Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 4 minutes ago, Čočo said: Kažu Saša tražio garancije da će dobiti više pojačanja. Ja stvarno ne znam na šta će to da liči. Pretpostavljam da će tražiti pleja, beka i centra. Imaćemo onda 5 pleja, 3 beka, 3 krila, 2 krilna centra i 5 centra. I to bez Radošića i Stojkovića. ?, Kodi, Grejm, Jago, Miljenovic ?, Karter, Nwora Kalinic, Odzelej, Dobric Moneke, Davidovac ?, Motejunas, Izundu, Rivero, Bolomboj, Plavšić To je 19 igrača. Jago ce biti out, Miljenovic aba, Graham moze u paru sa drugim plejom. Rivero i Bolomboj ko zna kad a Plavsica ne treba komentarisati. Tako da to je okej rotacija Edit: Nwora beka moze jedino kod grka igrati a u svim drugim sistemima je 3 Edited 2 hours ago by Disfruto
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Igor_ said: Opet ce jaga da sklone, Rivero kad se vrati mozda i Motijunasa.. Pitanje hoce li Miljenovic dobijati minute, i Bolomboja prekrizi. Nema šanse da Saša ostavi Rivera pre Motijunasa. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago To znaci da cemo opet imati pregolomazan roster koji cemo kasnije imati problema da stanjimo, pa opet da dovodimo nove. Loop. 1
akisaki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Igrao katastrofalno na pripremnim mečevima, izgubio obe u EL i na sve to puko od poluamatera iz Zadra.. Imao i ogroman minus zbog Spartaka i Budućnosti. Brate, sta bi ti više čekao? Ne ide i to je to. A kako je islo prvih godina jednom Fergusonu u Mancesteru ili Vengeru u Arsenalu?Kako je islo prvih godina Vujosevicu u Partizanu?Koja je ovo godina Obradovicu u Partizanu a sta je postigao za to vreme i ulozen novac? Ovo je dno dna sta je uradila uprava.Da se ne lazemo i vecina forumasa je bila za smenu Sfera.Da li nas klub,navijaci,forumski strucnjaci mogu dati 3-4 godine nekom treneru da radi? 1
Zli Coban Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, akisaki said: A kako je islo prvih godina jednom Fergusonu u Mancesteru ili Vengeru u Arsenalu?Kako je islo prvih godina Vujosevicu u Partizanu?Koja je ovo godina Obradovicu u Partizanu a sta je postigao za to vreme i ulozen novac? Ovo je dno dna sta je uradila uprava.Da se ne lazemo i vecina forumasa je bila za smenu Sfera.Da li nas klub,navijaci,forumski strucnjaci mogu dati 3-4 godine nekom treneru da radi? Mogu naravno, ako napravis tim sa 15 klinaca i gubis ovako ali ovo nije to 2
djenkoslav Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Geronimo said: Ko jos pre pocetka sezone nije video ovaj scenario (izuzev povreda, ipak je bilo dosta nesrece) - mozda treba da razmisli o tome da promeni sport... Sad krece dramaturgija. Bukvalno je svako ovo video, kladili se ljudi da li ce Sfero izdrzati do novembra ili decembra. Mislim da je malo njih cenilo da ce biti 3 kola, ali tu smo... 🫠 3
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako i Sale failuje ne gine vam roster od 30 igraca kad dodje novi trener sa pojacanjima u nekom februaru 2
Diogen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jako retko pišem ovde ali redovno i pomno pratim temu kao metuzalem od navijača koji je gledao Ilića sa još uvek nešto kose na glavi kako ubacuje 71 poen u jednoj utakmici. Samo da dam moja dva centa na ovakav razvoj situacije. Sfero je nesumnjivo mnogo dao i doneo, da ne nabrajam, sve je već napisano mnogo puta… Sve je super šljakalo… dok je šljakalo… Isto tako, dugo već sa njim stvari ne šljakaju kako treba, vrhunac je bio Spartak, i tad je svaki ozbiljan klub jednostavno morao preseći. Od tad je sve samo freefall i dno je samo sve dublje. Očigledno je izgubio ekipu i tu nema povratka, to se jednostavno ne dešava… Stoga, ne razumem nikako upise (a ima ih baš mnogo sličnog konteksta) kako je trenutak za otkaz Sferu sad jako loš, kad već nije bio kod Spartaka, da je sad nakon “tek” 3 izgubljene baš bez veze to raditi jer, valjda, deluje kao preran, nepromišljen, potez? Jer, treba čekati šta, da bude 0-5, ili 0-8, pa će to biti ponovo “makar u rangu” Spartaka, šta li? Koja je tu logika? Nisam ekspert ili da budem precizniji, ne