Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, NMX said: Mislim da je i on svestan plafona svega ovoga Mislim da nije, zato mu se i smeška brk 😉 1 1
Wook Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako se sve sklopi, prva petorka: CMM, Nwora, Kalina, Čima, Bolomboj druga: Graham, Butler, Kobra, Odželej, Izundu Ne znam na koju bih se kladio. 3
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ima ona cuvena Njegoseva: Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka" Jeste njego, al' u ruke Batlera Dzerola, svaka puska bice ubojita! 2 2
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Večeras svako zaslužuje pohvale, neverovatna borba, a uzevši u obzir sve nevolje koje su snašle tim, ovo je meni i najdraža pobeda ove sezone do sada. 2
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, srlepajce said: Cima je car ❤️ vezivno tkivo ove ekipe. 4
BriJones Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Wook said: Ako se sve sklopi, prva petorka: CMM, Nwora, Kalina, Čima, Bolomboj druga: Graham, Butler, Kobra, Odželej, Izundu Ne znam na koju bih se kladio. Kladio bih se da su svi ostali povredjeni. Sa sve Sašom i Drčelom.
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ognjen Dobric je konacno povratio samopouzdanje- nece ga vise ostavljati protivnicki treneri samog i prizivati ciglarenje. Najbolja njegova partija u poslednjih 5 godina minimum! Koliko ja volim Kodija, Kalinu i Semija, pouzdani kao Tojote i Honde i pored ogromne potrosnje, bukvalno ih ima svuda po terenu. Zao mi sto iscure Kalini onaj zicer posle predriblavanja dvojice u prvom. Batleru da se izvinem prvi jer sam ga proklinjao za neke lose odluke na kraju dve cetvrtine. Posrao mi se po glavi u cetvrtoj kao albatros. Sto rece Markos, Milerovski take over. Zvezda mozda nije najkvalitetnija ekipa u EL , ali imamo najvece srce bez ikakvog preterivanja. Sale izvlaci maksimum i pise stvarno neke briljantne stvari nase istorije i svoje karijere. Ako smo ikako istrosili baksuzluke ove godine, uveren sam da mozemo cak do F4. 24
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Sva esencija timske igre i zajedništva se videla u odnosu Kodija i Džereda. Gde mu Kodi namerno pušta loptu u celoj 4/4 jer zna da je ovo njegovo veče i da je vruć do jaja. Plus onaj iskreni smešak pred kraj, ponosan i na druga i na sebe. Sve što nam treba u ovoj situaciji. Imamo Tim. A pravi tim ne odustaje ni kada je legit centar Uroš Plavšić. Ogromno bravo i hvala svima za ovo čudo, pamtiće se šta god bilo dalje. ZVEZDA! Edited 4 hours ago by Molina23 22
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kada smo izdrzali sa Plavsom koji je dobro kontrolisao skok u rezultatskom plusu pa kad je usla petorka koja sve preuzima Kodi, Batler, Kalina, Dobric, Semi u 4/4, tek tada sam krenuo da verujem da mozemo da prelomimo i dobijemo. Plavsic je odigrao dobro, Dobric odlicno. Prosto je nemoguce da je Plavsic postao onoliko los igrac kako je prikazivao ove sezone. Drugacija je situacija kada znas da imas pravo na gresku, pa se lakse uvedes u utakmici odbranom, skokom, bacanjima, tucom. Tada i sutevi krenu da ulaze. 3
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izvin'te braćo malo me uhvatilo sad kad je sve sleglo, krenuo i da plačem. Sve stiglo. Na početku 4/4 kad smo vodili 2 razlike okrenuo sam se oko sebe i rekao društvu da mi se jebe da li ćemo ovo dobiti ili ne jer ovo je tim. Ovi momci su posebni. I isti osećaj kao sada što imam imao bih i da smo izgubili. Ova pobeda je samo, uhhh. ,, baš najviše na svetu... " ☺️❤️ 7 9
vinogradskaopera Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svidja mi se samopouzdanje na tajmautu kad su rekli: Ako ne gubimo lopte nema sanse da izgubimo. 11 1
pavlaka Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Presrecan, da se upisem i ja. Cestitke momcima i Saletu, idemo dalje ❤️🤍 1
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne postoji tim u EL koji bih menjao za ovaj glavu za glavu. Meni je to dovoljno. 21 1
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Od Plavsica ocekujem samo Silja momente ili onu bravuru poput omasenog zakucavanja, tako da sam bio zadovoljan njegovom partijom. Stabilizovao nas je u skoku jer je Motiejunas bii grozan veceras, ukrao je onu neverovatno bitnu loptu kad Jago pogodi trojku. Nekada pre bismo spustali gace kada u ovakvim okolnostima vec u prvom protivnik ode na +9 tipa, ali sad ne. Samo grind, bajo moj 6
propolis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Najjace veceras je bilo sto je Moka zvao Djurovica na poluvremenu i rekao dobijamo 🤣🤣🤣🤣 1 1 1 9
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bas me zanima u kom ce stanju Graham da se vrati,ne ocekujem nista od njega Kako je lepo pobediti,ovo je bas posebna pobeda
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iako se znalo i ranije da doktor Motiejunas treba da ostane i nakon 3 meseca, mislim da je nakon povrede i Izundua jasno da će to i biti slučaj. Još je rano i ne znam kakvi su mu planovi i koliko želi da igra, ali nakon završetka igračke karijere, ja bih lično voleo da ga vidim u nekoj ulozi pored Tome Tomovića, idealno bi bilo kao psihoterapeut. Od njega je sve krenulo iako je bukvalno svaki igrač imao svoju ulogu, u manjoj ili većoj meri, na terenu ili kraj terena - za dizanje atmosfere. 11 3
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, propolis said: Najjace veceras je bilo sto je Moka zvao Djurovica na poluvremenu i rekao dobijamo 🤣🤣🤣🤣 Moka cuvar vatre 😄 1
Nikom nista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko su svi u celoj ekipi posveceni cilju i fokusirani se vidi i iz one situacije pred kraj kad je Dobric napravio faul na Dzejmsom, a sudije svirale 2+1. Saša sve vreme objasnjava Dobricu, a Tomica uskace i signalizira mu da trazi čelendž. 7
Recommended Posts