Bejn Posted Wednesday at 07:26 PM Posted Wednesday at 07:26 PM Najbolje da izmenjamo sve igrače, do poslednjeg, samo da bi sačuvali ćelavog, prepotentnog i bezobraznog nemača pojma. Bez njega će propasti KKCZ. 2
Brajant Danston Posted Wednesday at 07:30 PM Posted Wednesday at 07:30 PM 3 minutes ago, Guru said: Puca mi kurac za Sašu Obradovića, mogu sutra da ga smene. Čim nisu danas, neće ni sutra. To nam je što nam je. Nemam neki preterani razlog da ti se uvlačim u bulju, koliko znaš košarke, tebe da smo stavili na klupu, siguran sam da bi bili makar osmi na kraju regularnog dela. Da se ponovim, znao sam da je Obradović loš trener, ali nisam znao da je ovoliko loš. Kada na sve to dodaš njegov ego i konferencije, ne mogu bre da gledam ni sekundu više. I ako je bilo do sada razloga da se brani, od sinoć ih više nema. Šteta, imao je čovek sve. 4 2
Henry Chinaski Posted Wednesday at 07:33 PM Posted Wednesday at 07:33 PM Hahah prvi vjesnik početka teme prelazni rok 😀
dzakala Posted Wednesday at 07:41 PM Posted Wednesday at 07:41 PM Voleo bih negde da cujem od SO odgovore na neka pitanja, recimo: 1.kako smo od najbolje defanzivne ekipe EL, nakon implementacije dosli da primamo redovno po 50 koseva po mecu. 2.na kojoj ideji se zasnivaju nasi napadi izuzev ulaska u isti kroz spanski pik, i beskonacne igre 1 vs 1 3.zasto na mesec dana pred kraj sezone otpistamo yaga(koji ima muda)motijunasa, implementiramo kartera koji nema nikakvu ulogu u timu kroz sve utakmice. 4
Losmi17 Posted Wednesday at 07:41 PM Posted Wednesday at 07:41 PM 7 minutes ago, Henry Chinaski said: Hahah prvi vjesnik početka teme prelazni rok 😀 Kad ce se umoriti ljudi vise od toga... Zacarani krug, sa istim ishodom.
Crni Posted Wednesday at 07:46 PM Posted Wednesday at 07:46 PM Ljudi koji misle da bi Dobric sinoc promenio nesto🤡 10
Taki Posted Wednesday at 07:46 PM Posted Wednesday at 07:46 PM 4 minutes ago, Losmi17 said: Kad ce se umoriti ljudi vise od toga... Zacarani krug, sa istim ishodom. Za koga ti navijas? 22 minutes ago, Bejn said: Najbolje da izmenjamo sve igrače, do poslednjeg, samo da bi sačuvali ćelavog, prepotentnog i bezobraznog nemača pojma. Bez njega će propasti KKCZ. A ko to kaze, prije bi rekao da ima vise ovih sto im je jedini problem Obradovic, problem jeste ali daleko od toga da je jedini.. 1
drakon1 Posted Wednesday at 07:53 PM Posted Wednesday at 07:53 PM 5 hours ago, Урош19 said: Kasni se sa ovim par godina Nisam nesto za njega. Opet ganjamo igrace koji nas napune (15 i 16 poena), a prosek im je ispod toga. Ako dolazi, onda iskljucivo kao 2. play. Sve ostale varijacije, jok.
