Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

"Naš tim u završnici KLS (četvrtfinalu) , nastupiće u sljedećem sastavu"...

Ovako stoji u saopštenju kluba...

Dal' su moguće promjene naknadno?

Posted

Jel istina da je Izundu oženjen našom državljankom i da je aplicirao za državljanstvo i ranije kao što se piše po mrežama ili je ono klasično Čovićevsko završavanje pasoša samo iz rezultatskih razloga kao svojevremeno za Puntera i koga sve ne?

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Jel istina da je Izundu oženjen našom državljankom i da je aplicirao za državljanstvo i ranije kao što se piše po mrežama ili je ono klasično Čovićevsko završavanje pasoša samo iz rezultatskih razloga kao svojevremeno za Puntera i koga sve ne?

Zena mu je pola francuskinja pola poljakinja sudeci po opisu instagrama

Posted
3 minutes ago, Gudura said:

Cak su i admini zaboravili da se igra ova utakmica i ostavili live temu zakljucanu....nije da patim😆

Admini znaju da je sezona ionako zavrsena

• Like 1
Posted (edited)

Nisam gledao utakmicu samo pratio statistiku.Vredi li dati šansu Skobalju i u ABA ligi? Vidim da je bez promašaja iz igre, prisutan na skoku. Kakav je u odbrani? 

Edited by Čočo
Posted
Just now, Čočo said:

Nisam gledao utakmicu samo pratio statistiku. Vredi li dati šansu Skobalju i u ABA ligi? 

Bolje da ga ne puštamo više u kls. Uzeće nam ga neko.

• Ha-ha 2
Posted

Iako Zlatibor nije reper, uz dužno poštovanje, odigrali smo dobru utakmicu. Karter odigrao odlično (17p 5/5 za 3 12as). Batler ušao brzo u problem za faulovima (3), kasnije odigrao dobro. Nwora standardno bio agresivan, ovog puta i učinkovit. Kobra standardno iskoristio prostor. Izundu pospremao sve oko obruča, bez promašaja (6/6). Deda neprimetan. Ne mogu da opišem koliko mi žao Kaline. Odželej pošteno kao i uvek. Dobar debi Đurišića, mislim da možemo dobiti dosta od njega. Škobalj iskoristio šansu, ima meku ruku. Lepa saradnja na kraju Simjanovskog i Đurića.

Sve u svemu. Lepu košarku smo prikazali. Idemo po trofej. 

• Like 8
  • Thanks 1
Posted

Svideo mi Škobalj na prvo gledanje. Ima ga, 204cm, puter ruka, mozda Zlatibor nije reper, ali prva utakmica, samo par treninga sa ekipom, 11p, 5sk, bez promasaja iz igre, jos uvek relativno mlad...moze od njega da ispadne solidan rotacijski igrac. Radije cu gledati njega na poziciji 13,14 igraca iduce sezone,  nego leš Dejana Davidovca

• Like 5