Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Od poraza me više brine zdravstveno stanje igrača. 

Kod Batlera se vidi klasa. Kako lagano pravi prednost nekad. Samo mora da popravi selekciju faulova. 

Plavšić stvarno nema šta da traži u Zvezdi. Mada otvara mu se sad prostor posle povrede Izundua. Samo što ne vjerujem da će Saša više htjeti da mu da minute. Vjerovatno će ići sa niskom postavom protiv Monaka. 

Daj Boze da bude tako...bez obzira na horor sa povredama,treba pokazati principijelnost.Meni je cak i Covic JR delovao korisniji od Plavsica.Covek se trudi,ali jednostavno,tesko da ima i za eurokup kvalitet...

Posted

U svaki naredni mec ulazimo sa kracom rotacijom. Sto se tice Dubaia nisam njihov fan. Mislim da je greska sto im se dozvolilo da igraju EL.

• Thanks 1
Posted

Teško, da ne kažem da Zvezda ne može da dobije meč sa 200+ poena..bez odbrane, bez def.skoka..neće biti pobeda bez ovih elemenata. U drugom poluvremenu je zaličilo da je odbrana tu (raspad u poslednjoj četvrtini), ali skoka nigde.

Delovalo je da se ovde moglo do pobede..sa njihovim velikim izostancima, ali onda se Čima ne skine..Sad se Izundu povredio..Dići će domaća publika ekipu energetski, ali Monako je zajebana ekipa, a Zvezdina ordinacija sve punija. 

• Like 8
Posted
16 minutes ago, StiviKivi said:

Dubai je bolji možda od 5 ekipa u Evroligi.

ukljucujuci i nas

ne valja vam plavsic, a deda kari ga ostavio u 12. video je da je uros postao plavsic.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
12 minutes ago, NMX said:

Pa vi debatujte sa Mekom oko povreda na nasem topiku i eto dve nove. Mekove moci su zastrasujuce

Dobro nije roknuo semafor sa krova i pao na nasu klupu. 

Nije ga bilo 5,6 godina. Dosao na temu, pokosio nas kao kalasnjikovom. Dobro nisu i proliv dobili od baklava

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

U igri Kodija se jasno odrazio los DM i odsustvo Cime

On je fizicki najspremniji igrac ali ga forsiramo na max 

Meni ne smeta njegov los sut, bolje da sutira nego da bezi od suta

Bar dok smo okrnjeni

Nadam se samo da ce se bar neko vratiti od povredjenih

osecam bedak tezak da opljunem po bilo kome , bio to i Plavsa

• Thanks 1
Posted

Nervirate se jer nemate respekt prema Dubaiu, da nas je oprao Real svi bi bili u fazonu "idemo dalje".

Malo vise postovanja za tim koji jos uvek nismo pobedili.

• Like 2
Posted
16 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Od poraza me više brine zdravstveno stanje igrača. 

Kod Batlera se vidi klasa. Kako lagano pravi prednost nekad. Samo mora da popravi selekciju faulova. 

Plavšić stvarno nema šta da traži u Zvezdi. Mada otvara mu se sad prostor posle povrede Izundua. Samo što ne vjerujem da će Saša više htjeti da mu da minute. Vjerovatno će ići sa niskom postavom protiv Monaka. 

Verovatno ce ici sa Dedom i Monekeom neke minute na 5

• Like 1
Posted (edited)

Svaki put kad probam da se prisetim ko je sve povredjen od nasih igraca, nekog zaboravim. Toliko o tome.
Nije mi toliko do poraza koliko me brinu ove povrede, pretpostavljam kao i sve, ali Kamenjas je po meni bio x faktor veceras. Napuni nas zicerima covek za sve pare. 
I Aleksa i njegova glumatanja, ovi padaju na svako. Frustrirajuce je kada je na drugoj strani.
Nista, pamti pa vrati.
Sto neko rece prethodno, mislim da je @Sector, ajde vise da docekamo da se neko vrati posle povrede.

Takodje, za onakav performans kao sto je Plavsicev ii onu horor sekvencu se nekada slalo u svlacionicu. Nedostaje mi to.

Edited by Bode
Posted (edited)

Iskreno sumnjam da bez trojke (Moneke, Nvora i Izundua) možemo dobiti bilo koju EL ekipu, a ne Monako.

Lijepo bi bilo da Saletu i momcima damo podršku u četvrtak, pa šta god da bude. Mnogo dobrog su nam dali u prethodnih mjesec dana i vjerujem da će biti još dobrih stvari ove sezone od njih. 

Biće pakleno ispod koša i u kontroli skoka. Ako se tu uspostavi neka ravnoteža, možda možemo da im pariramo uz atmosferu i motivaciju u napadu prije svega kod Batlera, koji mora malo da smanji nonšalantnost u igri i pojača fokus. 