pravim se da jesam, ali naša igra je u padu još od onog finala Kupa a od priprema potpuni očaj, pa ako je i meni laiku bilo jasno da nema raspodele uloga, nema nikakvih uigranih akcija za šutere, ni smislene igre po dubini, nikakve postavke napada, pa mi ni kršteni p’n’r ne umemo da zavrtimo celu utakmicu - o čemu mi uopšte pričamo? Povrede ne komentarišem (sve je već absolvirano), nije slučajno ništa, ima tu svega po malo, od priprema i kondicionih trenera, preko igranja van zone komfora i prečestih 1 na 1/2/3 ili što neko napisa 1 na 5 situacija, pa do prevelikog trošenja zbog ranije opisanog. Kod nas se povredjuju i neki igrači koji zaista nisu injury prone, i na kraju krajeva je tu i odgovornost Sfera bila kao šefa stručnog štaba, makar delimična. Sve u svemu, kap je odavno prelila čašu, i nema se šta čekati za neki “bolji moment”, jer je bolje prekinuti bilo koju agoniju danas nego sutra. Kao drugo, mnogo me raduje, ako je uopšte istina, da se razmatra status one dvojice ćacija i diletanata, jer je naravno podjednaka ako ne i veća rezultatska odgovornost i na njima. Ako se na njihova(o) mesta(o) dovedu prave zamene(a) onda ovaj cut dobija još na većoj važnosti i smislu, i iskreno se nadam da će se to i desiti. Sramota me je višedecenijskog navijačkog staža i ljubavi koju osećam prema klubu kad znam ta ta dva režimska pacova parazitiraju godinama u klubu bez ikakve odgovornosti za sve što (ni)su uradili. I konačno, nadam sam se Paskvalu kao prvom izboru, iako sam znao da je to na dalekom štapu. Radonju volim i poštujem kao brata, ali mislim da bi u ovom trenutku bio loš izbor, iz više razloga. Zato sam mislio da je Alimpije realniji, i to ne samo kao vatrogasac već kao neko kome bi se dala višegodišnja podrška jer mislim da već ima šta da kaže i u EL. Saleta sam najmanje želeo iskreno, upravo zbog njegove istorije već opisane od strane starijih kolega (povratak u KK kao igrač, odlazak u Podgoricu, odnosi sa nekim zaslužnim zvezdašima, incident sa Topićem, trenerski mandat kod nas i epilog istog). Dobar košarkaš, solidan EL trener, ali upitan moral i karakter, koji lako puca i ne ume da kontroliše ego. U situaciji u kojoj smo, ne znam koliko će sve to pomoći, jer smo frankeštajn tim, sa već par ego-manijaka, nekoliko amera koji nisu naviknuti na EL i nisam siguran koliko će dugo trpeti nekoga na pola sezone (ako se ne varam Grejem je ionako potpisao samo na godinu, ne znam za ostale iz doselekcije), a imamo i par domaćih “statusnih simbola” koji sigurno neće drhteti pred ovim kao što bi pre 5 godina i neće po svaku cenu progutati baš sve od njega. Ono što hoću da kažem, treba nam ne samo znalac, već i autoritet koji zna da “zalepi” igrače, od kojih su neki tu samo 3 meseca, neki do kraja sezone, neki su već povredjenog ega, drugi su ionako vruće glave, a da ne pominjem tek Monekea… Treba nam stabilna ličnost, da smiri malo, ohladi svima glave, resetuje igrače i konačno krene da im vraća samopouzdanje. Sale sa svojim petarda karakterom, živcima kao strunama zapetim, egom koji nikad nije umeo da kontroliše, a biće pod još većim nego inače pritiscima očekivanja i instant rezultata - baš, baš teška priča… U svakom slučaju, Sferu hvala za sve dobro što je uradio, bilo je lepo dok je trajalo, a nama puno sreće sa najavljenim promenama i da makar tamo od kraja januara ponovo zaigramo dobar basket. 😇 5
akisaki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Diogen said: Jako retko pišem ovde ali redovno i pomno pratim temu kao metuzalem od navijača koji je gledao Ilića sa još uvek nešto kose na glavi kako ubacuje 71 poen u jednoj utakmici. Samo da dam moja dva centa na ovakav razvoj situacije. Sfero je nesumnjivo mnogo dao i doneo, da ne nabrajam, sve je već napisano mnogo puta… Sve je super šljakalo… dok je šljakalo… Isto tako, dugo već sa njim stvari ne šljakaju kako treba, vrhunac je bio Spartak, i tad je svaki ozbiljan klub jednostavno morao preseći. Od tad je sve samo freefall i dno je samo sve dublje. Očigledno je izgubio ekipu i tu nema povratka, to se jednostavno ne dešava… Stoga, ne