Truman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da jedini ljudi koji manje od navijaca veruju u pobedu u playinu, su igraci. Vec vidim epski raspad kao prosle sezone. 8 1
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na kraju smo tamo gde smo i zasluzili, ni makac vise- igraci, trener, ali i navijaci. Uz samo dve pobede vise ( zicer u posl sekundi protiv Makabija i onaj blam s rastavljenim Partizanom u decembru ), mogli smo vec sad biti kao sesti u plej ofu i reci da je napravljen lep uspeh i samim plasmanom ( tu bi nas rastavio ko god, ali nebitno, bio bi ispunjen cilj ). Ali avaj, meni je zao samo jer je bilo potencijala ove godine. Igrackog kvaliteta nam ne manjka. U Blaugrani smo autsajderi, bicu jako srecan ako nekako dobijemo tu utakmicu jer se zaista nicemu ne nadam trenutno. Bio bi red da se malo i provucemo protiv njih, karmicki su nam bas ozbiljni duznici. 4
Bruda Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, StiviKivi said: Neće. Misliš da je nemoguće da pobedi u finalu EK Burg, sa jačim timom i prednošću domaćeg terena?
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 29 minutes ago, Žilee said: Ajmo redom želje za novog trenera 🙃 kad ga vec smeniste pa da cujemo Pa još je rano, sezone su u toku i ne znaju se krajnji rezultati koji mogu biti uzročno-posledični što se tiče trenera. Veoma je moguće da Hapoel brzo izleteti iz Playoffa a ne verujem da će onom debilu na čelu kluba domaći trofej iz Zetre biti dovoljna satisfakcija da zadrži Itudisa. Ako se kojim slučajem to desi, Drčelić treba da reaguje istog sata i dovede ga ovde, a Obradovića da izbambusa u neki Asvel da tamo implementira svoje zamisli i ideje. Itudis zna srpski i engleski a za Sašu je Red Auerbach lično. 2
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo Toma Tomovic sto se mene tice. Ne mora uvek da se ide na sigurno sa dzakom novca za istrosena imena. Kupio me je pre svega kao covek, takvog coveka bih voleo da gledam na klupi. Artikulsan je, stalozen, ekokventan, energican, a uz to i dobar trener. 11 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Plant said: S obzirom da ce Hapoel na Real, ja bih odmah pojurio Itudisa. Onaj ludak mu posle ovog sinoc, garant sprema nogobulj. Ako za nesto ne treba zaliti pare, to je takav trener ... Kakav je to trener koji u meču sezone izgubi 20 razlike od ekipe sa 8 igrača? 3
professor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 56 minutes ago, Вујке said: Незамисливо ми је да један шпански тим не изађе другом у сусрет да се помери небитна лигашка утакмица због важног меча у Евролиги. Али добро, лимар нема муда ни да гледа мечеве сопственог тима у арени, а камоли да повуче један џентлменски потез ка вечитом ривалу. Pa da budemo fer Barselona isto igra u nedelju.
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 39 minutes ago, StiviKivi said: Iii idemooo. Druga sezona zaredom - FIJASKO! Samo se nadam da nećemo ponoviti grešku kao par puta do sada i smenjivati Sašu u Oktobru ili Novembru. Moramo to odraditi odmah u Junu i priznati grešku. Da ne bude svaki put ista priča... Posle dođe novi trener, sezona već u kanalu, "nije on selektirao tim" i tt što gledamo par god već. Prošle godine je skupa igračka doživela debakl , ove god najskuplja igračka u istoriji igra lošu sezonu u EL a za debakl ćemo videti po rezultatima u Aba ligi. Čovek kome posle 35 kola u EL tim izgleda sve gore i gore.. kome svaka ekipa bukvalno i u Aba ligi može lagano da ubaci 100+ poena , koji se nije proslavio ni u prvom mandatu, koji pojma nema šta priča na konferencijama ... Nema šta da traži više kao trener Zvezde. Tačno, jedina ispravna buduca strategija je još češće menjanje trenera. To će sigurno doneti rezultat jer je igrački kadar, uprava i ostatak sportskog sektora svakako već na F4 nivou. 1
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 51 minutes ago, Dzo23 said: Bez Kenana. Kodi Miljenovic Nedeljkovic Batler Davidovac Karter Kalinic Dobric Rivero Izundu Stojkovic Simjanovski Motjejunas Bolomboy Nwora Ojeleye Radošić Moneke Ovo je 18 koji legitimno mogu konkurisati. Registrovani su još Novak Pavlovic i Sava Djuric. Napredni Drčelić bolje da se ne sramoti sa ovim saopstenjima nego da polako kupi prnje. Jedino sto je u svemu sramotno je izjava posumljenog limara, koji je koliko se secam bio preCednik komsija i kad se zbog njihovih EL obaveza mesec dana pomerao pocetak Aba PO. Iako je oksimoron stavljati reci sram i napredno govedo u istu recenicu. Koliko kontam, komsiluk se tu nista i ne pita, vec samo liga odlucuje o odlaganju. Ako se desi da se ipak na nama pokazuju misici i tera princip, komotno mozemo i da se ne pojavimo, sluzbenih 20-0 ce bas da nas pogodi s obzirom na stanje na tabeli. U ovom trenutku nam je derbi u nedelju potreban ko čir na dupetu. Iako nakon vecerasnjih rezultata i naseg sinocnog performansa, samo formalno nismo zavrsili EL sezonu. Otvoren sam za prijatna iznenadjenja, iako tako nesto, po tradiciji prosto ne ide uz nas klub Edited 3 hours ago by Gudura 3
MarioKempes Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Veoma je moguće da Hapoel brzo izleteti iz Playoffa a ne verujem da će onom debilu na čelu kluba domaći trofej iz Zetre biti dovoljna satisfakcija da zadrži Itudisa. Koji domaći trofej su Hapoel i Itudis osvojili u Zetri?