Deda, Semi, Kalina i Mot će izginuti svakako, a za sve nas će biti najbolje da Plavša ne ulazi u igru. Imam utisak da smo u njegova dva minuta izgubili ritam i utakmicu 🤷‍♂️ 

Edited by Erik Kartmen
Posted

Mi u proseku smo imali do sada 40+ skokova po utakmici. Danas 26. Toliko smo do sada na poluvremenu imali. Moneke je neizostavan deo ovog tima. Jednostavno ozbiljan posao radi u napadu i odbrani. Bez njega nema prljavog posla, skupljanje otpadaka izvlačenje faulova 1 na 1. Danas smo videli koliko on zapravo znači ekipi. Zbog skoka smo jedino danas i izgubili. Da se molimo da bude zdrav i spreman za četvrtak. 

• Like 15
Posted

Moneke ce u decembru bapuniti 30 godina.Nije veteran,ali nije vise ni mlad igrac.Besomucno je raubovan,i povreda je sve samo ne slucajna.Ne treba kriviti ni Obradovica,morao je da mu daje toliku minutazu,nije imao izbora...e,sad,da li je za situaciju u koju su dovedeni i Moneke i Obradovic kriva njihova (ne) sreca,ili nesto drugo..nek svako proceni..

• Ha-ha 2
Posted
Just now, Čočo said:

Mi u proseku smo imali do sada 40+ skokova po utakmici. Danas 26. Toliko smo do sada na poluvremenu imali. Moneke je neizostavan deo ovog tima. Jednostavno ozbiljan posao radi u napadu i odbrani. Bez njega nema prljavog posla, skupljanje otpadaka izvlačenje faulova 1 na 1. Danas smo videli koliko on zapravo znači ekipi. Zbog skoka smo jedino danas i izgubili. Da se molimo da bude zdrav i spreman za četvrtak. 

Bez Nvore i Čime, tim mora da nadoknadi 35p i 13s u svakoj utakmici...

• Like 2
Posted
Just now, liv7 said:

Moneke ce u decembru bapuniti 30 godina.Nije veteran,ali nije vise ni mlad igrac.Besomucno je raubovan,i povreda je sve samo ne slucajna.Ne treba kriviti ni Obradovica,morao je da mu daje toliku minutazu,nije imao izbora...

Igrao neverovatnih 24.40 minuta u proseku.

• Like 8
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ttener koji sa jeenom petorkom i 7 poluigrača dobije Monaco je čudotvorac.

Bez Monekea nemamo nikakve šanse...da se bar Nwora vraća, pa da se borimo , ovako....

• Like 1
Posted

može li apdejt kada bi trebalo da se povređeni igrači vrate? Ne računajući ovu dvojicu ofkors.

Šta je rekla uprava i koja su foruma nagađanja?

• Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, liv7 said:

Moneke ce u decembru bapuniti 30 godina.Nije veteran,ali nije vise ni mlad igrac.Besomucno je raubovan,i povreda je sve samo ne slucajna.

Zaustavi se ljubi te brat. 

• Like 2
Posted

Nworu ćemo valjda imati za Valensiju, možda i sveta čizma zaigra.

Ali kako je preživjeti Sir Uroša jedan duži period? Evo ne znam. Tip je kamikaza, nestvarno loš igrač. 

• Like 1
Posted

Ma i da smo bili kompletni ni to nam ne bi garantovalo pobedu. Takva je Evroliga, neko ko je gore, može brzo biti dole. Zato kod mene nije bilo nikakve euforije ni posle sedam vezanih pobeda. :smiley53: Večeras je bila retkost da smo se sastavili, sve je bilo raštrkano i neinteligentno. Manje više rutinski su nas odradili uz sve vreme kontrolu utakmice. Inače, odavno nisam video trapavijeg košarkaša od Plavšića. Ovo je i previše, pitaš se kako je moguće da se bavi profesionalno košarkom. Može momak da peva od sreće. Odavno nisam video i da jedan tim u ovom delu sezone ima ovoliko povreda. Zato i ovih sedam pobeda dobijaju na težini, svakako da nam je period u Beogradu to olakšao, al vala posle svega smo zaslužili i da nas sreća malo pogleda. Povređenima brz oporavak i nadam se da će nam se što pre ispuniti želja da gledamo ovaj tim u kompletnom sastavu.

• Like 5
Posted
2 minutes ago, liv7 said:

Moneke ce u decembru bapuniti 30 godina.Nije veteran,ali nije vise ni mlad igrac.Besomucno je raubovan,i povreda je sve samo ne slucajna.Ne treba kriviti ni Obradovica,morao je da mu daje toliku minutazu,nije imao izbora...e,sad,da li je za situaciju u koju su dovedeni i Moneke i Obradovic kriva njihova (ne) sreca,ili nesto drugo..nek svako proceni..

Moneke igra prosecno 24 minuta u EL i 18 minuta u ABA gde igra sa pola gasa i preskocio je jednu tekmu.

Ovo je sve sem besomucnog raubovanja. Naravno da sto vise igra vece su i sanse za povredu ali ovo nije ni blizu minutaze za raubovanje.

Prosle sezone u EL u proseku 28mpg. Pretprosle sezone 25 u proseku.

• Like 4