Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)
5 hours ago, The_Big_S said:

Nisam mislio konkretno njega, već nekog sličnog cenovnog ranga. Velika je verovatnoća da Nwora može da nas zacepi sa 2 milke po sezoni.. 

U tom kontekstu sam mislio da treba razmisliti da li te pare dati njemu ili nekom drugom dostupnom igraču koji ima približnu vrednost

Nema on sta da zacepi, covek ima jos godinu dana ugovora.

4 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Ne bih se iznenadio da pojurimo Harpera iz Hapoela i da se ponovo formira tandem plejeva iz Valensije Džons/Harper. 

Čimezi Metu se uklapa u profil petice koji nama treba. Bolji je igrač od Diakitea. 

I zašto bi davali novi ugovor Davidovcu? 

Kakav crni harper. Mislim da se ne razmislja u tom smeru. Zapravo mislim da nijedan evroligas ne razmislja u tom smeru. Metu je bio interesantan igrac, ali nakon povrede nije ni senka onog igraca, ostao mu je sut, defanzivno rupa. Diakite trenutno na el nivou ima vise da ponudi, doduse lud ko bik.

2 hours ago, perikle said:

Ako ciljaju neko kapitalno pojacanje 2+ mil, te pare dati Eliju Okobu i ne razmisljati previse.

Okobo i jones bi bili dobar fit. Mislim da nema puno raspolozivih igraca tog kvaliteta, ali ne treba zaboraviti da imamo i batlera i nworu koji traze loptu i poene.

Jones je sjajan igrac, ali kao i obicno kod nas dolazi prekasno. Pre tri, cetiri sezone bi bio top pojacanje, sad je vec u godinama, a cena mu je drasticno vece. Imao je dobru sezonu, verujem da moze da je ponovi, ali vise volim igrace sa upsiedom.

Verujem da real ima maledona u ozbiljnim planovima za buducnost. Njemu bih dao kljuceve na keca

Edited by Nate
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Nate said:

Nema on sta da zacepi, covek ima jos godinu dana ugovora.

Kakav crni harper. Mislim da se ne razmislja u tom smeru. Zapravo mislim da nijedan evroligas ne razmislja u tom smeru. Metu je bio interesantan igrac, ali nakon povrede nije ni senka onog igraca, ostao mu je sut, defanzivno rupa. Diakite trenutno na el nivou ima vise da ponudi, doduse lud ko bik.

Okobo i jones bi bili dobar fit. Mislim da nema puno raspolozivih igraca tog kvaliteta, ali ne treba zaboraviti da imamo i batlera i nworu koji traze loptu i poene.

Jones je sjajan igrac, ali kao i obicno kod nas dolazi prekasno. Pre tri, cetiri sezone bi bio top pojacanje, sad je vec u godinama, a cena mu je drasticno vece. Imao je dobru sezonu, verujem da moze da je ponovi, ali vise volim igrace sa upsiedom.

Verujem da real ima maledona u ozbiljnim planovima za buducnost. Njega bih dao kljuceve na keca

Konkretno bi upario okoba i batlera, mogu da se dopunjuju u napadu, okobo moze da dominira loptu dok batler dobija setove za njega, znamo da su mu procenti kad je sam jako dobri. 

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, Žilee said:

O kome se ovde tacno radi,mislim ko ti je na umu? Nisam skontao coveka.

Slabo se prati evroliga kad se ne zna da je njen najbolji strelac ljubitelj nocnog zivota po Bg-u :whistling:

Eeee al' sad ozbiljno, sto se Bolomboya tice ja bih njega zadrzao i pored rizika povreda ali samo pod uslovom ako SO ne bude trener sledece godine, ako bude nema nikakvog smisla da ostaje niti mislim da bi on hteo.

Vidi se da nisu na istim frekvencijama, odakle i pocinje Bolomboyeva nesigurnost, kod grka je znao da je tata i tako je i vracao timu.

Edited by nunilo
Posted

Drago mi je zbog Saše i jos jednog igrača u rotaciji. Mnogo će mu značiti u raspodeli minuta, pa će sad oni koji su igrali po poluvreme imati mogućnost da igraju po 15-16 min. Njemu i stručnom štabu je sad najbitnije kako da raspodele sve minute da svi igraju podjednako , I da nekako smisli kako da ih izrotira svih 12 u prvih 5 minuta.

Mozda bi mogao covic da pomogne da se uvede pravilo da svih 22 registrovana igraca igraju. 

Razmišljam onako glasno? 

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Ako se vec oslobadja veliki dio budzeta a para se ima vise nego ikad ja bih isao all in na Fransiska..

Edited by avakss
  • Like 1
  • Ha-ha 2