Dropkick Murphys Posted Wednesday at 07:31 AM Posted Wednesday at 07:31 AM (edited) 4 hours ago, zvezdsusrcu said: Ja bih pitao Kokoskova za zdravlje… I ja bih. I ne bih pominjao trenerski posao tokom tog razgovora. Edited Wednesday at 07:52 AM by Dropkick Murphys 8 1 4 23
nik_nurse Posted Wednesday at 07:44 AM Posted Wednesday at 07:44 AM 10 minutes ago, Cavani said: Jasno, jer su se zakleli na vernost Partizanu do kraja zivota na ikoni u Jna, a i gadljivi su na pare. Konkretna imena su nabacana zbog ko umesto Sase diskusije, na kraju svake sezone ima barem 10+ korektnih imena za klubove naseg budzeta. Nema to veze gde su se zakleli,i ti znaš zbog čega ne bi nikad postali treneri zvezde,pogotovo neko da pređe direkno iz jedan u drugi klub.
Урош19 Posted Wednesday at 07:45 AM Posted Wednesday at 07:45 AM On 4/21/2026 at 8:07 AM, Урош19 said: +15 za Barsu včrs. Jinx nije uspeo
Dzo23 Posted Wednesday at 07:45 AM Posted Wednesday at 07:45 AM 1. Andreas Pistiolis 2. Dejan Radonjić Milan Tomić da se odmah danas zaputi kod Vatutina u Moskvu na pregovore. Produzio je ugovor skoro ali ako mogu da se plaćaju obeštećenja za raznorazne igrače mogu i za ozbiljnog trenera. A vjerujem da postoji i neka EL klauzula. Da ne ponavljam onu čuvenu o magarcima i lavu. Zašto on? Prije svega jer mu ekipe igraju čvrstu, organizovanu i smislenu košarku. Trener koji se probija na veliku scenu i radi sjajan posao za sad. Bio je pomoćnik Željku u Panati i Itudisu u Cska i ima 5-6 osvojenih EL u toj ulozi. Ponuditi trogodišnji ugovor i odgovarajuću platu. Ako dobije kategoričko NE samo neka produži u Sankt Petersburg. Što se tiče Deje tu nema šta da se objašnjava. GOAT je zaslužio svakako da dobije odgovarajući budzet i potpunu autonomiju u radu, iako sam duboko uvjeren da se on ne bi rasipao i zloupotrebljavao položaj. Ne bi dovodio "bombe" da pali masu nego samo one koji odgovaraju njegovom sistemu i od kojih zna šta može da se očekuje. Ponuditi mu petogodišnji ugovor i sve drugo što zahtjeva. Stvoriti mu i ptičje mleko ako treba. A prije svega ovoga...Drčelić, Bagzi i Dozet moraju otići iz kluba što hitnije! Toliko za sad. 1
NMX Posted Wednesday at 07:47 AM Posted Wednesday at 07:47 AM 24 minutes ago, Cavani said: Uz rizik da mi se nakaci "samo bi da smenjujete vrtite ista imena" ekipa: Za redukovan budzet ekipu, jurimo 10. mesto EL, napadamo Aba titulu, razvijamo po nekog igraca- Radonjic, Tomovic, Trinkijeri ako mora. Za Sns megalomaniju i histeriju, jurimo iskorak u EL, na leto ce se imati sirok izbor u zavisnosti od rezultata njihovih ekipa- Itudis, Banki, Laso.. Ako moram da biram, prva varijanta u svako doba, ali ko me pita. Cak bi nam pricu zavrsavao i neki skromniji zanatlija tipa Penjarola, covek je zategao razbijenu bandu na nivo najbolje odbrane u EL. Ima trenera koliko hoces za nas budzet, u zavisnosti od vizije. Obradovic nije trebao ni da dolazi, los covek, losa istorija, osrednji trener, ogroman ego. Hajde da kažemo da se sns megalomanija nastavlja pa ovaj prvi ešalon otpada. Iz ove druge ekipe, Itudis ok pod pretpostavkom da popije nogu. Laso je bivši trener i mislim da on posle Efesa ide u Marbelju da se sunča. Banki, jbgm li ga. Nisam siguran da će se vraćati u EL plus vodi i repku. Skromniji zanatlija tipa Penjaroja je bio Sferopulos, rekao bih čak i nivo iznad Penje. Pa smo videli kako se završilo. A mi strpljenja nismo imali kao što nećemo imati ni za bilo kog od navedenih. 1
