Dz0nika Posted Tuesday at 02:38 PM Posted Tuesday at 02:38 PM 10 minutes ago, pavlaka said: Kojih igraca se najvise plasite veceras u taboru Barse? Vesely apsolutno 2
Čočo Posted Tuesday at 02:45 PM Posted Tuesday at 02:45 PM (edited) Budim se depresivno, tmurno, kiša hoće-neće. Stižem na posao, cele nedelje menjam direktora dok je na odmoru što znači duplo posla, ne znam gde mi je glava a gde dupe. Bliži mi se kraj radnog vremena i samo što nisam krenuo kući osećam dim i paljevinu na radnom mestu. Izlazim u hodnik koji je već dobro u dimu. Molim se da nije iz kotlarnice gde je i kotao za grejanje jer inače odosmo svi u vazduh. Ulazim u kotlarnicu, nije dim odatle. Malo laknulo ali i dalje dimi. Bacim pogled ispod stepenica podrumska prostorija a u njoj kulja dim iz kartonske kutije. Neko bacio pikavac dok je išao hodnikom i između gelendera pao pravo u kutiju koju je zapalio. Uzimam protivpožarni aparat i gasim vatru. Ali i dalje dimi. Izbacim celu kutiju napolje i polijem vodom dok dom nije prestao da kulja. Ceo u dimu, pluća puna dima, kašljem, muka mi je i ceo u prahu od protivpožarnog aparata. Već uveliko sam trebao da budem kući. Sad vrati kamere da vidim ko je bacio pikavac, nadjem. Pa piši službenu belešku o svemu. Već mi svega preko glave. Jedva čekao da stignem kući. Elem, poslednji put kad sam imao ovako uzbudljiv dan, bio je onomad kad sam kolima upao preko stepenica koje nisam video i zaglavio se. Tog dana je pao Monako u gostima. Pada Barsa! 💪🔥😂😀 Edited Tuesday at 03:04 PM by Čočo 1 6 3
m0k1 Posted Tuesday at 02:46 PM Posted Tuesday at 02:46 PM Ja se uvek plasim Klajburna 😃 Panter je van forme skroz pa me ne bi iznenadilo da ga veceras krene... A subjektivno imam utisak da se Brizuela uvek raspuca protiv nas... 1
drakon1 Posted Tuesday at 02:54 PM Posted Tuesday at 02:54 PM 3 hours ago, FireKeeper said: Bila bi kosmicka pravda da im vratimo za onu Miroticevu trojku i gazenje linije. I sta sve nam ne pocinise zadnjih godina… A bilo bi i ciganjski da ih izvacarimo in general - usprkos svemu 🙂 Tad sa Miroticem je bio uz onog nesrecnog Finca i Lottermoser, kao i prosle godine kad nas je pokrao kod challenge za 8 sekundi, povredom Bolomboya (gupava Grkinja pre toga nije videla faul na njemo) i sa Penarroyom na klupi. Veceras opet Lottermoser. Dokle vise? Valjda ce Difallah da koriguje za nas, mada je ovaj treci bis nedavno u Areni na nasem brodolomu protiv komsija. 56 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Što se mene tiče njemu priznanje prvenstveno treba odati za profesionalizam, želju i volju, poštovanje prema dresu ali i poseban akcenat na ovo: “Teško je uopšte nešto komentarisati. Iskreno, šta je danas uopšte i funkcionisalo? Možda je teško komentarisati uopšteno, gledajući širu sliku. Mislim da je ekipa potpuno izgubila ritam. Potpuno ga je izgubila. Igramo bez ikakvog plana. Tako izgleda. Tim je razbijen, svako pokušava da radi nešto svoje. Ovo je veliki znak upozorenja i sramota da dve utakmice zaredom odigramo ovako. Mislim da moramo da sednemo i da shvatimo šta se dešava, jer smo pre ove nedelje igrali zaista dobru timsku košarku. Dobili