Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nevezano za utakmicu sinoc, posebne pohvale za CMM, igra veoma dobro u poslednje vreme. Poceo je da koristi prednosti koje poseduje, ne davi toliko loptu i moj licno utisak, nekako je postao bas konkretan. Do pre nekoliko utakmica, ubedjen sam bio da nema srece nama sa njim (mozda i bude tako), ali treba coveka pohvaliti za ozbiljnu promenu u igri. Voljni momenat nikad nije bio sporan, nekako mi je i govor tela drugaciji. 

Vezano za povredjene igrace, da mogu da izaberem jednog za povratak to bi bio Carter. Ono malo sto je igrao, bas je potpun utisak ostavio. 

• Like 2
Posted
3 minutes ago, forumko topic said:

Ne postoji insajder, koji može da kaže tačno šta je sa Bolombojem i da li se i kada vraća. Nema veze, tu je DeDa. 

Januar je svuda datum kad bi se vratio na teren.Cak mislim da je i klub to izjavio.

Posted
Just now, Placebo Lone star said:

Januar je svuda datum kad bi se vratio na teren.Cak mislim da je i klub to izjavio.

Zvanično je valjda bilo "ne pre januara" što je isto kao i kad Čović izbaci excel tablicu sa platama gde u jednoj koloni piše "igrači sa platama iznad 400k evra". 

• Ha-ha 1
Posted
16 minutes ago, NMX said:

Nego, pustaj ovo Batleru jos u avionu, da ne moze da doceka da sleti

Vec je on to video i podelio na drustvenim mrezama.

• Love 1
Posted (edited)

Sasa zaista deluje prekaljeno u odnosu na prvi angazman

Onaj odgovor za Kodija da mu je bitan i da je igrao dobru utakmicu kad su Rajko, Rada, svi moguci tviterasi & co bili u fazonu "teraj to iz kluba, koji ce ti" je bas ostavio utisak na mene 

Jbt to je bilo posle pobede nad Zalgirisom koji nam je najcesce kamen spoticanja i ti targetiras nekoga u timu koji je osakacen povredama

Ne cujemo sta pricaju ali za ovo kratko vreme koliko je trener videli smo  razgovore na treninzima u 4 oka

Edited by srlepajce
Posted
38 minutes ago, astrix1402 said:

Nevezano za utakmicu sinoc, posebne pohvale za CMM, igra veoma dobro u poslednje vreme. Poceo je da koristi prednosti koje poseduje, ne davi toliko loptu i moj licno utisak, nekako je postao bas konkretan. Do pre nekoliko utakmica, ubedjen sam bio da nema srece nama sa njim (mozda i bude tako), ali treba coveka pohvaliti za ozbiljnu promenu u igri. Voljni momenat nikad nije bio sporan, nekako mi je i govor tela drugaciji. 

Vezano za povredjene igrace, da mogu da izaberem jednog za povratak to bi bio Carter. Ono malo sto je igrao, bas je potpun utisak ostavio. 

Pomerio ga je Sale od lopte kada igramo sporije u napadu.

Nije to naravno nikakva mudrost, isto je cinio i Janis prosle godine, radio bi i sad da je Grejam zdrav, samo sto smo lane od organizatora imali Jaga i penzionisanog Tea, a od iso igraca Kenana i Nedu.

Sada je isti problem sa plejevima i zato se verovatno i trazio tip igraca kao Batler.

Sto se Iso igraca tice tu je pre svih Nvora koji i te kako rasterecuje Kodija i daje mu mogucnost da ne mora da radi ono sto ne ume.

Moneke je tu samo bonus.

Zbog toga nece biti guzva cak i da se Grejem brzo vrati i udje u ritam, to ce samo dodatno uticati na definisanje Kodijeve uloge u pravcu koji njemu odgovara, a minutima nece oskudevati jer ce ta dva spoljna igraca koje ocekujemo (Batler i Grejam) pojesti Jaga i rupu koju pokrivaju Kalina, Nvora i Semi (plus Segi).

I jos jedna stvar, to sto smo vec imali 7 povreda ne znaci da ih necemo imati jos do kraja sezone. Jago treba da ostane i bude osigurac i neko ko odmara ostale u ABA ligi.

Bolje domace snage nazalost nemamo, jedino Miljenovic moze da uzima minute tamo a da nije igrac manje, placamo ga svakako, a i pokazao je jos jednom da je kul batica i da nece praviti nikakav problem u svlacionici.

• Like 7
Posted (edited)

Ali ona 2 crossover-a Nwore, u razmaku od 2 sekunde.

Prvi mu protivnik isčačka, drugi mu presiječe i povede kontru za +2.

Napad kasnije on im pogađa trojku.

