JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 minutes ago, Čvarkov said: Delimo drugo mesto. Saaaa 10 ekipa... 3 1
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Fantastična partija. Bravo Zvezdo crvena! Ovo nije ista ekipa od prije 10 ekipa. Ovo je zaokret bukvalno za 180 stepeni. Da, obično smjena trenera zna da donese šok terapiju, ali ovo je nevjerovatno. Sad počinjem da mislim da su neki od igrača namjerno Sferu bušili, jer nakon ovakvog preporoda za samo par dana kako objasniti sve ovo? Kad budemo igrali play off sjetićemo se Tome Tomovića. Od njega je sve krenulo. Ne treba nam euforija definitivno, ali pojačanja, koja nakon ovih čarobnih pobjeda više niko ni ne spominje, mislim da trebaju. Gazi Zvezdo! 10
Cavani Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nwora 36 min, Moneke 32min, Kodi 30min, Kalina 28min. Nema komunizma kod Sase. 45 4
Popular Post Papanikolesku Posted 13 hours ago Popular Post Posted 13 hours ago Cigani, mislim da su vaši momci zaslužili kredit na neodređeno u narednom periodu. Nije toliko stvar ni u vezane tri pobede, koliko u tome da se vidi da im je jebeno stalo. Vrhunska košarka večeras. Čestitam. 47 1 15
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 11 minutes ago, Phobia said: Kako je lepo videti ovo Mogao si malo da skratis sliku :P 1 5
No name Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sad na ovu UKU I BUKU, uzeti još koju pobedu počev od Baskonije, I tako napraviti zalihe za kasnije i pad koji je prirodan da se dogodi. P.s Neki igrači igrali preko 30 min jbt šta je to? Kako neki mogu da igraju preko 30 min a neki da ne igraju uopšte? Pa to nije fer...Niko se nije naljutio? ..bože bože 5
Steve Gerrard Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Al Jordan Nwora,koliko je bio samo prisitan u nekolike situacije u odbrani,krade lopte ,presjece lopte, 2 rampe Tavaresu... Ne mogu prezalit kad se zaletio da zakucs Tavaresa mozda kao niko do sada, al nije htjela lopta u obruc, kako ga je samo oduvao kao da je Kampaco u pitanju. Mozda jedno od omiljenih pojacanja za sada-Montejunas..na koliko nacina doprinosi ovaj nomak samo,ne znam jests li primijetili kad je ona strvina od 2 ipo metra bacila se na podu za jednu loptu,kakva je to energija, timski duh..zaista za njega mi nije zao nek stoji kao svojremeno kuzmic 5. Centar, al je ovo lik kojeg bas valja imati u ekipi. Kapa dolje za citavu ekipu sve od Jaga preko strucnog staba do Semija. Bice ovo ako zdravlje posluzi godina za pamcenje. Bravo Zvezdo !! 16
Taki Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nisam čitao ništa pa izvinite, nisam baš u stanju, nastavilo se poslije utakmice, nisam bio od Monaka prošle sezone, Banja luka, nije baš blizu. Samo sam htio napisati da sam baš razočaran sa navijanjem sa nivoa 200,još ovakva utakmica, ono je bilo katastrofa. Delije se često kritikuju sa razlom obično, al da njih sad nije bilo ovo bi bilo žalosno.
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 10 minutes ago, Don Dusko said: Brat Faku nas ispostovao. Brat Faku ispoštovao i decu kao i uvek ❤️ 20 4
Daiki Ito Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago A sad da vidimo kako igramo kao favoriti ova tri naredna kola 🙂 2
NikolaTest Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Trči CMM kontru a Tavares i Hezonja sami u odbrani 😂 Bravo bre ratnici! 5 1
Polivalentni Stevica Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Šta reći posle ovakvog podviga večeras. Fenomenalna igra uz veliko zalaganje je dovelo do toga da smo ubili Real Madrid. Svaka čast igračima za ovo duplo kolo. Saša je doneo novu energiju,naši košarkaši kao da su pušteni iz zatočeništva,melju i neće da prestanu. 1
Cavani Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jago Dedi prstenac, Sasa opipao Semija. Valjda nije trend iz FK stigao i kod nas. 26
Kosjan Willavić Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja jedva cekam tekmu s Ilirijom, kakav veleobrt za sedam dana, jbm ti sunce 3
Jeremija123 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 30 minutes ago, Taki said: Nisam čitao ništa pa izvinite, nisam baš u stanju, nastavilo se poslije utakmice, nisam bio od Monaka prošle sezone, Banja luka, nije baš blizu. Samo sam htio napisati da sam baš razočaran sa navijanjem sa nivoa 200,još ovakva utakmica, ono je bilo katastrofa. Delije se često kritikuju sa razlom obično, al da njih sad nije bilo ovo bi bilo žalosno. Jeste, baš su prepoznali trenutak za pevanje Olimpijakosu i kosovski ciklus, kao i uvek kad se lomi utakmica. 1
Four Elements Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Bogoljub Gagic said: Шта би Задар урадио Реалу... Tanka je linija od pucanja od Zadra do gazenja Reala... 1
Kosjan Willavić Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 3 minutes ago, Four Elements said: Tanka je linija od pucanja od Zadra do gazenja Reala... Zadar nam poslednjih godina dodje na domacem terenu kao neka ABA Alba. Bese i Vladi Jovanovicu dosao glave pa krenula serija sa Sefom Stanice Edited 12 hours ago by Kosjan Willavić 1
Four Elements Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Zadar nam poslednjih godina dodje na domacem terenu kao neka ABA Alba Mada uglavnom posle toga krenemo da gazimo... Tako da sledeci put kad se raspadamo daj neku vanrednu prijateljsku sa Zadrom kuci
ChrisJudd Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sledeće tri utakmice ste apsolutni favoriti pa sledećih osam ni u jednoj. Doduše niste bili ni danas tako da se džabe nadam vašem novembarskom kolapsu. 4
propolis Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 minutes ago, Kosjan Willavić said: Zadar nam poslednjih godina dodje na domacem terenu kao neka ABA Alba. Bese i Vladi Jovanovicu dosao glave pa krenula serija sa Sefom Stanice I Čanku došao glave kod komšija Odavno nismo ugazili Real...još od Čičinih 40
Crni Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 47 minutes ago, Mile1 said: Jordan je Nwora, ne znam ko je Majkl Dzekson 2
Recommended Posts