smo tri teške utakmice protiv jakih protivnika koji igraju dobru košarku, što je pokazalo da možemo da igramo zajedno kao tim. I iskreno, raspoloženje je veoma depresivno, jer nikada ne želite da vidite svoj tim kako igra ovako. Kao što sam rekao, tokom sezone postoje padovi u igri, ali ne želite da taj pad bude previše dubok”, rekao je Motiejunas za Meridian sport” Ja sam na to mislio da sam neki dan spomenuo da mu je mozda izjava doakala... I jos nesto. Moze li neko da objasni sta se tacno desava pa forum pada svako malo na po nekoliko dana? Ko rukuje forumom? 1
Čvarkov Posted Tuesday at 03:09 PM Posted Tuesday at 03:09 PM 41 minutes ago, pavlaka said: Kojih igraca se najvise plasite veceras u taboru Barse? Abrinesa. 5
DejanT Posted Tuesday at 03:23 PM Posted Tuesday at 03:23 PM 55 minutes ago, pavlaka said: Kojih igraca se najvise plasite veceras u taboru Barse? Kalina i Nwora 1
Carl Johnson Posted Tuesday at 03:27 PM Posted Tuesday at 03:27 PM 2 minutes ago, DejanT said: Kalina i Nwora Au, ciganijo, stvarno smo prokletinje najgore. A sta bi od coveka koji za 27 minuta ubacuje 17 poena i hvata 5 skokova? Da igra odbranu kao Pipen uz to? Pa ne moze, bio bi u Lejkersima 5
dunaj95 Posted Tuesday at 03:28 PM Posted Tuesday at 03:28 PM 43 minutes ago, Čočo said: Budim se depresivno, tmurno, kiša hoće-neće. Stižem na posao, cele nedelje menjam direktora dok je na odmoru što znači duplo posla, ne znam gde mi je glava a gde dupe. Bliži mi se kraj radnog vremena i samo što nisam krenuo kući osećam dim i paljevinu na radnom mestu. Izlazim u hodnik koji je već dobro u dimu. Molim se da nije iz kotlarnice gde je i kotao za grejanje jer inače odosmo svi u vazduh. Ulazim u kotlarnicu, nije dim odatle. Malo laknulo ali i dalje dimi. Bacim pogled ispod stepenica podrumska prostorija a u njoj kulja dim iz kartonske kutije. Neko bacio pikavac dok je išao hodnikom i između gelendera pao pravo u kutiju koju je zapalio. Uzimam protivpožarni aparat i gasim vatru. Ali i dalje dimi. Izbacim celu kutiju napolje i polijem vodom dok dom nije prestao da kulja. Ceo u dimu, pluća puna dima, kašljem, muka mi je i ceo u prahu od protivpožarnog aparata. Već uveliko sam trebao da budem kući. Sad vrati kamere da vidim ko je bacio pikavac, nadjem. Pa piši službenu belešku o svemu. Već mi svega preko glave. Jedva čekao da stignem kući. Elem, poslednji put kad sam imao ovako uzbudljiv dan, bio je onomad kad sam kolima upao preko stepenica koje nisam video i zaglavio se. Tog dana je pao Monako u gostima. Pada Barsa! 💪🔥😂😀 Znakovi pored puta/stepenica;) 1
Don Dusko Posted Tuesday at 03:41 PM Posted Tuesday at 03:41 PM 1 hour ago, pavlaka said: Kojih igraca se najvise plasite veceras u taboru Barse? Kevinog Pantera. Sad ce svi pomisliti na: Spoiler A ja mislim na: Spoiler 1 5
Žilee Posted Tuesday at 04:03 PM Posted Tuesday at 04:03 PM Njima je Klajburn definitivno najbitniji uz Satoranskog. Klajburn im je resio maltene sve zavrsnice ove sezone,all round igrac pre svega kao i Satoranski bez njega na terenu izgledaju bas bezidejno. 1
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 04:03 PM Posted Tuesday at 04:03 PM FČ3 “Šefe, ako stave nekog visokog neću moći da ga prebacim. 🫡😁
