Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, JPM said:

Ja sam mislio iskreno da će Mateus to da uradi sinoć.

Mateusu treba da naprave neki golmanski dres bez rukava, brat više voli majice na bretele nego leba da jede.

• Ha-ha 5
Posted
40 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Pod 1: Izgleda da su juce svi super pazarili, i to u istoj prodavnici. Evo vec trecu kafu iz trece masine pijem, i ne mogu da se nacudim kako su sve dobre! 

Pod 2: Momenat pocetkom cini mi se trece cetvrtine, kad se Okobo zalece na CMM, i vidi mu se po faci da hoce da pokaze da i oni (tojest on) mogu i hoce da igraju fizicki jaku kosarku (a ima i njega, nije da nije). Epilog -> udara u CMM kao u zid, tetura se unazad i gleda zacudjeno u saigrace i sudiju.

Pod 3: Mi smo spremni za sledecu nedelju:

spacer.png

Kad u Valensiji vidis nekog matorog konja sa cvikerima, u dresu sa svojim prezimenom i brojem 50 na ledjima (ne pitati zasto 50😆), javni se brate, da se upoznamo i popijemo cervezu😎

• Like 1
  • Love 1
Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Mateusu treba da naprave neki golmanski dres bez rukava, brat više voli majice na bretele nego leba da jede.

Origanli ciga iz neke Favele. Prirodno stanoviste.

Posted
26 minutes ago, Don Dusko said:

Cima ujedinitelj.

Ajde bre nek plate kartu i smestaj coveku i neka ga ugoste kao sto zasluzuje.

Jedan je Djenka brat, nas prvi americki ambasador.

• Like 11
Posted
46 minutes ago, Azazelkg said:

U koga mi da se zaljubimo 😂😂😂...

U Belu sa onog bivšeg foruma. Tri puta me je banovala i ja se vraćao samo zbog nje.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
24 minutes ago, Sector said:

Ojeley prezahvalan igrač. Podsjeća me po ulozi na Kurbanova svojevremeno u CSKA. 

Jak ko bik, rilja u odbrani a u napadu isporuči svoje kad god se ukaže prilika. 

Koliko je debilno, a bljunuo sam po ekranu 😂

24 minutes ago, Sector said:

Edited by Sinnerman
Posted

Semi Odzelej je Bonga na steroidima. Nivo iznad. Brutalna odbrana, jako telo, sve stiže i svuda po terenu a u napadu prangija iz svih pozicija. Kad je došao sećam se kako smo vodili diskusiju da li Semi na 3 ili 4 a on batica ode na 5 bez po' muke. Kao da od rođenja igra na toj poziciji. Aždaja! 💪

• Like 9
Posted

Auu,napisah jedan kritičan post i okači se 20 ljudi na isti, a najgore što 90% tih istih pišu najsramnije live postove koje ovaj forum vidi, na svakom meču iznova.

A svi koji sada brane tog Plavšića kao da je klinac od 16god pa debituje,neka prelistaju svoje upise o njemu prethodnih 2 meseca.

No nije važno, kao što rekoh dan je za uživanje u pobedi,moja greška očigledno što sam ukazao na nešto što nije smelo,jer kada se dobije ovde je faza osvajanje EL i svi su top,dok ne izgubimo 2-3 u nizu pa krene kolektivno teranje celog tima.

Još da sam neko ko stvarno sere po igračima stalno, kao što velika većina radi,pa da mi se nakači 20 ljudi zbog sramnog posta.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Todo said:

Auu,napisah jedan kritičan post i okači se 20 ljudi na isti, a najgore što 90% tih istih pišu najsramnije live postove koje ovaj forum vidi, na svakom meču iznova.

A svi koji sada brane tog Plavšića kao da je klinac od 16god pa debituje,neka prelistaju svoje upise o njemu prethodnih 2 meseca.

No nije važno, kao što rekoh dan je za uživanje u pobedi,moja greška očigledno što sam ukazao na nešto što nije smelo,jer kada se dobije ovde je faza osvajanje EL i svi su top,dok ne izgubimo 2-3 u nizu pa krene kolektivno teranje celog tima.

Još da sam neko ko stvarno sere po igračima stalno, kao što velika većina radi,pa da mi se nakači 20 ljudi zbog sramnog posta.

Dobro brate izabrao si pravi trenutak.Sta da ti kazem.

