Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nema šta...žestoko smo se obrukali. Pao, Real, Barsa, Partizan...Sve jače utakmice smo podbacili. Skariolo i Real su odučili od košarke otužnog S.Obradovića i ovu njegovu raštimovanu grupu privatnika. Neki su upoređivali ovaj tim sa Partizanom iz 2022/23. Eh, koliko samo navijačka ostrašćenost utiče na objektivno sagledavanje stvari.🤷 1
leki bg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Sector said: Dobri smo bili, pošibali se muški al nije se dalo jbg. Nemam zamjerki. Ni ja. Povreda Bolomboja koji je drzao difens nas je uzasno poremetila. Sudije ih nisu izbacivale iz bonusa, jer jelte zasto bi neko bio ikad u bonusu. Kljuc je bio nas izlazak iz bonusa posle 2-3 minuta u 2/4. Usle im one 2 na kraju 3/4...overall, rezultat je takav. 1
liv7 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Implementator je odavno svestan da vozi suprotnim smerom u jednosmernoj ulici..nece taj odustati dok potpuno ne slupa povereni mu skupoceni auto. Edited 4 hours ago by liv7 5
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pročitah dobar komentar malopre: "Lidl ima više akcija od nas" Nemamo 3 krštene akcije. Lopta ide u ruke Kodiju, Batleru i Nwori pa šta urade pritom je Kodi bio očajan večeras. Tačno se videlo od početka utakmice da je nekako uplašen i povučen u sebe (da ne kažem da su mu se skupila muda). Batler slab za bekove Reala. Nwora je bio više nego dobar, nije imao sreće pa mu je izašlo par lopti iz koša. Ne bih dalje. Ništa mi se ne sviđa košarka koju igramo. Naravno, slavim kada pobedimo, ali previše individualne košarke ne prija mom oku. Non stop primamo preko 50 poena za poluvreme, pa jbt... 13 1
DaleCopper Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Treba da se smanji budzet bar za 50%, da se dovede neki mladji trener koji na papiru moze da napreduje tipa Galbijati i da se vratimo u Pioniru. Nema svrhe ulagati ovolike pare za ama bas nikakve rezultate. Sa budzetom 10m svaka pobeda ce navijacima biti draga i nece biti prevelikog stresa. 1 1
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, liv7 said: Implementator je odavno svestan da je vozi suprotnim smerom u jednosmernoj ulici..nece taj odustati dok potpuno ne slupa povereni mu skupoceni auto. A sta konkretno lose radi? 4
Night wolf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovako se dobija utakmica kući koju moraš da dobiješ. A protivnik krene sa 6/8 trojke prvu četvrtinu. To je do mentalne pripreme igrača, do njihove vere u igru i trenera, do njihove vere u sebe. Imamo sve sastojke da budemo veliki tim ove sezone i to smo potvrdili u više navrata, ali nemamo trenera. Nismo imali sreće sa Grkom, a ovo je još gore. Najgore je što će trener ostati i naredne sezone uz oprobani recept promene u oktobru, novembru... 5
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo je bio duel izmedju ekipe koja ima 2 klasicna pleja,pre svega jednog Kampaca,i ekipe koja ima pleja al samo za tranziciju,gde je verovatno najbolji,dok u pozicionom mozda i najgori. Teska rabota za velike rezultate igrati sa jedinim jos takvim plejom.Sve super ali pozicioni napad je nesto sto mi nemamo ove sezone i tjt. 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Znači sutra se navija za Hapoel. Sa porazom Monaka i očekivanom pobedom Barse mi smo 9.i igramo kod kuće protiv Barse a onda eventualno na gostima protiv Monaka. Najbolja solucija za plej of. Eventualno je bolje da i Barsa izgubi pa da imamo dve prilike od toga jedna kod kuće. Obrni okreni očekuju nas utakmice protiv obe ekipe. Pitanje je samo da li kod kuće ili na strani. Može to da se prođe. Edited 4 hours ago by Čočo 1
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 11 minutes ago, vinogradskaopera said: Takodje, ono sto je primetno jeste da kad je nesto gusto i bitno (derbiji i ove bitne utakmice na kraju) nasi glavni igraci manje-vise nestaju sa mape i odigramo uzasno. Nwora se i te kako pojavio na utakmici, ali je ostao zakucan za klupu. I Sfero bi ga ranije vratio. Edited 4 hours ago by Čvarkov 4
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako se zalomi scenario gde sa 9. mesta čekamo Barselonu/Dubai u Areni, pa idemo u goste Monaku - to nije (pre)težak plejin put. Ali generalno ovo je bilo jako tužno i otrežnjujuće, obrisali su pod sa nama, a Olimpijakos je dve klase iznad Reala. Sve i da se nekim čudom dogegamo do plejofa, ispratiće nas sa 100 razlike u tri meča. Biće mnogo ružno i u nedelju. 9
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Žilee said: I tako ceo zivot zavisiš od drugih ...ne gine nam duel sa Barsom. Jok. Kada mnogo puta sjebeš ono što od tebe zavisi tada počinješ da zavisiš od drugih. 1
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne goji se prase uoči božića i ne dpašava sezona protiv Reala u Madridu. Imamo to što imamo i navijaćemo sa koje god pozicije startujemo pa šta bam bude. Posle se podvlači crta i pravi analiza