СтелаРоса Posted Wednesday at 07:50 AM Posted Wednesday at 07:50 AM Iskreno, ne bih plakao ni za jednim igracem da nas napusti, a opet sam siguran da vecina ovih igraca itekako moze da igra bolje samo ako je tim bolje slozen i pripremljen takticki. Svakako bih bacio koji komentar na individualne ucinke igraca, bar ovih najzvucnijih. Nwora - njegov napadacki talenat jeste veliki, pokazao je tokom sezone sposobnost da pogadja iz najrazlicitijih mogucih situacija i pozicija, nije mu bilo bitno jel se zalece na jednog, dva ili tri protivnicka igraca. A opet, meni je cesce bilo grozno to da gledam, nego sto sam uzivao (iako jeste bilo prelepih poteza). Statistika jeste na njegovoj strani, i kada natrpa protivniku 20+ poena nije bas fer isticati da li je mojim ocima to prijalo ili ne, ali opet ako mu nije dan i ako mu se oduzmu ti poeni bas ima minimalno nacina da pomogne timu. On mi vise ide putem nekog Bejkona, tj igraca koji ce imati brutalne partije u mid EL timu koji nastupa bez pritiska, nego putem igraca koji moze da nosi tim do trofeja i velikih uspeha. Butler - jos veci napadacki talenat nego Nwora, kod njega sam npr uzivao da gledam sta radi sa loptom i utisak mi je da je pokazao znatno manje divljanja u igri nego Jordan. Ali opet, statistika nije bila bas na njegovoj strani, jer je u tom segmentu pruzio otprilike koliko i Nedovic ili Kenan. Ono sto ga izvlaci je sto se istakao kao igrac koji je sposoban da resava utakmice u neizvesnim trenucima, a takodje cinjenica da mu je ovo debitantska sezona u EL je dobro opravdanje za neke delulu momente. Ako bih morao da biram jednog izmedju Batlera i Nwore, izabrao bih prvog. Moneke - tesko mi je da ga objektivno ocenim jer imam negativan stav prema njemu jos pre dolaska u Zvezdu. Nikada nisam voleo ovakve kosarkaske glave koje konstantno skrecu paznju na sebe, ali ne kosarkaskim potezima, nego reakcijama, pricama, gestikulacijama, obecavanjima, itd... Ali ok ajde, mozda neko i voli. Moneke je vrlo moguce i najspecificniji kosarkas tima u smislu da njemu treba najvise prilagoditi tim. Cetvorka koja nema ni dva metra, upitnog suta, nekonstantne odbrane... Na njega gledam kao na ono puno para malo muzike. Citav set stvari koje on nudi na terenu i van njega deluju luksuzno, ali je pitanje da li zaista vredi platiti ga. Da ne bude da ga samo kritikujem, treba mu skinuti kapu za energiju i zelju, naravno i neke kvalitetne partije. Pozitivno je sto glava poput njega bez problema prihvatila cinjenicu da nece biti broj 1 u timu, nego neka treca ili cetvrta opcija, sto znaci da je spreman da se podredi timu. Odzelej - prvi igrac kojeg bih zadrzao sledece sezone i povecao mu minutazu. Kada neko toliko posteno odradi svaki minut na terenu u kojoj god ulozi i na kojoj god poziciji onda nista manje od toga ni ne zasluzuje. I zaista se nadam da se razmislja u tom smeru da mu se da vise minuta na prirodnoj poziciji (3/4) i vise suteva, jer je u teoriji najpouzdaniji suter ovog tima. Svakako mislim da ce poslednja ocena igraca doci posle Aba lige. Ako se osvoji trofej ispred Partizana i Dubaija (i to bez prednosti domaceg terena u 1/2 i finalu) sigurno cemo i mi navijaci i klub gledati drugacije na ucinak igraca i imati drugacije stavove po pitanju toga ko treba da ostane. 1
Clash Posted Wednesday at 07:51 AM Posted Wednesday at 07:51 AM Fala kurcu da se završio ovaj najdosadniji deo sezone, ove utakmice i to. Dobrodošao nam prelazni roče, za tebe živimo tebi pevamo... 5 2 11