razumem nikako upise (a ima ih baš mnogo sličnog konteksta) kako je trenutak za otkaz Sferu sad jako loš, kad već nije bio kod Spartaka, da je sad nakon “tek” 3 izgubljene baš bez veze to raditi jer, valjda, deluje kao preran, nepromišljen, potez? Jer, treba čekati šta, da bude 0-5, ili 0-8, pa će to biti ponovo “makar u rangu” Spartaka, šta li? Koja je tu logika? Nisam ekspert ili da budem precizniji, ne pravim se da jesam, ali naša igra je u padu još od onog finala Kupa a od priprema potpuni očaj, pa ako je i meni laiku bilo jasno da nema raspodele uloga, nema nikakvih uigranih akcija za šutere, ni smislene igre po dubini, nikakve postavke napada, pa mi ni kršteni p’n’r ne umemo da zavrtimo celu utakmicu - o čemu mi uopšte pričamo? Povrede ne komentarišem (sve je već absolvirano), nije slučajno ništa, ima tu svega po malo, od priprema i kondicionih trenera, preko igranja van zone komfora i prečestih 1 na 1/2/3 ili što neko napisa 1 na 5 situacija, pa do prevelikog trošenja zbog ranije opisanog. Kod nas se povredjuju i neki igrači koji zaista nisu injury prone, i na kraju krajeva je tu i odgovornost Sfera bila kao šefa stručnog štaba, makar delimična. Sve u svemu, kap je odavno prelila čašu, i nema se šta čekati za neki “bolji moment”, jer je bolje prekinuti bilo koju agoniju danas nego sutra. Kao drugo, mnogo me raduje, ako je uopšte istina, da se razmatra status one dvojice ćacija i diletanata, jer je naravno podjednaka ako ne i veća rezultatska odgovornost i na njima. Ako se na njihova(o) mesta(o) dovedu prave zamene(a) onda ovaj cut dobija još na većoj važnosti i smislu, i iskreno se nadam da će se to i desiti. Sramota me je višedecenijskog navijačkog staža i ljubavi koju osećam prema klubu kad znam ta ta dva režimska pacova parazitiraju godinama u klubu bez ikakve odgovornosti za sve što (ni)su uradili. I konačno, nadam sam se Paskvalu kao prvom izboru, iako sam znao da je to na dalekom štapu. Radonju volim i poštujem kao brata, ali mislim da bi u ovom trenutku bio loš izbor, iz više razloga. Zato sam mislio da je Alimpije realniji, i to ne samo kao vatrogasac već kao neko kome bi se dala višegodišnja podrška jer mislim da već ima šta da kaže i u EL. Saleta sam najmanje želeo iskreno, upravo zbog njegove istorije već opisane od strane starijih kolega (povratak u KK kao igrač, odlazak u Podgoricu, odnosi sa nekim zaslužnim zvezdašima, incident sa Topićem, trenerski mandat kod nas i epilog istog). Dobar košarkaš, solidan EL trener, ali upitan moral i karakter, koji lako puca i ne ume da kontroliše ego. U situaciji u kojoj smo, ne znam koliko će sve to pomoći, jer smo frankeštajn tim, sa već par ego-manijaka, nekoliko amera koji nisu naviknuti na EL i nisam siguran koliko će dugo trpeti nekoga na pola sezone (ako se ne varam Grejem je ionako potpisao samo na godinu, ne znam za ostale iz doselekcije), a imamo i par domaćih “statusnih simbola” koji sigurno neće drhteti pred ovim kao što bi pre 5 godina i neće po svaku cenu progutati baš sve od njega. Ono što hoću da kažem, treba nam ne samo znalac, već i autoritet koji zna da “zalepi” igrače, od kojih su neki tu samo 3 meseca, neki do kraja sezone, neki su već povredjenog ega, drugi su ionako vruće glave, a da ne pominjem tek Monekea… Treba nam stabilna ličnost, da smiri malo, ohladi svima glave, resetuje igrače i konačno krene da im vraća samopouzdanje. Sale sa svojim petarda karakterom, živcima kao strunama zapetim, egom koji nikad nije umeo da kontroliše, a biće pod još većim nego inače pritiscima očekivanja i instant rezultata - baš, baš teška priča… U svakom slučaju, Sferu hvala za sve dobro što je uradio, bilo je lepo dok je trajalo, a nama puno sreće sa najavljenim promenama i da makar tamo od kraja januara ponovo zaigramo dobar basket. 😇 71 kos Vojvodini u Novom Sadu.I koliko me secanje sluzi izgubili smo utakmicu. 33 minutes ago, Zli Coban said: Mogu naravno, ako napravis tim sa 15 klinaca i gubis ovako ali ovo nije to Ti nisi citao forum kada su kod nas igrali Tejic,Rebic,Uskokovic....zamisli 15 takvih igraca odjednom i pisanja na forumu.