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Milko Miller said: Tačno, jedina ispravna buduca strategija je još češće menjanje trenera. To će sigurno doneti rezultat jer je igrački kadar, uprava i ostatak sportskog sektora svakako već na F4 nivou. Pa i jeste greška što ne menjamo trenera na svaka tri meseca. To je recept koji je ostavio "dr" Nebojša vernim navijačima i vrhunskim poznavaocima košarke. 1
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, VISOKOLETAC said: Jednom recju kao sto smo sa Sferopulosom Ili Ivanovicem ili ko god da dodje bice isto. Otrovna sredina dovodi do ovoga. Ne bi tebi bio dobar ni Spolestra. Evo cudnog pitanja u kom smo to sportu 10 u Evropi? Koji je to nas igrac pre sezone bio u top 10 igraca, osim Monekea? Budzet nam je od 8 do 10og mesta i tu nam je i mesto na tabeli. Eto da smo dobili jednu ili dve utakmice, onda ne bi bio FIJASKO vec uspeh. To sto se mi palimo da smo ovakvi ili onakvi pokazao nam je Real sinoc. Zamolio bih vas da prekinete sa mracenjem i otrovima koji sipate vec danima i podrzite nas TIM. Opet ova učitavanja da neko ne podržava tim ako kritikuje igru ili trenera. A partije koje pružaju su svakako podložne kritici, jer očigledno da igramo loše. Nikakvo pljuvanje i vređanje igrača i trenera ne podržavam, ali ovo je forum ljudi. Poenta je da se kritikuje i pohvali, da ljudi razmene mišljenja i emocije. Na kakvu podršku misliš? Da svi pišemo - napred momci, razvalite ih i slično. I ova demagogija u kom smo sportu 10. u Evropi valjda opravdava to što nam je igra užas i nismo bolje plasirani. Žalgiris i Valensija likes this... Koliko sam ja shvatio, većina ljudi ovde kritikuje igru i trenera koji tu igru treba da sprovede. Jer stvarno izgledamo loše. Odbrana bukvalno ne postoji. Da smo igrali dobru košarku i došli do ovog skora, siguran sam ne bi bilo ni pola ovih kritika... koje nekoliko vas učitava kao mračenje i nepoznavanje košarke. Stvarno bi mogli da prestanete sa tim. Ovo je ipak samo forum na kraju... 5
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Derbi je u ovom trenutku maksimalno u drugom, pa i u trećem planu. Naravno, nema bežanja već rezervisti da pokazu da mogu. 1. Miljenović 28 min, Kodi da pokupi ostatak 2. Karter 2/3 Dobrić 3. Kalinić 3/4 Davidovac 4. Odzelej 5. Izundu, Rivero, Motiejunas Da se pošibaju maksimalno, pa kako bude. U utorak druga priča, raduje me što igramo protiv Pantera. Neka ubaci ono svoje kao i do sada, a da rezultat bude ipak na našoj strani, po navici.