Issey Posted Wednesday at 07:51 AM Posted Wednesday at 07:51 AM (edited) Ostaće Saša sigurno, iako je to siguran pucanj u sopstvenu nogu. Ovo odricanje od nekih igrača i smena pomoćnog trenera pred najvažniju utakmicu je sigurno njegovih ruku delo. A to se ne radi u ovom momentu, niti bi dobio dozvolu od ćaci uprave da to radi da se spremaju da ga teraju. A vide i oni da ne valja posao. Ne moraš biti stručnjak da vidiš da ti ekipa liči na grupu građana na terminu. I jedina smo ekipa (uz Fener) koja je kako je sezona odmicala igrala sve gore, a kada su došle do or die utakmice, sve pogubila uz užasnu igru. A to, dozvolite, je do trenera... Siguran sam, da bi ovaj roster sa kvalitetnijim trenerom sad bio na mestu Valensije ili Žalgirisa. I čekao PO. I sad je bilo blizu (bukvalno nam je Partizan izbio tu poziciju), ali i ti porazi zajedno sa vizuelnim utiskom kako ekipa izgleda, jasno je da se raspalo i ono malo sistema koje je SO pokušao da implementira... Nije lik za KKCZ, ni kao čovek, a naročito kao "stručnjak"... Niko ne voli da gleda stalno lutanje sa trenerima i česte promene, ako se već daju ovolike pare, ali kako seješ tako i žanješ... napravili su respektabilan roster uz grešku na pleju, ali su se sa trenerom epski zajebali, pa sad nek vide šta će... Edited Wednesday at 07:54 AM by Issey
DameTime Posted Wednesday at 07:52 AM Posted Wednesday at 07:52 AM 7 hours ago, vinogradskaopera said: Mislim da je najveci problem na kraju kad se sve sagleda, nedostatak 2. pleja, krajnje neozbiljno za bilo klub je da nema 2 krstena plejmejkera u ekipi, a mi smo to uspeli. Avatar 1 3
Урош19 Posted Wednesday at 07:53 AM Posted Wednesday at 07:53 AM Oće oće vratiće se Radonja nakon što je jesenas odbio Drčelu
Taki Posted Wednesday at 07:54 AM Posted Wednesday at 07:54 AM 11 minutes ago, Cavani said: Jasno, jer su se zakleli na vernost Partizanu do kraja zivota na ikoni u Jna, a i gadljivi su na pare. Konkretna imena su nabacana zbog ko umesto Sase diskusije, na kraju svake sezone ima barem 10+ korektnih imena za klubove naseg budzeta. Zakleli su se neki drugi, sto po meni nema smisla, od bivsih igraca i trenera Partizana u ovom trenutku nema nista.. Nisam pametan sta raditi, ocigledno je da situacija nije dobra, na dan najvaznije utakmice odlaze igrac i pomocni trener, ocekivati da mozemo osvojiti aba ligu nije realno a trebamo dobiti dva evroligasa bez prednosti domaceg terena pa i Ced Olimpiju koja je ozbiljna ekipa. A ako i to izgubi a izgubice Sasa mora ici, nema potrebe za onim zabludama o selektovanju ekipe pa onda otkaz poslije dva kola, to smo valjda naucili. Da ga sad mijenjamo, realno nema slobodne zamjene, jedino to sa Milanom Tomicem kao neki šok do kraja sezone da se pokusa nesto izvuci pa onda traziti trenera.
Cavani Posted Wednesday at 08:00 AM Posted Wednesday at 08:00 AM 2 minutes ago, NMX said: Skromniji zanatlija tipa Penjaroja je bio Sferopulos, rekao bih čak i nivo iznad Penje. Pa smo videli kako se završilo. A mi strpljenja nismo imali kao što nećemo imati ni za bilo kog od navedenih. Slazem se, cak je odlicno funkcionisalo do 16-10 u EL i famoznog kupa. Pilo se, slavilo, palile su se cigare, skandiralo se i pevale su se pesme Janisu. Nakon toga je potpuno implodirao, imali smo sunovrat u EL, uslo se u svojevrsni rat sa navijacima na konferencijama, izgubili smo Aba od mnogo jeftinije ekipe i pretrpeli potpuni debakl od ekipe Spartaka koja nije ni 10 posto naseg budzeta. I pored svega je uprava zadrzala Janisa, dala mu odresene ruke u sastavljanju ekipe za ovu sezonu. Uslo se u ocajno u novu sezonu sa 0-3 u svim takmicenjima, sto je kada se nadoveze sa krajem prethodne sezone bilo dovoljno za razlaz. Odlican covek i trener, dobro je islo dok nije puklo. Mislim da je neposteno reci da mu nije data prava sansa ako se uzme sve u obzir. 1
BattleBender Posted Wednesday at 08:00 AM Posted Wednesday at 08:00 AM I jos jedna stvar sa moje strane, jebe mi se za ABA ligu. To jednog dana, nadam se uskoro, neće ni postojati. ABA me zanima samo kad sluzi kao kvalifikacije za EL, i mora da se osvoji da bi se igralo u EL. Inače, ako mi je do nekog trofeja, onda mi je to domaćica, to ima neki sentiš trenutak. Jun znojavi parketi, natezanja sa grobarima i sve sto ide uz to.
