StiviKivi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Previše , ali baš previše kukanja. Tamo kraj Novembra ćemo imati 6-6 skor , eventualno 5-7 ali po meni će sigurno biti bar 6-6. Sve i da nas vodi ovaj giros.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, No name said: Dobio je Sveropulos poverenja i vise nego sto je zaslužio. Ok, koja je granica koja preliva času? Može li neko reci? Sačekacemo i to, nije problem....samo recite koja je crvena linija i dokle možemo da se srozamo da bi rekli e sad je dosta.... Kad je preživeo poraz od Efesa 45 razlike, poraz od Buducnosti 34 razlike, 4 mesto u ABA ligi zacementirano vec od sredine sezone, kad je ispao u polufinalu KLS u dvomecu protiv Spartaka...i ko zna sta jos ...daj da vidimo šta još može da nas zadesi da bi on dobio avionsku kartu za Atinu. Ako nije smenjen posle ABA i KLS raspada već je uprava stala iza njega, raspušten je veći deo ekipe i dovedeni su igrači koje je Sfero želeo onda je i normalno da dobije priliku da sve to posloži a ne da se tera jer nije dobio prve 2 utakmice u sezoni. Neki period od tipa 7 utakmica u EL je dovoljan da se vidi da li ima napretka. Znači ne moraju sve utakmice da se dobiju ali da se u tom periodu vide neka poboljšanja u našoj igri. To što je većina navikla da se treneri i igrači šilbuju čim krene lošije ne znači da je to ispravno rešenje. Imaš i primer Radonjića koji po vašim željama ne bi preživeo gubljenje aba lige u sezoni 13/14 a takođe ne bi preživeo ni 1-4 start u EL 2015/16. 2
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Webad said: Posle koliko bese sfero najuren iz makabija? 0:7/0:8... Krenuli sezonu 7-3, pa onda 0-8 serija. Interesantno je da je posle Sfero imao cetiri pobeda u sledećih pet utkamica u Evroligi i tek je u tom trenutku dobio otkaz jer je treći put u sezoni izgubio od Hapoela. Na krajnjoj tabeli je negativna serija efektivno bila samo 0-6 jer su se brisali dva poraza od Rusa. 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Урош19 said: Ako nije smenjen posle ABA i KLS raspada već je uprava stala iza njega, raspušten je veći deo ekipe i dovedeni su igrači koje je Sfero želeo onda je i normalno da dobije priliku da sve to posloži a ne da se tera jer nije dobio prve 2 utakmice u sezoni. Neki period od tipa 7 utakmica u EL je dovoljan da se vidi da li ima napretka. Znači ne moraju sve utakmice da se dobiju ali da se u tom periodu vide neka poboljšanja u našoj igri. To što je većina navikla da se treneri i igrači šilbuju čim krene lošije ne znači da je to ispravno rešenje. Imaš i primer Radonjića koji po vašim željama ne bi preživeo gubljenje aba lige u sezoni 13/14 a takođe ne bi preživeo ni 1-4 start u EL 2015/16. Ne radi se ovde samo o dve utakmice...pogledaj malo i pripreme...Da li tebi Sveropulos uliva poverenje? Da li tebi govor tela igraca govori nešto? Da li ti vidiš nešto pozitivno u igri , što je on promenio u odnosu na ranije? Zato sam i rekao koja je to crvena linija koja treba da se predje da bi on dobio otkaz, pošto on meni ne deluje kao neko ko može nešto da preokrene. 1
Phobia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sasa potvrdio da giros ostaje Spoiler Profil nije pravi, dobra pošalica moram da priznam Edited 1 hour ago by Phobia
Kosjan Willavić Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago CMM-Jago-Miljenovic Karter-Radosic Nvora-Odzelej Moneke-Deda Izundu +juniori Stojkovic i Nedeljkovic kojima ne znam pozicije. To nam je ekipa protiv Zadra u ponedeljak.
Kosjan Willavić Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Šta je sa Kalinićem? Odradjivanje suspenzije iz plej ofa protiv Buducnosti
Recommended Posts