• Like 4
Posted
42 minutes ago, Sector said:

Ojeley prezahvalan igrač. Podsjeća me po ulozi na Kurbanova svojevremeno u CSKA. 

Jak ko bik, rilja u odbrani a u napadu isporuči svoje kad god se ukaže prilika. 

Malo koji bi igrac na +9 i 30sec do kraja stao na faul u napadu. Kakav car.

Inace sinoc smo igrali taktiku zvanu ,,sitni stemajz" 🙂

Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Semi Odzelej je Bonga na steroidima. Nivo iznad. Brutalna odbrana, jako telo, sve stiže i svuda po terenu a u napadu prangija iz svih pozicija. Kad je došao sećam se kako smo vodili diskusiju da li Semi na 3 ili 4 a on batica ode na 5 bez po' muke. Kao da od rođenja igra na toj poziciji. Aždaja! 💪

Razumem hajp, ali ovo nivo iznad svetskog i evropskog šampiona, a ujedno najboljeg defanzivca i MVPa finala koji je i u ovakvom Partizanu jedina konstanta, i to nakon par dobrih utakmica Odželeja.. Pa, neće biti.

• Like 2
  • Love 1
Posted
9 minutes ago, Todo said:

Ne postoji opravdanje za takav odnos prema tvom, potpuno normalnom upisu. Ako se nekome ne sviđa, tough shit. Plavšić sinoć samo nije bio štetan, koristan vrlo malo, samo što je pobeda bila impresivna pa ljudi imaju naviku da idu sa egzaltiranosti u depresiju. Kad je dobro, nije sve dobro, kad je loše nije sve loše.

Tako da podrška za upis sa moje strane. Na kraju krajeva, ovde nije crno na belo, nikad neće ni biti.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

A Arena ga nije htela prikazati.

Komsija sto si stidljiv napisi to ovde, necemo te pojesti kuku.

Mani ga, došao ovde da reklamira svoje postove i skuplja lajkove na drugoj temi

@odupri se ludilu :66:

Posted
8 minutes ago, Papanikolesku said:

Razumem hajp, ali ovo nivo iznad svetskog i evropskog šampiona, a ujedno najboljeg defanzivca i MVPa finala koji je i u ovakvom Partizanu jedina konstanta, i to nakon par dobrih utakmica Odželeja.. Pa, neće biti.

Moram da se slozim,jako gotivim Bongu i ako bih mozda nekog uzimao iz vaseg tima to je on. Retko gotivna glavudza,cuti i radi na terenu i big rispekt od mene. A Ojeleye je slicna glava kao on a ko je bolji defanzivac nek pokaze teren.

• Like 3
Posted
11 minutes ago, Papanikolesku said:

Bice, bice...

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Miroslav Berić >>> Luka Dončić.

Kriterijum? Mića Berić je svetski šampion. 

Šala mala... elem i ja mislim da je Semi bolji igrač. Klasa iznad baš i nije, nijanse su u pitanju.

• Like 1
Posted
3 hours ago, Sinnerman said:

Jutros sam se probudio i otišao na sajt Evrolige da proverim nešto, da slučajno nisam sanjao. 

https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/standings/

Sinoć je Kuzma u podcastu pričao ono što sam ja ovde pokušavao na ovom malom skučenom prostoru, a tiče se povratka ostalih povređenih. Prelepo je objasnio da sada treba biti jako pažljiv i mudar, a ćelafuto je tu garant da niko ne mora da igra po svaku cenu. On bira 12 igrača. Svi koji su sticajem nesrećnih okolnosti bili odsutni, moraće da se pomuče da preuzmu minute od postojećih igrača koji su iskoristili svoju šansu. Daleko bilo da ovaj trenutni tim nema igrače koji na keca trebaju biti zamenjeni povratnicima, međutim taj broj nije veliki. Čak i ako se Uroš Plavšić sada pokaže u novonastaloj situaciji, treba ostati u 12. Kroz ABA ligu ćemo sve više kombinovati i davati šansu ostalim igračima da ulaze u ritam. Samo treba promeniti i tu malo pristup, da utakmice ABA ne budu kao kazna već da se tu nadograđuje hemija, forma i konkurencija. 