Teleći sač Posted Wednesday at 08:14 AM Posted Wednesday at 08:14 AM Sramotna utakmica. Protraćena sezona. Odgovornost i ostavke. Šta ima dalje da se komentariše. 2 2
forumko topic Posted Wednesday at 08:25 AM Posted Wednesday at 08:25 AM Ništa neočekivano se nije desilo sinoć. Samo je u našim glavama preovladavala iluzija, da možemo da ih dobijemo na njihovom terenu. Nismo im ni pripretili, a igrala se do or die utakmica. Nije Barsa ništa posebno igrala, rešetali su nas Klajburn i Panter, jer smo im dozvolili opuštenom odbranom. Koliko su samo otvorenih šuteva imali. Tačno je da to ide na dušu igrača, koji su u to vreme bili na parketu, ali priprema utakmice opet katastrofalna, motivacija ekipe nula, kao da nikome nije stalo da se plasiramo u sledeći krug. Sve u svemu, i da se osvoji ABA (za šta su takođe šanse male), to nikako ne treba da zadovolji, jer je godinama cilj iskorak u EL, koji nikako da se desi. Saša odlazi!
Guru Posted Wednesday at 08:26 AM Posted Wednesday at 08:26 AM 11 hours ago, Chaos Is Me said: Moneke ima ugovor Ima i super brojke, što bi se reklo - jedan je od najkorisnijih igrača/jedna od najboljih četvorki EL... Kada se tome doda i taj neki marketinški efekat, verujem da ima još klubova koji bi ga rado videli u svojim redovima. Pa ako ih zaista ima, po meni bi bilo lepo i nekako džentlmenski sa naše strane da im ga ustupimo, posebno ako su spremni da preuzmu ceo ugovor. 11 1
Zola Posted Wednesday at 08:30 AM Posted Wednesday at 08:30 AM Sad smo svi pametni, sad svi znamo kako je trebalo. Jasno, ekipa je sinoć izgledala loše, i to jeste krivica Saletova. Sad treba biti pametan i doneti pravu odluku. Terao se i Janis pa se sad veliča i priziva, isto će biti i sa Saletom. Nemam ništa protiv da mu se raskine ugovor, ali bih jako voleo da iza jednog trenera stanemo svi. Ne kažem da to treba biti on, samo mora da se uspostavi neki kontinuitet. Menjati trenere na pola godine ne vodi nigde. Sada, nakon prespavane noći bliži sam tome da Sale ostane, i sastavi tim. Mada i da ga otpuste ne bih bio iznenađen, ali dajte sledećem vreme i da sastavi tim po želji. Pa nek krene i sa 5 poraza istrpeti ga! Osvrnuo bih se i na ciganske želje malo. Itudis je sastavio ekipu, znatno skuplju i realno jaču od naše. I? Dve pobede više, i poraz u poslednjem kolu 20 razlike, u utakmici koja je odlučivala domaći teren u top8. Kod nas bi za to goreo na lomači. Paskval došao, trgao ekipu, i onda pao. Opet realno gledano Barsa je značajno bolja ekipa od nas i bez Laprovitole. 15-12 skor ima od kako je došao čini mi se. Nije to nešto impozantno. Poenta je da večito hvalimo tuđe, a svoje pljujemo. Itudis i Paskval bi kod nas posle nekoliko loših utakmica isto tako bili terani. E to je naš problem. Nekad treba istrpeti pad. Ne kažem da treba to biti sa Saletom, jer ovo ne liči ni na šta, ali sa nekim se istrpeti mora. Nije ličilo ni na šta ni Radonjino ispadanje od Cibone, pa je dve godine kasnije došao top8. Nisam čovek koji se razume u košarku iskreno, što se verovatno da videti iz ovog upisa, ali sam isključivo za to da treneru mora da se veruje. Ili Saši dati sad dve godine mira, ili dovesti nekog novog trenera i njemu dati dve godine mira da napravi šta zna i ume. To je moja želja, i mislim jedini ispravan put, jer bez kontinuiteta nema radosti ni velikih rezultata! 1