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Taki said: A sta konkretno lose radi? 2 minutes ago, Knipex said: Pročitah dobar komentar malopre: "Lidl ima više akcija od nas" Nemamo 3 krštene akcije. Lopta ide u ruke Kodiju, Batleru i Nwori pa šta urade pritom je Kodi bio očajan večeras. Tačno se videlo od početka utakmice da je nekako uplašen i povučen u sebe (da ne kažem da su mu se skupila muda). Batler slab za bekove Reala. Nwora je bio više nego dobar, nije imao sreće pa mu je izašlo par lopti iz koša. Ne bih dalje. Ništa mi se ne sviđa košarka koju igramo. Naravno, slavim kada pobedimo, ali previše individualne košarke ne prija mom oku. Non stop primamo preko 50 poena za poluvreme, pa jbt... Evo objasnio ti čovek sve ovde do detalja. 2 1
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Evo ga pola covek pola "you know" objasnjava gde smo zeznuli 1 1
crni96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nismo mi taj "krem" mi smo ovde kao Kaljari u Seriji A. I normalno da ne možemo bolje i više od ovoga. Odo spavat vidno ljut i depresivan
Night wolf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Taki said: A sta konkretno lose radi? Osim odbrane, napada i izmena ništa. 3 2 3
СтелаРоса Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Kosjan Willavić said: Vreme je za hot take-ove, a nisam ni siguran koliko je hot: meni je highlight sezone onaj period kada smo sa 7,8 igraca mleli u odbrani i dobijali utakmice timskom kosarkom ( iako je bilo logicno da ce doci do pada ). Ceo ovaj period do derbija u decembru. Kratko smo se povratili onim neocekivanim brejkovima u Monaku i Milanu, ali mi je kosarka koju igramo jako negledljiva vec duze vreme dobili mi ili ne. Ovakva odbrana mi ubija zelju za gledanjem utakmice, bice zajebano bez Bolomboja za par dana ako ne bude spreman nekim cudom Pisao sam nesto slicno skoro. Kada su ocekivanja bila na minimumu mi smo izvlacili maksimum, a cim se stabilizujemo krenemo da igramo losije nego kada smo imali povrede ili bili u padu forme. Bude tu povremenih bljeskova, fenomenalnih individualnih partija, ali generalno timska igra ove ekipe nije na zavidnom nivou. Otprilike jedino smisleno sto mozemo da pruzimo je tranzicija, sve ostalo je neka improvizacija. 4
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nadam se da Oly nije izgubio interesovanje za CMM nakon ove utakmice i da ih to neće obezhrabriti. Saborac iz Baskonije, ugledni podkaster, takođe da se ne ljubimo. Naravno, ova domaća osnova suvišno i komentarisati. Kalina uveliko zreo za Spartak da završi karijeru u klubu gdje ponikao. Isto tako Dobric i Davidovac - FMP. Saša gudbaj! Nadam se da neće biti trećeg puta. Ćaci uprava prva treba da leti jer nemaju blage veze. 10
Krle Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tacno kad procitas komentare nakon poraza shvatis koliko ovde ljudi nema pojma o kosarci, pre svega zato sto su umislili da mi imamo toliko dobre igrace da mozemo da dobijemo koga god hocemo i kad god hocemo. Sto kaze covek iznad, mi imamo Kodija koji je najbolji plej u tranziciji i najgori plej u 5 na 5 igri, samo to kad strucnjaci budu skapirali bice im jasno da samo s takvim plejmejkerom, bez dobre bek ap opcije tesko mozemo da se nosimo sa najboljim ekipama. Mozda je na pocetku sezone moglo, ali tada ni Real, ni Pao, ni jos mnogi timovi nisu bili blizu maksimuma i to je to
3x3cz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Taki said: A sta konkretno lose radi? Nista, sve super, veliki uspeh za razliku od prosle sezone
ZvezdaBL Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam kako uopšte neko ima snage za bilo kakve kalkulacije i guranje nas na što bolju poziciju u plej inu, svakako bi išli na Grke koji će nas razvaliti da nam se košarka zgadi, bolje odmah ispasti i krenuti sa rezovima, prvo rastjerati trenera a onda i pojedine jutjubere i vlogere, nesretnike u braku i ostale 1 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Saša mora pod hitno da skrati rotaciju. Ne ide ovo ovako u ovom delu sezone kad se igra na max. Kodi Batler Nwora Moneke Odzelej Izundu Bolomboj + Dobrić i Rivero.
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 11 minutes ago, Taki said: A sta konkretno lose radi? Evo defanzivno smo jezivi vec duze vreme.Nije nam dao 50 za polvreme samo ko nije hteo. Ko zna koliko puta do sad,kad mu se igrač zapali ,on će ga zakucati za klupu narednih 8-10 minuta i izbaciti ga iz utakmice. Rotiranje besomučno svih 12 igrača u prvih 10 -12min utakmice je neverovatno kao da smo na pripremama. Umesto da smanjuje rotaciju i povecava minutazu nosiocima i da rasporedjuje uloge ,mi so jos divljina uz lagano rasporedjenu minutazu svima.Šablonske izmene i vođenje ekipe. Prisustvo kaline na terenu iako svi vidimo da se raspada na obe strane terena,koji nas ubija ko zna koju utakmicu. Psihološka priprema ekipe za ove utakmice koje si trebao pobediti ili si vec upisao pobedu su skandalozne. Hoćeš još??? A šta radi konkretno dobro ?I sta je unaoredio,,da ne kazem implementrao. Edited 4 hours ago by Zadnji vezni 2
Recommended Posts