The Seventh Seal Posted Wednesday at 07:55 PM Posted Wednesday at 07:55 PM 23 minutes ago, Brajant Danston said: Nemam neki preterani razlog da ti se uvlačim u bulju, koliko znaš košarke, tebe da smo stavili na klupu, siguran sam da bi bili makar osmi na kraju regularnog dela. 5
Guru Posted Wednesday at 07:57 PM Posted Wednesday at 07:57 PM 10 minutes ago, Brajant Danston said: Nemam neki preterani razlog da ti se uvlačim u bulju, koliko znaš košarke, tebe da smo stavili na klupu, siguran sam da bi bili makar osmi na kraju regularnog dela. Ja sam siguran da ne bi bili, jer ja nisam košarkaški trener. Saša Obradović to jeste, čak i sa solidnim CV-jem i rezultatima iza sebe. No on je u očima zvezdaške javnosti ćelava neznalica, prevara, nema nijednu akciju, a ne ume ni odbranu da igra... To što se 20+ godina bavi tim poslom ne znači apsolutno ništa pronicljivim navijačima, provalili ga oni da ništa ne zna i sada traže novog trenera, može Španac neki recimo (zašto baš Španac, pitam se...). To naravno dok ne provale da je i taj prevara i pošalju ga da pravi paelju ili tako nešto kreativno... posle 3-6 meseci. 7 4 1
tejlor Posted Wednesday at 08:09 PM Posted Wednesday at 08:09 PM 10 minutes ago, Guru said: Ja sam siguran da ne bi bili, jer ja nisam košarkaški trener. Saša Obradović to jeste, čak i sa solidnim CV-jem i rezultatima iza sebe. No on je u očima zvezdaške javnosti ćelava neznalica, prevara, nema nijednu akciju, a ne ume ni odbranu da igra... To što se 20+ godina bavi tim poslom ne znači apsolutno ništa pronicljivim navijačima, provalili ga oni da ništa ne zna i sada traže novog trenera, može Španac neki recimo (zašto baš Španac, pitam se...). To naravno dok ne provale da je i taj prevara i pošalju ga da pravi paelju ili tako nešto kreativno... posle 3-6 meseci. Pa cek jel zna odbranu da igra? Jel nasa igra lici na nesto pa treba da ga pravdamo na sva zvona? 8 1
Night wolf Posted Wednesday at 09:04 PM Posted Wednesday at 09:04 PM 2 hours ago, Guru said: Zalutali trener koji nema nijednu akciju ne ume da stvori prostor 1 Čimi Monekeu i da tako maksimizuje njegove izuzetne kvalitete, meanwhile Čima Moneke ima statistički najbolju sezonu i ta statistika je ključni dokaz da je on 2. najbolja četvorka u EL. Pa zapravo to je logično. Imamo statistički dobru četvorku, statistički dobrog pleja, statistički šestog strelca ili koji je već, i imamo ekipu koja je završila na 10 mestu. Znači da je svako igrao za svoju statistiku, a od tima jedna velika 0. Zato je trener zalutao a bolji igrači u timu imaju dobru statistiku. 2
VISOKOLETAC Posted Wednesday at 09:18 PM Posted Wednesday at 09:18 PM Hajlajt jucerasnje utakmice. I ovako je igrao celu i glavni je krivac za poraz, bez obzira na statistiku. 1 1
Taki Posted Wednesday at 09:32 PM Posted Wednesday at 09:32 PM 9 minutes ago, VISOKOLETAC said: Hajlajt jucerasnje utakmice. I ovako je igrao celu i glavni je krivac za poraz, bez obzira na statistiku. Pa nije bas glavni ali jedan od glavnih, i bas je precjenjena njegova odbrana, odigra on u nekim periodima, kao da se zainati ali kratko to traje. E sad vidjecemo kako ce to kod Barcokasa prolaziti,narocito ono kada izgubi loptu pa kao nesto na kratko stane spusti glavu pa se onda sjeti da bi trebao potrcati nazad, kod Barcokasa moze lagano prema klupi potrcati..
TB Told Posted Wednesday at 09:37 PM Posted Wednesday at 09:37 PM 16 minutes ago, VISOKOLETAC said: Hajlajt jucerasnje utakmice. I ovako je igrao celu i glavni je krivac za poraz, bez obzira na statistiku. Možda je mogao da bude malo brži, ali ovde je glavni krivac Moneke, koji je krenuo kao da će da preuzme, a onda praktično napravio dupli blok kad je odustao i krenuo da se vraća nazad. 3
Dz0nika Posted Wednesday at 09:42 PM Posted Wednesday at 09:42 PM Meni je muka sto je ovde 90% spremno da smeni trenera tek tako a ne razmisljaju da je i on potpisan za sl sezonu. Znaci u slucaju da mu das otkaz, i on ti ostaje na platnoj listi. Ok, ne mora po svaku cenu da ostane samo da bi zaradjivao platu prisustvom, ali ovde ne bi nijedan trener opstao to je sustina svega. Ljudi se gadjaju imenima, Ibon, Itudis, Gonzales, Galbijati, Laso, Alimpijevic, a verujem da 80% ne zna ni zasto to govori i zasto se navode svi ovi treneri na evo vec par stranica. A statisticki gledano, to sto se prica o Monekeu je presmesno. Mekintajer i Moneke su drugi najbolji duo po postignutim poenima kombinovano iz asistencija Kodijevih, ali to je prazna statistika ragbi kosarka i zato smo tu gde jesmo tacno gde smo i trebali da budemo na tom 10.mestu. 1
VISOKOLETAC Posted Wednesday at 09:45 PM Posted Wednesday at 09:45 PM 5 minutes ago, TB Told said: Možda je mogao da bude malo brži, ali ovde je glavni krivac Moneke, koji je krenuo kao da će da preuzme, a onda praktično napravio dupli blok kad je odustao i krenuo da se vraća nazad. Igrao je sa bolom u kurcu odbranu celu utakmicu i ludeo sam od njega Setao se kao i ovde. NAjbolji period kada smo stigli -22 je kada su igrali Batler i Karter i onda kada smo ih stigli Sasa vraca ovo i mi izgubimo.
