Dr.J Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sta je sa Grahamom vise? Niko nigde vise ga i ne spominje, informacija nigde od onog klupsog raporta. Sve mi se cini da se njemu ne igra nesto preterano i sve vise me podseca na Igora Mijovica duha iz FK.
Markovic_CZ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 10 hours ago, Bejn said: Kalina se ovde ne uklapa. Nikada nije bio legitimni član domaće osovine. To sto pišeš nije istina... Više puta dolazili zajedno on, Nedović, Mitrovic, Radonjić prosle sezone. Mislim nije ni preterano važno, to je privatni zivot. Lično znam to. p.s. jedino ako mislis da nije deo ekipe po zaslugama i doprinosu, sa tim se slažem 🙂 Edited 1 hour ago by Markovic_CZ
Bejn Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 7 minutes ago, Markovic_CZ said: To sto pišeš nije istina... Više puta dolazili zajedno on, Nedović, Mitrovic, Radonjić prosle sezone. Mislim nije ni preterano važno, to je privatni zivot. Lično znam to. p.s. jedino ako mislis da nije deo ekipe po zaslugama i doprinosu, sa tim se slažem 🙂 Naravno da mislim na ovo drugo. 1
Chaos Is Me Posted 54 minutes ago Author Posted 54 minutes ago 14 minutes ago, Dr.J said: Sta je sa Grahamom vise? Niko nigde vise ga i ne spominje, informacija nigde od onog klupsog raporta. Sve mi se cini da se njemu ne igra nesto preterano i sve vise me podseca na Igora Mijovica duha iz FK. 1 3
Estrella Roja Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Odkud sad odjednom tolika priča o Laziću i Mitroviću i kakve oni imaju veze sa ovogodišnjim rosterom? 1
VISOKOLETAC Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 3 minutes ago, Estrella Roja said: Odkud sad odjednom tolika priča o Laziću i Mitroviću i kakve oni imaju veze sa ovogodišnjim rosterom? Pauza dok ne krenu da pisu o Grejmu i medikal stafu 😂 1 1
Summerfunk Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) 10 minutes ago, Estrella Roja said: Odkud sad odjednom tolika priča o Laziću i Mitroviću i kakve oni imaju veze sa ovogodišnjim rosterom? Osim što ih klub i dalje plaća i što su faktički "deo tima", nikakve 😄👍🏼 Edited 42 minutes ago by Summerfunk 1
Sector Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 37 minutes ago, Dr.J said: Sta je sa Grahamom vise? Spreman je, samo čeka da se oporave neki igrači prije njega, da ih ne guramo sve odjednom. 3
Taki Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 5 minutes ago, Sector said: Spreman je, samo čeka da se oporave neki igrači prije njega, da ih ne guramo sve odjednom. Ja sam cuo da uveliko trenira samo se ne voli slikati i snimati, valjda umislio da nije fotogeničan
avakss Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 54 minutes ago, Dr.J said: Sta je sa Grahamom vise? Niko nigde vise ga i ne spominje, informacija nigde od onog klupsog raporta. Sve mi se cini da se njemu ne igra nesto preterano i sve vise me podseca na Igora Mijovica duha iz FK. Povrijedjen je Graham
JPM Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 7 minutes ago, avakss said: Povrijedjen je Graham Šta mu je?
drakon1 Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 17 hours ago, Golijat said: Chima potvrdio u podcastu da ce igrati protiv Valensije sad u petak. Ovo eskalira i vrlo je kvarno. Sad su naterali i igrace da lazu. Dok ne potvrde i Rajko i Rada, ne verujem u to.
Recommended Posts