Stefi88 Posted Tuesday at 04:31 PM Posted Tuesday at 04:31 PM Srpska kolonija u NCAA sve je brojnija, a sada joj se priključio i nekadašnji Crvene zvezde Lazar Stojković (18, 212). 1
No name Posted Tuesday at 04:38 PM Posted Tuesday at 04:38 PM (edited) 2 hours ago, Bejn said: Najviše me je strah od implementatora. I Kalinica. Edited Tuesday at 04:43 PM by No name
Čočo Posted Tuesday at 04:57 PM Posted Tuesday at 04:57 PM Šta bi, čitam sad da je posle derbija otkaz dobio prvi pomoćnik Saše i član stručnog štaba, Milan Minić? Zna li neko nešto više o ovome? Baš dosta čudnih poteza na kraju sezone kad se sve lomi. 3
Sector Posted Tuesday at 05:02 PM Posted Tuesday at 05:02 PM 2 hours ago, pavlaka said: Kojih igraca se najvise plasite veceras u taboru Barse? Clyburn, Kalina, Punter. 2 1
Webad Posted Tuesday at 05:06 PM Posted Tuesday at 05:06 PM Ja se najvise plasim nas samih 😬 A ovako se najvise plasim paskvala 🤣 Brizuele naravno
Losmi17 Posted Tuesday at 05:15 PM Posted Tuesday at 05:15 PM Otpustili ste Slovenca posle derbija. Pa vi ste komedija 😂😂😂 Inace se slazem sa Sectorom. Klajburn, pa Kalina. Dve najvece opasnosti.
Brajant Danston Posted Tuesday at 05:22 PM Posted Tuesday at 05:22 PM 13 minutes ago, Čočo said: Šta bi, čitam sad da je posle derbija otkaz dobio prvi pomoćnik Saše i član stručnog štaba, Milan Minić? Zna li neko nešto više o ovome? Baš dosta čudnih poteza na kraju sezone kad se sve lomi. Svi pomenuti potezi blisko povezani sa egom Saše Obradovića. Pretežak čovek. 2 1
Čvarkov Posted Tuesday at 05:23 PM Posted Tuesday at 05:23 PM 45min razlike između dve utakmice, kakav propust el organizacije, mogli su u isto vreme. 1 1
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 05:32 PM Posted Tuesday at 05:32 PM 3 hours ago, pavlaka said: Kojih igraca se najvise plasite veceras u taboru Barse? Činjenice da večeras nije pun mesec.
liv7 Posted Tuesday at 05:36 PM Posted Tuesday at 05:36 PM 36 minutes ago, Čočo said: Šta bi, čitam sad da je posle derbija otkaz dobio prvi pomoćnik Saše i član stručnog štaba, Milan Minić? Zna li neko nešto više o ovome? Baš dosta čudnih poteza na kraju sezone kad se sve lomi. Ako je istina,to je kao kada bi posle prevrtanja autobusa okrivili konduktera. 2
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 05:41 PM Posted Tuesday at 05:41 PM Ko ne veruje u prolaz, ne mora ni da gleda utakmicu. Iako nisam sklon alkoholu i cigaretama, večeras barem 4 piva i veća doza nikotina će biti preko potrebna mom napaćenom optimističnom mozgu. Dobijamo bre! 😎 2
Čočo Posted Tuesday at 05:44 PM Posted Tuesday at 05:44 PM I neko se nađe pametan da posle kritikuje momka koji uz sve mane koje ima igrao skoro 30+ minuta svaku utakmicu u Evroligi i ni jednu utakmicu nije propustio. Ovakav profesionalac treba biti primer drugima. 4
Perkos2 Posted Tuesday at 05:49 PM Posted Tuesday at 05:49 PM 12 minutes ago, liv7 said: Ako je istina,to je kao kada bi posle prevrtanja autobusa okrivili konduktera. Karte mora da se naplate makar autobus bio na ivici provalije 1
Recommended Posts