Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Logičan izbor stranaca. 

Izundu em naš 🙂 em jedini siguran na centru za sledeću sezonutm.

Odželej može i na 5, a Čimu muči povreda.

Kartera da razigramo za sledeću sezonutm.

Batler i Nwora jer CMM isto vuče povredu, a i neće biti u timu sledeće sezonetm.

• Like 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Gudura said:

Svideo mi Škobalj na prvo gledanje. Ima ga, 204cm, puter ruka, mozda Zlatibor nije reper, ali prva utakmica, samo par treninga sa ekipom, 11p, 5sk, bez promasaja iz igre, jos uvek relativno mlad...moze od njega da ispadne solidan rotacijski igrac. Radije cu gledati njega na poziciji 13,14 igraca iduce sezone,  nego leš Dejana Davidovca

Imamo mi trenutno još većeg leša od Dede u ekipi. Koji i dalje pegla 20+ minuta a treba biti iza koša zajedno sa njim. 

Edited by Čočo
  • Love 1
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Imamo mi trenutno još većeg leša od Dede u ekipi. Koji i dalje pegla 20+ minuta a treba biti iza koša zajedno sa njim. 

Mislim stvarno da nije nikad izgledao ovako,ovo je tuzno bilo i veceras

Posted

Dobar Škobalj, baš dobar...Puter ruka, a i vizuelno jako lijep šut. Malo sporije noge ali je jak i igra bez straha što je jako bitno i dobar znak. 

Djurišić je top potencijal. Ima sve da izraste u ozbiljnog igrača. Povrede su ga dosta usporile, ali ima priliku da kroz evroligu i jake utakmicu nadođe i iskaže svoj pun potencijal. Samo da ga zdravlje posluži. 

Karter ❤️

Mnogo ljepše je gledati ovu ekipu bez onih što igraju za ličnu statistiku i promociju. 

• Like 2
Posted

Ne treba se zanositi sa Škobom, fizički i atletski je taman na kls nivou. Stomačina, olovne noge i ne odvaja se od parketa. Jednom je preuzeo nekog beka Zlatibora i ovaj ga je ostavio u prašini za lakih 2+1.

Ima meku ruku, to je sve.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Dzo23 said:

Dobar Škobalj, baš dobar...Puter ruka, a i vizuelno jako lijep šut. Malo sporije noge ali je jak i igra bez straha što je jako bitno i dobar znak. 

Djurišić je top potencijal. Ima sve da izraste u ozbiljnog igrača. Povrede su ga dosta usporile, ali ima priliku da kroz evroligu i jake utakmicu nadođe i iskaže svoj pun potencijal. Samo da ga zdravlje posluži. 

Karter ❤️

Mnogo ljepše je gledati ovu ekipu bez onih što igraju za ličnu statistiku i promociju. 

Sve sem suta. Al to je manje bitno

• Like 1
Posted
1 minute ago, fradler said:

Ne treba se zanositi sa Škobom, fizički i atletski je taman na kls nivou. Stomačina, olovne noge i ne odvaja se od parketa. Jednom je preuzeo nekog beka Zlatibora i ovaj ga je ostavio u prašini za lakih 2+1.

Ima meku ruku, to je sve.

Realno da je samo meka ruka i to je više od DeDe koji nema apsolutno ništa. 

Ne zanosim se. Mislim da može biti treca četvorka sledeće sezone. 

Posted

Škobalj je legitiman igrac za trecu opciju na pozicije 4,za male pare,a i ne bih rekao da ce se buniti za tu ulogu

Tesko je naci igraca za tako nezahvalnu poziciju. Bolji je od Dede kako god da okrenes,a pritom jeftiniji za duplo minimum. Djurisic jos malo da omeksa ruku ,i moze biti fantastican,pogotovo sa te poludistance jer ima visinu i visok skok sut pa ga je nemoguce blokirati.

Posted
10 hours ago, NikadProtivKaline said:

na osnovu cega ovo?

sta sam to propustio?

meni se cini da je bolomboy doziran jer nije igrao godinu dana i zardjao je, plus strah od obnavljanja te cudne povrede

nisam primetio neki problem izmedju joela i coach-a

na stranu to sto mislim da nam treba bolji trener od celavog

Posmatrao reakcije i rotacije gde ga Salo izvodi posle 2 min a objava zene na instagramu na Salov racun je samo potvrda, istina da je brzo obrisala ali je ostalo uteftereno.

Posted
30 minutes ago, fradler said:

Stomačina, olovne noge i ne odvaja se od parketa. 

Sasvim dovoljno da bude korisniji od Davidovca.

Posted

А шта је с наших клинаца?? Имамо ли 2 играча да избацимо за аба лиге ако ништа?

Posted (edited)
3 hours ago, Chaos Is Me said:

Sami nas je bog pogledao što nismo letos dali milione Vasi, završili bismo sezonu u novembru.

Ako je Rašković mogao Hapoelu pored 10 milki da iskamči i akcije kluba za najveću prevaru u istoriji lige, taj frajer sigurno može da guta žilete, hoda po vodi i u stvarnosti da kaže ženi kako ipak nije u pravu.

Edited by wing
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
1 hour ago, Azazelkg said:

Jedina razlika je što smo ovako ispali bez Vase, a onako bi ispali sa Vasom...

sa Vasom ne bi ispali jer ne bi ni upali u gornji dom.

izgurale bi nas komšije iz F16.

Edited by wing
Posted (edited)

Obradović nije neznalica i prevara...

Al ono što je veći problem je što je egomanijak i alibi trener koji koristi fraze, govori neistine i pravi druge ludim... a sa takvim je igračima teško raditi ...

Kakva ljakserska izjava....

Ako ne uzme ABA ligu najuriti ga s noge na nogu...

Dok se igralo dobro i dobijalo bili smo tim za velika dela,  sad pritisak, očekivanja, drugi trener...još se vadi na povrede a on sve prosuo kad su svi zdravi bili...

Eee moj Saša, šta ti pričaš...

Tek će nam on mamu jebati kad selektira ekipu...

Edited by dunaj95
  • Like 13
Posted

Ne znam kakav je ugovor Krisa Džonsa u Hapoelu ali Janaj je lud ako ga ne zadrži pored ovakvog Vase. Pa možda i ne završi kod nas na kraju

• Like 2
Posted

Tu bih rekao da ne igraju više ni pare glavnu ulogu već hoće da pobegne iz Izraela. 

Što se ovog na klupi tiče, on bi u drugom klubu sigurno bio bolji. Ovde ga jebu emocije, očekivanja i pritisak. Zato sam već rekao, dovesti neko ambiciozno ime bez ikakvih emocionalnih veza sa našim klubom. Ako izgubi KLS i ABU, doviđenja, vidimo se nikad, čujemo još manje. 

• Like 7
Posted
4 minutes ago, Sinnerman said:

Tu bih rekao da ne igraju više ni pare glavnu ulogu već hoće da pobegne iz Izraela. 

Ako dodje kod nas moguce da smo dogovorili prije mjesec dva kada i nije igrao ovako dobro kao u zadnje vrijeme, trenutno im je mozda i najbolji igrac. 

6 minutes ago, Sinnerman said:

Što se ovog na klupi tiče, on bi u drugom klubu sigurno bio bolji. Ovde ga jebu emocije, očekivanja i pritisak.

I ja mislim da mu je to najveci problem,on se na utakmici skroz pogubi, poslije poraza nije u stanju dati izjavu, emocije ga satrase