Ebuka Posted Wednesday at 08:30 AM Posted Wednesday at 08:30 AM 1 hour ago, Stefi88 said: Ali opcija manje, Tomovic ostaje u Lokomotivi 🫣 Na kraju sezone nece promeniti trenera niti treba a ne sada u toku sezone koja je pri kraju, koliko nerealnosti. Sasa i treba da ostane i selektuje ekipu, kada je mogao Janis posle Spartaka moze i Sasa. Sta nije jasno u prvoj recenici? Kad vec ponavljas moje reci? Ja prvi pisem da je glupost menjatk trenere non stop, i da samo pravimo veci cirkus. Ali da si malo upoznat o tome koliko je Drcelic odusevljen Tomovicem i da je bila ideja da ostane kao prvi trener, kapirao bi o cemu pricam. I videces da ce i biti natpisa ako oteraju Sasu, a to je nas klasican modus operandi. Ja da se licno pitam, dao bi mu da sastavi ekipu, i ako mu se tim opet raspade isterao bi ga dozivotno iz kluba.
Chaos Is Me Posted Wednesday at 08:32 AM Author Posted Wednesday at 08:32 AM Saša svakako zaslužuje kritiku za pripremu utakmice, ali ne i za rotacije sinoć, bar ne veliku kritiku. Jedini brainfart mu je imho bio što je izvukao Izundua u 4/4 taman kad je ovaj malo proigrao i počeo bolje da obezbeđuje skok. Tu smo se vratili smallballu da bismo bili agresivniji u presingu i odbrani generalno, a standardno smo propatili u skoku. Oslonio se na igrače kojima najviše veruje i koji su ga opet prodali, pre svega mislim na Nworu i Kalinića, donekle i Monekea mada on nije nešto forsirao. Za Codija ionako nemamo alternativu pa je bilo razumno što ga je vratio pred kraj iako smo delovali fluidnije sa Carter - Butler tandemom zajedno na parketu. Takođe mi je logično što je malo isforsirao Cartera u završnici sezone jer je u teoriji igrač koji može nešto da kreira, da reši 1 na 1, da se zapali, pa i da odigra solidnu odbranu na manjim bekovima. Drugim rečima, trebao nam je još jedan ballhandler kao leba pa zato on na uštrb Dobrića kojem drugi moraju da kreiraju svaku poziciju. Nažalost po Sašu i nas, Carter je (očekivano) potpuno van forme. Probao je na minut, dva Papija i odmah ga izveo čim je ovaj još jednom pokazao kakva je defanzivna rupa. Siguran sam da bi i Bolomboy dobio više minuta (uostalom bio je starter umesto šablonskog početka sa Riverom kako inače krećemo) da nije i on potpuno van ritma i trenutno se bori sa sopstvenim rukama. Clyburn se zapalio odmah i jebao nam je majku, poremetio svaki koncept. Uglavnom ga je Nwora bespomoćno posmatrao. Ako bi neko gledao samo defanzivne reakcije Nwore cele utakmice (i najveći deo sezone izuzev onog honeymoon početka) video bi kakav je on kancer i statističar, tanker bez savesti i osećaja za saigrače. Kao imaš velikog swingmana, a u stvari imaš rupčagu u odbrani i crnu rupu u napadu. On je jedini kome imam da zamerim elementarno - borbenost, ostali su se borili pa i pregoreli u želji što je dovelo do smotanosti i nekih volšebnih reakcija, video se grč. Što se tiče Yaga, naravno da smo ga vratili kad smo ostali bez bilo kakve alternative na poziciji pleja. Takođe, naravno da smo ga se kurtalisali čim se našao novi klub za njega a Miljenović pokazao da može manje više da donese tu Yagovu bednu produkciju, takvog kluba nije bilo do skoro, verujem da bismo ga se rešili i ranije da smo mogli nakon što se Carter oporavio a Miljen pokazao da je značajno viši rang od Radošića i sličnih bezveznjaka. I ne, Motiejunas nam ne bi ništa rešio, uskočio je i na svežinu odradio koliko je