dunaj95 Posted Wednesday at 09:49 PM Posted Wednesday at 09:49 PM (edited) Nema potrebe braniti SOa... dobrim djelom je i njegova krivica za propalom šansom.. Ali ne igra on odbranu nego igrači... ne može on Nworu spustiti u stav i naterati ga da igra preuzimanje kako treba... Ne može on zagraditi koš nakon promašaja...on može izvesti Rivera, uvesti Izundua, pa kad ni ovaj ne može ništa, izvesti njega uvesti Bolomboja... Pa onda onaj Vili napuni i njega... Jednostavno je ekipa pukla posljednja dva mjeseca i tjt.. nzm kako vam to nije jasno... Jer priča da kako je u jednom trenutku odbrana bila prva u EL, kako i jeste bilo, pa on implementirao pa se raspali u narednih 15 utakmica je za CRTANOG FILMA, jer kada je vidio da ne ide sa najgorom odbranom u EL, logično je sa kaže ide re-implemetacija vraćam se na stari sistem... Ili je možda LUD pa sam sebi skače u stomak... Ako ta famozna "IMPLEMENTACIJA" postoji objasnite je na primjeru Fenera.. koji je bio prvi i gazio redom...da bi se pred kraj sezone raspao i izgubio tipa 7 od 8,9 utakmica... Ili je i njihov trener prevara i implementator... Pored promaje, dobili smo još jedno fantomsko čudovište...implementaciju... Edited Wednesday at 09:51 PM by dunaj95
dunaj95 Posted Wednesday at 09:56 PM Posted Wednesday at 09:56 PM (edited) I definitivno se moramo otarasiti navike da otpuštamo ljude...igrače, trenere...istrpi... Ako već dovedeš nekoga, gledaj da budeš što sigurniji u odluku... Jer mi faktički od "15m" budžeta za igrače, jedno 3m , a možda i više, dajemo za bivše i sadašnje a neupotrebljive igrače... To je novac za dobar bekovski (plejevski) tandem.. Edited Wednesday at 09:57 PM by dunaj95
Gudura Posted Wednesday at 10:07 PM Posted Wednesday at 10:07 PM Predlazem da se zadrzi trener i igraci, a da se otpuste navijaci, i da se traze bolji i normalniji. Ako je ovo sto se pise na forumu creme de la creme naseg navijackog kora, ovaj klub je najebao na svim nivoima. Ne postoje ti ćaci milioni koji ce ovo makar da zalece🙄 6
Ebuka Posted Wednesday at 11:18 PM Posted Wednesday at 11:18 PM 5 hours ago, Cavani said: U redu je ekipica, ne brani vam niko da mislite da je Cima bolji od NHD. Lagani spin majstor, ko je pomenuo Cimu? Nabrojao si igrace kao da ti je chatgpt odgovorio na pitanje.. Realno je da ove sezone ima boljih cetvorki od ovih nabrojanih, a opet i taj Moneke ima bolju sezonu od Hernangomeza i Mirotica. Ledej,Tejlor, Dialo..
Bejn Posted Wednesday at 11:44 PM Posted Wednesday at 11:44 PM 1 hour ago, Dz0nika said: Meni je muka sto je ovde 90% spremno da smeni trenera tek tako a ne razmisljaju da je i on potpisan za sl sezonu. Znaci u slucaju da mu das otkaz, i on ti ostaje na platnoj listi. Ok, ne mora po svaku cenu da ostane samo da bi zaradjivao platu prisustvom, ali ovde ne bi nijedan trener opstao to je sustina svega. Ljudi se gadjaju imenima, Ibon, Itudis, Gonzales, Galbijati, Laso, Alimpijevic, a verujem da 80% ne zna ni zasto to govori i zasto se navode svi ovi treneri na evo vec par stranica. A statisticki gledano, to sto se prica o Monekeu je presmesno. Mekintajer i Moneke su drugi najbolji duo po postignutim poenima kombinovano iz asistencija Kodijevih, ali to je prazna statistika ragbi kosarka i zato smo tu gde jesmo tacno gde smo i trebali da budemo na tom 10.mestu. Ne bih se ja brinuo oko Saletovog angazmana. Pobice se ELigasi oko njega. Takav je to znalac.