I za kraj bih rekao nešto i voleo bih da ne budem pogrešno protumačen. Stvarno nemam ništa lično protiv Sfera čak i kada sam se zezao i pisao da je giros majastor. Ne želim ovo da zvuči kao neko nipodaštavanje i disrispekt, samo to je činjenica. U ovom trenutku je baš teško biti Ioanis Sferopulos. Došao je neko drugi na tvoj tim i okrenuo stvari za 180°, postao je super senzacija Evrolige. Koliko iz ove perspektive deluju smešne one priče o timu koji nikada nije išao u plejof i šta mi koji k.... očekujemo preko noći. Mi ovo bre sanjamo 15 jebenih godina, tresemo se od frustracije i ovo je konačno to. 

spacer.png

Rekao bih da o povratku Monekeu, Nvore i Izundua ne moramo da pričamo, jasno je kakve ce uloge imati kad se vrate i kako osloboditi minute za njih. Čini mi se kao da smo u ovom ritmu malo i zaboravili koliko nam znaci Nvora. On diže kvalitet ekipe na sledeći nivo. Devonte na papiru možda ima i najveći kvalitet, čisto gledano kroz prizmu NBA karijere. A uz to u najboljim godinama za Evroligu. Jago i Miljenovic bi bili potpuno van EL rotacije, a Kodi ne mora vise u svakoj 30+ minuta da igra, tako da i tu može da se nadje mesto za njega. Ali posto prvi put igra u Evropi i posto je imao visemesecnu pauzu, ne treba forsirati. Prvo kroz Aba ligu da udje u ritam, pa ćemo videti dalje. A ostali povredjeni su svakako još daleko od povratka. Kartera i Kenana ne treba računati za ovu sezonu, a kod Bolomboja niko ne zna kad ce biti spreman za Evroligaski nivo. Ako na Bolomboja možemo da računamo već za mesec dva, onda je Rivero očigledan visak. Možda ćemo u tom scenariju imati sreću da neki evroligaski tim trazi centra u Januaru, pa da možemo da se rešimo plate. 
I na kraju i najbitnije: nije ovo kraj povreda, tako da ne treba misleti da od sada samo dodamo na tim. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Dropkick Murphys said:

Često za sebe kažemo da smo najbolji navijači na svetu, ali smo definitivno najgori. Ubrajam i sebe tu. Baš na primeru tog Plavšića možemo da vidimo. 

Tačno je da nema kvalitet koji nam je potreban, a šta mi uradimo kao nAjBoLJi navijači? Prozivamo, sprdamo, ismevamo, nabacimo 5x dodatni pritisak, jer...profesionalac je, prima dobre pare, ko ga jebe. 

Nije on ni prvi, ni poslednji, jer smo mi prilično dosledni. 

A čisto logički gledano...da li će igrač, koji mora da igra u tom trenutku, odigrati bolje ako pre utakmice se stvori atmosfera podrške ili linča i ismevanja njega na forumima/twitterima/komentarima, od frizure, preko izbora žene, pa do igračkih kvaliteta, koji jesu tanki za ovaj nivo? I svi znamo odgovor i skoro svi radimo upravo suprotno. 

A u konačnici, nije bitan ni on pojedinačno, jer...stvarno prima odlične novce, neka istrpi, ali upravo je on deo puzzle-a, koji nam je potreban da pobedi tim za koji navijamo. Baš to jedno slobodno bacanje, gde ruka zadrhti ili ne, može odlučiti celu utakmicu.

I zato je Saša u pravu 120% onom izjavom, da mu je potrebna podrška, jer i od njega će zavisiti naši rezultati, bar dok se ne vrate alfa mužjaci. 

Mada, ne zavaravam se ja da će se nešto promeniti, jer ne jebemo mi živu silu. Mi smo najbolji, najjači, najlepši navijači...u svojoj glavi, a zapravo smo samo najglasniji. I na ovaj i na onaj način. 

Nas narod mora da ima jeftinu zabavu i da nadje nekog za javno lincovanje iz bilo kog razloga. Takodje obozavamo da zadiremo u privatne zivote poznatih licnosti, spletke, afere itd. Po gledanju rijalitija smo najjaci u Evropi.

Pa nije li ovo nacija koja je iz srca navijala za Srbiju na Evropskom prvenstvu ali je svaki dan pricala o tome ko je bio sa Rajkovicevom zenom, Vlahovic ili Jovic. Navijas za tim kojem pravis nemir u svlacionici. Isto je i sa Plavsicem, mi zelimo rezultate i da igrac koji kao sto kazes mora da igra doprinese, da bi pobedili, ali ga vredjamo i ubijamo mu samopouzdanje.

Poenta je da smo kao nacija polupani.