Placebo Lone star Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 37 minutes ago, akisaki said: A kako je islo prvih godina jednom Fergusonu u Mancesteru ili Vengeru u Arsenalu?Kako je islo prvih godina Vujosevicu u Partizanu?Koja je ovo godina Obradovicu u Partizanu a sta je postigao za to vreme i ulozen novac? Ovo je dno dna sta je uradila uprava.Da se ne lazemo i vecina forumasa je bila za smenu Sfera.Da li nas klub,navijaci,forumski strucnjaci mogu dati 3-4 godine nekom treneru da radi? Iskreno ovo obrusavanne medija pogotovo bljuca na Sferopulosa me je nateralo da ti lajkujem post.
ПрекоДрине Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Мој најсрећнији дан у животу ће бити када у фк не будем гледао лице са потјернице и кад из кк отјерамо Лејди Ању и оног брадатог дегенерика. 1
Zadnji vezni Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 1 hour ago, Igor_ said: Velike su sanse da ce Tomovic voditi ekipu protiv Fenera, Sfero je inace danas odrzao trening i regularan sastanak sa igracima kao da se nista ne desava😁 Šta ti je surovi profesionalac?! 1
Borky Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago "Svakom je tuđe bolje. I Kampaco i Vildoza i Nedović... Nije u tome stvar, Zvezda je kompletirana talentovanim igračima i onima koji rade prljav posao. Ne treba izostaviti ni Lazarevića, najbolja odbrana na poziciji četiri u Evropi. Zna šta treba da radi", istakao je Obradović. 🤔
Čvarkov Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago "Ako volite dete – ne tučete ga, već ga grlite." Ako dete stalno plače - možeš mu promeniti vaspitača, ali može se desiti da to neće rešiti problem. Ti ipak promeniš vaspitača, ali dovedeš onog kod koga je dete takođe plakalo. Na kraju želiš i tog drugog vaspitača da zameniš da bi vratio mir u vrtiću i konačno se setiš vaspitača kod koga su sva deca koja se oblače u crveno-belo bila srećna, nisu plakala, može se reći i da su ga obožavala i obožavaju i dalje. Nadam se da će se tada taj vaspitač kulturno zahvaliti upravi vrtića, ne jer više ne voli decu, nego je umoran od toga da vraća mir u vrtiću da bi spašavao fotelje upravama vrtića. A može biti da je ipak problem u upravi vrtića. Ipak ima jedna pozitivna vest. Možda će vrtić napustiti ona dva čudna lika koja godinama šetaju hodnicima, a deca ne znaju i nikad nisu znala koji je njihov posao. 1
VISOKOLETAC Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Sasa Obradovic- ne znam sta da kazem Sasa Obradovic sa Slovencom (Milan Minic)- Ekstra potez. Iskustvo, plus znanje, plus neko ko ce biti glas razuma Obradovicu. Covek je radio sa Dudom, Obradovicem,Karijem, Djordjevicem. Ima gomilu medalja sa reprezentacijom, EL sa Dudom, ma vrhunski potez. Jedino ne znam koliko moze da izdrzi ovaj ritam u EL sa svojim godinama. Uz jednog ili dva beka, Grejma, moze se dosta promeniti DNK ove ekipe. Sto se tice Dozeta i Bagzija, mislim da se svi razumemo i valjda je ovo tacno sta se pise. Na njihovo mesto mozemo bas birati. Marko Pesic, Teo, Rakocevic....... Moja licna zelja je da Marin Sedlacek ima neku funkciju u klubu, ali ne verujem da zeli da se prlja u nasem blatu.
Plant Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago (edited) Ta dva klovna su podguzne muve bivseg gazde i ako je verovati glasinama o busenju kluba, ne bi me cudilo da doticni upravo preko njih ordinira. Pa i da nije tako, oni svakako nicemu ne sluze i zasluzuju bas onako jak nogobulj Edited 4 minutes ago by Plant
VISOKOLETAC Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 4 minutes ago, Plant said: Ta dva klovna su podguzne muve bivseg gazde i ako je verovati glasinama o busenju kluba, ne bi me cudilo da doticni upravo preko njih ordinira. Pa i da nije tako, oni svakako nicemu ne sluze i zasluzuju bas onako jak nogobulj Mislim da gresis i da su se otgrli od bivseg gazde.
Recommended Posts