Isto se desilo kad smo ulazi poslije TO, gdje on daje protivniku loptu u ruke (bila za Dontasa) oni rade +2, idući on sprži mrežicu za 3.

Mentalitet pobjednika.

Edited by Los_Pollos_Hermanos
Posted
9 minutes ago, Creed Bratton said:

Nismo ovako uboli sa veteranom jos od Stratosa, nekako mi na slican nacin unose mirnocu, kad su na parketu uglavnom se dobre stvari desavaju. 

Istina, bas to.

I to i jeste nacin kako se gradi idealan roster.

Sastavis ga od atleta u mladjim ili najboljim igrackim godinama, a onda na osetljivim pozicijama dovedes par veterana koji daju smek, smisao i povezuju citavu stvar.

Ako su ti veterani domaci poput Kaline - utoliko bolje.

To je recimo ono sto Zeljku fali u Partizanu godinama, a deluje da se ne cima preterano da to nadomesti, vec kao da misli da ce on sa klupe biti taj lepak ekipi.

Sa druge strane mi smo imali tim sacinjen od veterana pa nam se godinama desavalo da u jednom trenutku sezone skolujemo redom, a onda kasnije iszudvamo, pa budemo frustrirani i puknemo. Prosle sezone je to bilo najvidljivije.

Ove godine imamo fin balans i nadam se da ce konacno prestati da nas bije maler sa povredama i bolestima, jer sve ukazuje na to da se ovoj ekipi i Saletu plafon nalazi negde mnogo visoko.

• Like 14
Posted
19 minutes ago, Creed Bratton said:

Nismo ovako uboli sa veteranom jos od Stratosa, nekako mi na slican nacin unose mirnocu, kad su na parketu uglavnom se dobre stvari desavaju. 

Prepametna glava i gospodin.

Grand Master jeftinih poena.

• Like 2
Posted

Korak po korak, ali utisak je da uprkos svim povredama, nedaćama od samog starta sezone, ova ekipa deluje kao daleko najzrelija, najatletičnija, ali i najbitnije NAJKVALITETNIJA ekipa koju je Crvena Zvezda ikada imala.

Uz to, zaista u nekim trenucima igramo izuzetnu timsku odbranu, kreativno, atraktivno, a kada je potrebno i sigurno i umemo stati malo na loptu.

A kada vodimo i preokrećemo neretko umemo i podići publilku u potpunsti nekim izuzetno atraktivnim potezom kojih je bilo pregršt u mečevima protiv Žalgiria i Real Madrida.

• Pumpaj! 1
Posted

Ne znam koliko se vidi na TV-u ali verujem da svako ko je bio u hali moze da potvrdi koliko Motejunas daje 120% u bukvalno svakom momentu.

Dovoljno je opisivano ono sto radi u igri, ali je jednako uticajan izmedju situacija kada podize publiku, podrzava saigrace, izvinjava se ako propusti nesto.

Kada izadje iz igre izgleda kao da je mu je dusa na dupe izasla i pored toga je verovatno najaktivniji na klupi rezervnih igraca, bukvalno kao drugi kapiten na neki nacin, a tek 3 nedelje je tu.

Sjajan potpis i sjajan covek.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, JPM said:

Zvanično je valjda bilo "ne pre januara" što je isto kao i kad Čović izbaci excel tablicu sa platama gde u jednoj koloni piše "igrači sa platama iznad 400k evra". 

Kao na ovim sokovima u plastici kd pise minimum vocnog sadrzaja 0,7 % sto ne znaci da nema vocnog soka 30% ali ono nece da se kurce.😂😂😂

• Like 1
Posted
45 minutes ago, Smrtokapa said:

Kao što je i Saša Obradović primetio, dobro je selektiran ovaj sferinjak.

Letos Sfero pošalje listu želja upravi, oni listu želja proslede Obradoviću da aminuje. 😅

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Čini mi se da je Motiejunas Obradovićevo pojačanje, iako je došao dok je Sferopulos još uvek bio trener.

Sećam se da čim je potpisao za Zvezdu, već nekoliko minuta posle toga je Obradović dao intervju kako je Motiejunas sjajan momak i najveći profesionalac kojeg je ikada trenirao...

Posted (edited)

,,Ako trener mora da te uči zalaganju, mislim da si u pogrešnom sportu – ili uopšte na pogrešnom mestu u životu. Napravio si grešku negde. Po meni, trud mora da postoji, oko toga nema pregovora." Donatas Motejunas za Sport Klub

💪❤️ 

Ne može svlačionica da bude loša gde imaš Kalinu i ovakvog čoveka. 

Edited by Čočo
  • Like 3
  • Love 2