mindgame Posted Tuesday at 08:05 PM Posted Tuesday at 08:05 PM Just now, Nini3112 said: Za ovu bruku mora neko da plati. još jedan član stručnog staba vrv, samo ne Obrad 2
Leo Posted Tuesday at 08:08 PM Posted Tuesday at 08:08 PM 12 minutes ago, alokin said: Rekao bih da je ovo gotovo. Ma cini ti se. Kako rekose neki strucnajci, crta se podvlaci na kraju 😃
aleksa7 Posted Tuesday at 08:24 PM Posted Tuesday at 08:24 PM Шта рећи више о овом тужном изговору за тренера кад он после 1535 минута евролигашке кошарке током којих је ДЕВЕТ минута на крилним позицијама играо Монекеа и Оџелеја у утакмици сезоне у којој би *морао* да се окрене само провереним опцијама у првој четвртини принудно убацује њих двојицу на 3-4. У тренуцима кад најбољи нападач противника коље нашу екипу, тренер се окреће решењу које је досад користио у 0.59% времена. Шарлатан! 9
suptil Posted Tuesday at 08:28 PM Posted Tuesday at 08:28 PM 2 minutes ago, aleksa7 said: Шта рећи више о овом тужном изговору за тренера кад он после 1535 минута евролигашке кошарке током којих је ДЕВЕТ минута на крилним позицијама играо Монекеа и Оџелеја у утакмици сезоне у којој би *морао* да се окрене само провереним опцијама у првој четвртини принудно убацује њих двојицу на 3-4. У тренуцима кад најбољи нападач противника коље нашу екипу, тренер се окреће решењу које је досад користио у 0.59% времена. Шарлатан! Хоћеш да кажеш да повремено треба проверити веродостојност тренерске дипломе? Најслабија партија Звезде ове сезоне. Утисак ми је да је Нвора током вечег дела меча био шести играч Барселоне на паркету.
K.Dot Posted Tuesday at 08:33 PM Posted Tuesday at 08:33 PM Smanjili smo razliku taman toliko da celava prevara može da kaže da su opet sitnice odlučile, usta ga škrbava 7
dzakala Posted Tuesday at 08:35 PM Posted Tuesday at 08:35 PM Suma sumarum ovo je jedna ajde da budem blag pa da kazem divlja ekipa. Kapa dole CMM za sezonu u EL, neka mu je srecan novi ugovor, on je jedini igrac verovatno iz ovog tima koji ima karakter da bude clan neke top6 ekipe. 5 1
suptil Posted Tuesday at 08:36 PM Posted Tuesday at 08:36 PM "Od istorijskog Avnoja do Sremske Race" - Od ubedjenja da svakoj ekipo mozemo dati 90 plus poena do toga da ne mzoemo da ubacimo ni 70 kada je najpotrebnije. Blagi uzas sa primesama tihe jeze.
