Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
12 minutes ago, Nini3112 said:

Pa moze da odigra koji minut sigurno,covek je pre nedelju dana igrao utakmicu u NBA sigurno nije nespreman

i to kakvu utakmicu!

Edited by bodo
Posted
8 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Sad idemo sa kuknjavom oko registracije. Najjaca tema, nema mira😀

Nema, naravno. I nisu ljudi ovde krivi sto nema.

Posted

Da li iko zna od kada rade prostorije kluba na Malom Kalemegdanu? Lose mi je odstampan QR kod na sezonskoj i moram da odem do Kalemegdana da zamenim. Hvala 🙂

Posted
Just now, Sinnerman said:

Nama ako se ne daj bože i Čima Moneke povredi, ne gine mu nadimak Čizma Moneke. 

"Nwora igrati mora".

Posted

Opustite se ljudi, makar mi imamo hiljadu igrača, sutra Dobric koji je krilo ce igrati 25 minuta na dvojci, a ostalih 15 deli mali Miljenovic, Kodi Jago i sve 5!

Posted

Setio sam se da sam nekada pre generisao ovu sliku... 

GrtKsuMXcAE-rZ-?format=jpg&name=medium

Frankenstajn u crveno-belom.

Eto, ispada sada da kada bi sastavljali jednog igraca od preostalih dobrih, zdravih, delova tela od ovih igraca sto su povredjeni, mogli bi da skrpimo jednog Frankenstajna.

Ne znam samo da li su na raspolaganju dve leve noge razlicite duzine, ili moze nesto bolje da se probere. 

• Ha-ha 1
Posted

Ma registrovaće se Batler. Kod njega je čista situacija sa papirima. Pa ne šalju ih golubom pismonošom nego mejlom. Tako da će biti registrovan. I verujem debi sutra. U formi je, prošao pripreme i sigurno može bar na individualni kvalitet da ponudi nešto novo ekipi. 

Posted

Nama se nikada neće vratiti svi povredjeni igrači i ovo je prva sezona u istoriji Zvezde u košarci da ćemo odigrati čitavu sezonu, a da se neće dogoditi ni na jednom jedinom meču(računajući sva 4 takmičenja koja igramo) da će nam apsolutno svi igrači biti zdravi...

Posted

Imam utisak, kad pricamo o ovom kolu, da malo potcenjujemo znacaj povredjenih igraca, tj. Nwore. Uopste nisam siguran da ce biti tako lako, kao i da smo takav powerhouse, da izostanak najboljeg igraca moze tako lako da se nadomesti protiv Asvela i Makabija posebno.

• Like 11
Posted
6 minutes ago, Čočo said:

Ma registrovaće se Batler. Kod njega je čista situacija sa papirima. Pa ne šalju ih golubom pismonošom nego mejlom. Tako da će biti registrovan. I verujem debi sutra. U formi je, prošao pripreme i sigurno može bar na individualni kvalitet da ponudi nešto novo ekipi. 

Osim ako softer ne iskljuce na of 😂

• Ha-ha 1
Posted
20 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Osim ako softer ne iskljuce na of 😂

Ili da ne ode u spam, kao kod komšija 🙂

• Ha-ha 1
Posted

Ukoliko neko ne iskoči skroz niotkuda sa 20 koševa jedina šansa nam je neki hrkljuš, da ih prebijemo i da probamo bar 1 pobjedu da ostvarimo. 

• Like 5
Posted
6 minutes ago, Sector said:

Ukoliko neko ne iskoči skroz niotkuda sa 20 koševa jedina šansa nam je neki hrkljuš, da ih prebijemo i da probamo bar 1 pobjedu da ostvarimo. 

Yago career game incoming

Posted
12 minutes ago, Sector said:

Moneke, Jago, Semi..

Posted

Elem, po ovima je Graham uncertain. :classic_laugh:

F Jordan Nwora Doubtful Round 7 Calf injury 

G Jared Butler Uncertain Round 7 New signing 

G Tyson Carter Out Indefinitely Pulmonary embolism 

C Jasiel Rivero OutL ong-term Fractured a metatarsal bone 

G Isaiah Canaan Out Long-term Left knee ACL injury 

G Devonte' Graham Uncertain Round 7 Getting closer to return (Bone bruise in his ankle) 

C Joel Bolomboy Out Long-term Ankle injury

• Ha-ha 1
Posted

Ja sam dotle stigao da bih bio otprilike "zadovoljan" i da izgubimo obe ove sedmice, ali da se niko dodatno ne povrijedi i da se Nwora vrati poslije toga.

• Like 1
Posted

Какав црни Асвел... Осим физикалија на крил(ном центр)у и Де Колоа од 38.5 година они немају ништа достојно Евролиге у саставу. Ову двојицу које користе као примарне опције у рекету да је неко довео у Звезду, био би каменован. Мекинтајер на Вотсону и мање помагања са Сељаса уз приступ са претходних утакмица и ово је меч готов до краја треће четвртине да могу да се носиоци сачувају за четвртак. Чуј потцењујемо Асвел; нико га не потцењује него изводи закључке из онога што види на утакмицама које играју. Квота 1.2 мања него против Басконије коју смо решили са пет минута јачег фокуса, са све Добрићем (+12 за 8') на терену и Нвором на клупи. Ако смо ми залуђени, кладионице нису.

Ако има трунке сумње у стање Нвориног листа, не треба да игра против овог залуталог евролигаша, већ да се одмара за Макаби. Други део дуплог кола је друга прича, о том потом.

• Like 5
Posted (edited)
40 minutes ago, Cofara said:

Ili da ne ode u spam, kao kod komšija 🙂

ili ako NBA admini ne rade mandejom ko muzeji...

Edited by Wingwalker
Posted

Asvel je uspio da pobijedi Dubai, jedinu ekipu koja ima više igrača od na (plus zdravih), tako da ih nikako ne bih potcijenio. 

Da ne pričam da ćemo najvjerovatnije biti u situaciji da nam fali nekih 20p u tom meču koje će morati neko da nadoknadi. Potencijala ima, ali ga treba otljučati za sjutra. 

Jedna od dvije iz ovog duplog kola, debi Batlera, i zdrav Nvora za sledeću nedelju, ja presrećan 🙂 

• Like 4