: I jos nesto, Nwora je jbn klasa. Jos nije potpuno spreman, ali decko zna kosarke i ubedljivo nas najbolji napadac. Vec protiv Olimpijakosa ce biti dosta bolje, ali nekako najvise mrzim te utakmice sa njima i tu atmosferu koja ce biti u Areni. Pauza ce nam posle dobro doci, da se jos malo sastavimo i da budemo skoro pa kompletni. Ono sto najvise frustrira kod povreda je to sto smo ostajali bez igraca kako koji udje u formu. Nvora ima najveci prosecni indeks u EL- nema ga mesec dana. Moneke igra sjajno- nema ga dve nedelje. Izundu pronasao sebe- nece ga biti mesec dana. Karter odigra odlican mec, nagovesti da bi mogao napraviti proboj ove sezone- plucna embolija. I onda da im zamerim jebeni Spartak, zaista ne mogu 1
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Isto tako, mislim da nekad ne dajemo dovoljno kredita ili pohvala Kodiju. Ima, sto bi Vlade rekao, telo od 5 mil dolara, kao komandos je spreman. U ovom momentu ima zaista suludu potrosnju izostankom Grejema, a momak najpostenije moguce odradi svoju minutazu, ne libi se da preuzme odgovornost pa makar i zasrao. Vrv bi ga navijaci nesto vise voleli da je vise flashy, ali nam je Kodi u ovom momentu najbitniji igrac tima i njegov motor. Ima Vucina svojih mana, ali je jako posten igrac i dobar lik za svlacionicu. Drago mi je da je probio svoje proslosezonske blokade i da ce ga navijaci konacno ceniti koliko zasluzuje 6
mindgame Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 22 minutes ago, VISOKOLETAC said: lepo od njega je da je svestan loše partije, ali zabole me patka majstore da se pravdas po drustvenim mrežama, teren je merilo i ja znam i svi znaju da će podići svoj nivo i vratiti se na staro već sledeću tekmu. Ne treba nam novi Nedović po pitanju pravdama na drustvenim mrežama. Idemo po pobedu u Beč pa da spremamo utakmicu protiv Olija koju ćemo nadam se da pobedimo ner stvarno nisu ništa specijalno. Edited 3 hours ago by mindgame
leki bg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, avakss said: Da mijenjamo mozda trenera a? Da ne mijenjamo trenera. Sta pricas, bre, covece?
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sta je sa Davidovcem? Da li se i zasto nije klub oglasio povodom njegove povrede? 😂
leki bg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, VISOKOLETAC said: Sta je sa Davidovcem? Da li se i zasto nije klub oglasio povodom njegove povrede? 😂 Koga briga
kolanidja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, mindgame said: lepo od njega je da je svestan loše partije, ali zabole me patka majstore da se pravdas po drustvenim mrežama, teren je merilo i ja znam i svi znaju da će podići svoj nivo i vratiti se na staro već sledeću tekmu. Ne treba nam novi Nedović po pitanju pravdama na drustvenim mrežama. Idemo po pobedu u Beč pa da spremamo utakmicu protiv Olija koju ćemo nadam se da pobedimo ner stvarno nisu ništa specijalno. Decko je svestan i za razliku od Nedovica, opravdace svoje reci jer je pravi hustler. Nedovicevi instagram storiji su ostali instagram storiji i to je to. Sto se tice tekme, jako zanimljivo,rezultat se smenjivao iz minuta u minut. Daleko da su nam nametnuli njihov ritam, ali utakmica ovog tipa je novo iskustvo za nasu skupinu. Igraci Valencie su konstantno bili na liniji dodavanja, da je lagano moglo biti jos par izgubljenih... Iz tih gresaka su imali kontre 2v1,3v2,gde su kao furije trcali i generalno brzo zavrsavali napade. Cesto smo gubili fokus pa su na startu napada njihovi igraci ostajali sami i odapinjali za tri. Mislim da smo za nijansu jos ipak trebali da usporimo mec,jer mislim da smo fizicki dominantniji od njih. Momcima se nema sta zameriti, igrala se prava kosarka,od odbrane do napada i pobeda je u oba pravca mogla da ode. Nakon 12 kola, uloge su fino podeljene, postoji zamisao, samo mislim da je nama vecini navijaca Zvezde malo ovo samar realnosti. Nisu krivi momci za ovo, vec mi. Mi jesmo PO ekipa, sto ne znaci da cemo igrati taj isti PO,iako su velike sanse. Nakon pada ove euforije, doci ce i do prvih problema(storminga)-nezadovoljstva ulogom, pada forme,privatnih problema, ali opet mislim da od momaka koji bi mogli biti kriticni za atmosferu su Moneke i Kalina. Za prvog mislim da je veliki pobednik i da se X puta uveliko stavljao u drugi plan, dok Kalina zivi za Zvezdu, iako ima ove ispade i realno deluje jeben kao kratno cebe da mu budes blizu kad pukne u onim situacijama.:D Do kraja decembra cemo videti od cega smo satkani. Veliki je hendikep sto trenutno igramo bez atleticne petice. Brojimo sitno do Izundua, Bolomboja i Rivera uz duzno postovanje DMOu, kog treba svakako produziiti ako nista zbog hemije i odrzavanja hijerarhije u svlacionici. Kodiju svaka cast, kosarku karijere igra.
Recommended Posts