mogao da nas ostavi iznad vode, posle se prilično raspao i pre oporavka Rivera, a logično je da ćeš da probaš igrača koji ima dvogodišnji ugovor ispred veterana čija je sledeća stanica litvanska liga. Na stranu što je D-Mo pravi profić i inteligentan tip, za razliku od većine igrača iz rostera. Na kraju Codi. On čovek daje sve što ima, ali on nije prosto kalibar igrača da nas kao lider odvuče dalje od ovoga. Oslonili smo se na Codiball jer šta bismo drugo (u suštini promašaj sa Grahamom nam je znatno spustio plafon), on je bio mister stabilni iako su nam najveće pobede i visine doneli drugi igrači, Butler i Nwora, nažalost u delu sezone koji nije najbitniji dok su se dosta raspali kad je bilo najbitnije. Svi smo gledali Grahama, tu nije bilo sreće jednostavno i nadam se da niko ne misli da bi nam on nešto okrenuo sezonu, možda je tip i završio karijeru a da to još ne zna. A ima i do toga da potcenjujemo ove velike ekipe i igrače, kakve ima Barsa. Šta je Barselona u evropskoj košarci, a šta je KKCZ. Čak i sa parama, treba vremena da porasteš iz Beogradskog Himkija u nešto veće. Što se mišljenja igrača o Saši tiče, čuo sam da ga gotive i da on uopšte nije takva babaroga kakvim ga predstavljaju, ali da ima onih koji smatraju da je intelektualno ograničen. Jebemliga. Meni ni Radonja nije delovao baš kao Bizmark, pa je radio posao, doduše u mnogo drugačijem kontekstu. Ono što je sigurno je da Saša ima mnogo veći ego naspram kapaciteta i to vrišti iz njega. 15 1
stefan81888 Posted Wednesday at 08:34 AM Posted Wednesday at 08:34 AM Jesu nas sekle povrede, ali ovo je i dalje neuspeh. Svake sezone isto sranje, rezultat bolji od loših timova a ni blizu PO na kraju. Da se ne ljute kolege navijači, meni je sezona gotova, EL je ubedljivo najbitnije takmičenje i jedino koje naš klub može da drži relevantnim na košarkaškim mapama. Solidan je ovo roster, imalo je materijala za više. Nikad nećemo imati igrače kao neki Real ili Oly ali solidan sastav možemo, mora se uložiti u premium kvalitet trenera kako bi se konačno video taj PO. To je ipak lakše reći nego učiniti jer je u ovoj državi i političkoj situaciji bitno da je trener neko ko se loži na zvezdaštvo kao i prosečan navijač ispred zadruge ili neki botić. Neće ni premium trener kod nas kad ih stalno menjamo a sluha i strpljenja za neke mlade talente bojim se da nema. Košarka kao nauka je baš otišla daleko, kreativni treneri čuda prave, često i sa limitiranim rosterom a ja se bojim da će opet neko recikliranje imena i ista, prosečna i razočaravajuća budućnost.
The_Big_S Posted Wednesday at 08:41 AM Posted Wednesday at 08:41 AM Zna li neko uopšte na koliko je Saša potpisao ugovor?
Bejn Posted Wednesday at 08:49 AM Posted Wednesday at 08:49 AM (edited) Sta god uradili u naredna dva meseca sezona je zavrsena velikim neuspehom. Nista zato, tu je ponovo sledeca sezona. Edited Wednesday at 08:50 AM by Bejn 2
szsd21 Posted Wednesday at 08:51 AM Posted Wednesday at 08:51 AM https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/sasa-obradovic-trener-kk-crvena-zvezda-euroleague-ugovor/ https://sportsport.ba/kosarka/sasa-obradovic-kk-crvena-zvezda/508714
Perkos2 Posted Wednesday at 09:04 AM Posted Wednesday at 09:04 AM 1 hour ago, Урош19 said: Oće oće vratiće se Radonja nakon što je jesenas odbio Drčelu Drčela odlazi pa će moći da dođe Radonja. 1
Recommended Posts