Čvarkov Posted Tuesday at 08:37 PM Posted Tuesday at 08:37 PM Nepopularno mišljenje, ali ovoj ekipi nisu potrebni neki veliki rezovi. Ubeđen sam da mogu igrati dobru košarku uz minimalne korekcije igračkog kadra. Potreban je trener sa autoritetom i dobrim sistemom. 25 1 2
vinogradskaopera Posted Tuesday at 08:37 PM Posted Tuesday at 08:37 PM SO, ako si Zvezdas, kao sto se kunes da jesi - OTIDJI SAM, uzmi bonus za kup i teraj dalje. Nije sve bas ni na Obradoglua, vecina igraca ovde je skandalozna, privatnici sa manjkom fokusa i koncentracije. Nadam se da ce ceo strucni stab od sutra na infostud a Kalina u penziju. 3
Don Dusko Posted Tuesday at 08:38 PM Posted Tuesday at 08:38 PM Nego sta kaze Jordan nas?Sad je valjda jasno sto ga Banki klupirao vecinu sezone?! Dobar skorer i samo to.Jos najgore sto je statisticar i kad ga ne ide boli ga uvo. Jbg Sale je podbacio posle kupa i to je kristalno jasno. Za dalje ne znam al opet vidim da cemo se vrteti u krug jer mi ne kupujemo sta nam treba vec ko je trenutno najbolji na trzistu. 2 2
Mile1 Posted Tuesday at 08:39 PM Posted Tuesday at 08:39 PM Ako osvojimo Kls sezona ce biti uspesna 3 4 3
srlepajce Posted Tuesday at 08:40 PM Posted Tuesday at 08:40 PM Nije problem ni izgubiti od Barse, niti je bruka ali oterati Jaga pred poslednje kolo a onda se to isto pojavi za DM na sam dan utakmice sezone je stvarno bez presedana Jos ovo za pomocnog trenera Ozbiljna sramota 12
Bad Posted Tuesday at 08:40 PM Posted Tuesday at 08:40 PM Pored Saše, želja mi je da tandem Nvora - Moneke ne gledam više u našem klubu. Možda ima gorih statistički, ali uzimajući u obzir ulogu, koncentraciju i volju u odbrani, košarkašku inteligenciju i na kraju učinak, po meni najveći promašaji ove sezone. Gadi mi se njihova košarka od prve utakmice u Zvezdi. 3
mindgame Posted Tuesday at 08:41 PM Posted Tuesday at 08:41 PM Ja ću braco moja da se pomolim Bogu veceras da za leto vidim usijanu ćelu kako napušta mali Kalemegdan pri temperaturi od 40 stepeni celzijusa. Kontam da neće biti sada rezova, a sumnjam i da će na kraju sezone, ali ja ću da se pomolim za svaki slučaj. 1
Cavani Posted Tuesday at 08:42 PM Posted Tuesday at 08:42 PM Mogu da prihvatim da imamo delove za tenk, ali ne mogu da prihvatim da ova ekipa ne moze da igra bolju odbranu od toga da prima 90+ poena prosecno gde god stigne. Mogu cuvari vatre da se upinju do sutra i da vade jos neke bogatase koji su isto podbacili, ali ne mogu da izmene cinjenicu da je SO fejlovao epski. 8 1
Žilee Posted Tuesday at 08:42 PM Posted Tuesday at 08:42 PM Pre svega dovesti 2 PLEJMEJKERA a ne igrace na poziciji pleja. Pa cemo sve ostalo lako. 9
liv7 Posted Tuesday at 08:43 PM Posted Tuesday at 08:43 PM Hoce li opet kondukter da najebe,ili ce se neko pozabaviti pomahnitalim vozacem? 9
Dzo23 Posted Tuesday at 08:43 PM Posted Tuesday at 08:43 PM Velika bruka i sramota! Igramo prejadnu košarku. Gomila divljaka bez ikakve svjesti i osjećaja za timsku košarku. Šta reći za klub koji pored GOAT-a, koji je pisao istoriju, drugi put bira ovog luzera od trenera i ličnosti. Tužni smo na svim nivoima. 6 1 2
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 08:44 PM Posted Tuesday at 08:44 PM Ne treba nešto preterano analizirati ovaj meč, svako ko misli da Barsa ima bolji tim u velikoj je zabludi. Razlika u trenerskoj klasi je velika i to je bio večeras tas na vagi. Obradović je ignoramus i ne ume da spremi ovakve utakmice. Sada ABA, nemam neka preterana očekivanja ali ajde da vidimo. 6
vinogradskaopera Posted Tuesday at 08:44 PM Posted Tuesday at 08:44 PM Jedino svetlo u ovoj sezoni moze biti ako Chima Moneke dogura do Silver play buttona na YouTube. 3 16
Sector Posted Tuesday at 08:45 PM Posted Tuesday at 08:45 PM Nemamo ni sreće sa trenerima. Probali smo i zalizano i ćelavo al ne ide u pm. 1 36
bodo Posted Tuesday at 08:45 PM Posted Tuesday at 08:45 PM A nudilo nam se da uzmemo Paskvala ali ne mi smo se opredrelili za provereno rešenje. Kakav zajeb. 6
Recommended Posts