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Issey said: Opet ova učitavanja da neko ne podržava tim ako kritikuje igru ili trenera. Učitavanje je kad neko napiše da se raduje porazima ako to znači smenu trenera? Pri čemu se to piše za svakog trenera, ne samo Obradovića, čim se pojavi nezadovoljstvo rezultatima.
vladi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 45 minutes ago, Žilee said: Ajmo redom želje za novog trenera 🙃 kad ga vec smeniste pa da cujemo Chus Mateo, osvojio titulu el, prgavi spanac, pakuj
Henry Chinaski Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav epski raspad Hapoela, pa već vidim da dovedemo Itudisa, nakon par poraza bilo bi grčka prevara ne bi izgubio odlučujući meč 30 razlike da valja.🙂 Šalu na stranu, bukvalno je ovo što priželjkujete i donjelo nestabilnost i samo jedan play off u zadnjih 10 godina. Ako se nekako osvoji ABA ja bi Saši dao šansu sa neka svoja 4-5 pojačanja da proba da napravi iskorak. Jer ne možemo samo mijenjati kao na traci, probali smo, ne ide. 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lično sam uvijek za kontiunitet, ali ne sa svakim. Kao klub moraš znati šta dobijaš od nekoga ako ulažeš vrijeme i novac. Mislim da ni Saša, baš kao što ni Sfero nije bio nisu pravi ljudi za dugoročnu saradnju. Ovi naši pojma nemaju šta žele, koja je strategija kluba, zato lutaju kao guske u magli, i vuku populističke poteze, vodjeni na osnovu anketa s drustvenih mreža. 🤦 U glavi imam par trenera za koje sam siguran da bi napravili uspjeh, ali nisu tako "bombastični", to jest "provjereni", pa se masa ne bi primila. Tako da ništa...
MisaF Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Steta sto nije Sasa najuren posle Bajerna, ne znam sta su mislili Tomic i Drcela da ce se desiti. Nadam se da ce posle poraza od Barse odmah biti najuren a ne da cekamo novembar 2026. 2
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Debata o derbiju je suvisla. Moze da igra kombinovani tim. Mene zanima sta donosi cuvanje igraca za baraz? Da li time dobijamo konacno skracenu rotaciju? Da li dobijamo izbalansiran odnos reket - bekovi? Irancionalno u nama je uvek tu. Da podrzi, da sanja, da veruje.
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 11 minutes ago, TB Told said: Učitavanje je kad neko napiše da se raduje porazima ako to znači smenu trenera? Pri čemu se to piše za svakog trenera, ne samo Obradovića, čim se pojavi nezadovoljstvo rezultatima. Ne opravdavam to. Čovek verovatno misli da nemamo budućnost sa Sašom na klupi. I ja to mislim ali nikad ne bih poželeo poraz svog tima. Što ti kao veliki poznavalac košarke ne elaboriraš našu sezonu i trenera? Pošto drugima učitavaš da je ne poznaju... Šta je konkretno doneo Saša i da li je moglo bolje? Imamo li budućnost sa njim na klupi? Možda ljudi nešto i nauče, umesto da trošiš slova na stalkovanje... Edited 3 hours ago by Issey 1 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Issey said: Što ti kao veliki poznavalac košarke ne elaboriraš našu sezonu i trenera? Pošto drugima učitavaš da je ne poznaju... Ni najmanje ne smatram sebe velikim poznavaocem košarke. Druga je stvar što su to još manje oni koji smatraju da je svaki aktuelni trener Zvezde najgori ikada i da nas samo smena trenera deli od neslućenih uspeha.
FireKeeper Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ekipa je mozda 10. ali podrska timu (barem ova forumaska) je za Asvelovsku poziciju. 1
MarioKempes Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šteta što ne najurismo Deja Radonjića posle Cibone. Imao je najskuplji tim (do tada) i punu Arenu protiv raspalog kluba, koji se posle 7 dana i bukvalno raspao. Lemur, dve reči ne zna da sastavi, a akciju nema nijednu... 1 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, MarioKempes said: Šteta što ne najurismo Deja Radonjića posle Cibone. Imao je najskuplji tim (do tada) i punu Arenu protiv raspalog kluba, koji se posle 7 dana i bukvalno raspao. Lemur, dve reči ne zna da sastavi, a akciju nema nijednu... Ne znam sta nam bi tada....
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 37 minutes ago, StiviKivi said: Pa dobro i mogao bi Alimpijević. Još mu je lakše da bude selektor iz Beograda nego iz Turske. Eto "ALL IN" za Dušana Alimpijevića. Ubeđen sam da je spreman za taj izazov. Prvo, koliko sam cuo, on je dogovorio sa Bajernom, a drugo sto bi dolazio kod nas kada ste ga oterali ko poslednjeg psa. Sto da sebi to radi.
Recommended Posts