Shunsuke Nakamura Posted Wednesday at 11:53 PM Posted Wednesday at 11:53 PM Čim sam pogledao onaj video u kojem snima kuću vidio sam da čovjek ima ozbiljne probleme. U ovakvom društvu(cijeli Zapad) i sistemu vrijednosti je to za pohvalu i biva interesantno. Ja sam se odmah zabrinuo kad sam tamo vidio neke stvari. Čovjek živi kao Patrika Bejtmen. Samo manje kultivisan i edukovan. U jednom podkastu sa Batlerom on govori da mu se nije igralo u tom klubu jer saigrači nijesu bili nešto oduševljeni kad ga vide na treningu. Ja sad pitam - je li Crvena zvezda El Dorado Čime Monekea i ostalih košarkaških cirkuzanata ili je ozbiljan košarkaški klub? Košarkaškaški skil: sad ću da se zaletim u desno. Jedina četvorka na ovom nivou koja je spojila to da ne umije da šutira trojke i da ne zna da igra leđima. I oprostio bih mu čak i to da barem igra odbranu, ali tamo je cirkus kad preuzme, stalno je neko sam nakon pika. Zato voli da raširi ruke saigračima kad nešto zajebi. Mene nikad nije prevario da je neki specijalan igrač. Može se reći najprecjenjeniji igrač u EL kad se uzme u obzir plata i status koji ima. Kao ličnost kandidat za glavnu ulogu kod Hičkoka, Finčera, itd. Ili možda jedan bizarni lik iz kuhinje Braće Koen ili Kventina Tarantina. 3 1 3
dzakala Posted Thursday at 12:47 AM Posted Thursday at 12:47 AM (edited) 54 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Čim sam pogledao onaj video u kojem snima kuću vidio sam da čovjek ima ozbiljne probleme. U ovakvom društvu(cijeli Zapad) i sistemu vrijednosti je to za pohvalu i biva interesantno. Ja sam se odmah zabrinuo kad sam tamo vidio neke stvari. Čovjek živi kao Patrika Bejtmen. Samo manje kultivisan i edukovan. U jednom podkastu sa Batlerom on govori da mu se nije igralo u tom klubu jer saigrači nijesu bili nešto oduševljeni kad ga vide na treningu. Ja sad pitam - je li Crvena zvezda El Dorado Čime Monekea i ostalih košarkaških cirkuzanata ili je ozbiljan košarkaški klub? Košarkaškaški skil: sad ću da se zaletim u desno. Jedina četvorka na ovom nivou koja je spojila to da ne umije da šutira trojke i da ne zna da igra leđima. I oprostio bih mu čak i to da barem igra odbranu, ali tamo je cirkus kad preuzme, stalno je neko sam nakon pika. Zato voli da raširi ruke saigračima kad nešto zajebi. Mene nikad nije prevario da je neki specijalan igrač. Može se reći najprecjenjeniji igrač u EL kad se uzme u obzir plata i status koji ima. Kao ličnost kandidat za glavnu ulogu kod Hičkoka, Finčera, itd. Ili možda jedan bizarni lik iz kuhinje Braće Koen ili Kventina Tarantina. Lik je realno kvalitetan igrac za ekipe od 12 do 16 mesta, pa ako se jedne sezone iskoraci do 10og super, ako ne nikome nista, bice nekih zabavnih sadrzaja za mreze. U odbrani rupa, u napadu ko sto rece, niti sutira niti ume ledjima da igra, vrlo neartikulisan, sa vise nego cestim promasivanjem zicera da bi bilo slucajno. Njegovu odbranu ne bih ni komentarisao, dovoljno govori ovaj klip iznad. Sve u svemu cirkusant kakvih je u evropskoj kosarci sve vise i vise. Mi u nasem timu imamo kvalitetniju cetvorku od njega, da ne idemo dalje. Edited Thursday at 12:48 AM by dzakala 1 3
Kejsi Dzons Posted Thursday at 05:38 AM Posted Thursday at 05:38 AM Сећам се прича од пре доста година како да Радоњом не можемо никако да направимо искорак и да зато он мора да оде. Променисмо неколико тренера а искорака и даље нема, иако је буџет све већи. Колико год то нереално звучало морамо да се вратимо стварању и давању шансе младим играчима. Све и да су ћаци спремни да још више наших пара улупају у Звезду то никад неће бити ниво најјачих клубова у Европи тако да нам овај пут сулудих улагања да би били десети не доноси апсолутно ништа. Странци свакако да буду јака допуна за оно што се нема, са пар проверених играча али мора и да се ризикује да неким од европски непознатих играча који би потенцијално могао да искочи код нас. У овај систем наравно има гомилу питања, мањкавости, потешкоћа у реализацији итд. али је за нас једини могући. Нама узор мора и једино може бити Жалгирис, никако Пана. Е, сад ко је тренер за такав систем?! Рекао бих опет Радоњић али све и да не он, ко год дође мора му се дати време да направи овакав неки систем. Мада све ово је празна прича док нас воде док се ствари у држави а онда и у Звезди не среде а то неће бити тако лако и тако брзо... 1 1 1
Recommended Posts