Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Necu da kazem told you so but...

Ko se nadao pobedi u Madridu, ozbiljno je delulu. Vi vec 2 meseca igrate groznu kosarku, ne postoji nijedan dobar indikator.

Jednostavno nema vadjenja tu, kao ni u Atini, Barsi.

Dvostruki kkp i bayern su teska bruka, i to je predodredilo sezonu, koliko god neki sada dosli i rekli, pa dobili smo neke koje nismo trebali...pa upravo je poenta da iznenadjujuce pobede kapitaluzujes ocekivanim.

Sto je recimo zelena suma uradila.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted

Budžet oko 30mil.

Domaći EL trener 

Provereni EL igrači

I ti završiš na istom mestu gde i prošle godine i vrv tu i završiš sezonu.

Kontam da će sada ovde neki da se brecaju da smo imali bolji skor nego lani, jača je konkurencija bla, bla, bla ali činjenica je da je ovo za sada još jedna neuspešna EL sezona sa skoro nikakvim izgledima da se osvoji ABA liga.

• Like 5
Posted

Zalgiris ide na Fener.

Just now, DijametralnoSuprotan said:

Budžet oko 30mil.

Domaći EL trener 

Provereni EL igrači

Kontam da će sada ovde neki da se brecaju da smo imali bolji skor nego lani, jača je konkurencija bla, bla, bla ali činjenica je da je ovo za sada još jedna neuspešna EL sezona sa skoro nikakvim izgledima da se osvoji ABA liga.

Provereni EL igraci? Koji tacno izuzev da kazes Monekea?

Posted
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Budžet oko 30mil.

Domaći EL trener 

Provereni EL igrači

Ovo ti je greška, 50 mliona je budžet.

• Like 1
Posted
16 minutes ago, srlepajce said:

Nadam se da ce u nedelju izvesti juniore i obesmisliti i ovako besmislenu aba ligu 

Potpuna besmislica igrati derbi, putovati u Barselonu i igrati mec za 48 sati

Zašto bi se slali juniori? Da komšije glume silu? U tom slučaju je bolje ne pojaviti se, a Ostoja za kupce karata neka organizuje gledanje našeg i njihovog meča sezone utorak.

• Like 7
  • Ha-ha 4
Posted

Ali kakva bedna partija Hapoela, haos. U meču koji im je važniji nego Monaku.

Doduše, sreća nas je već počastila raspadom Dubaija protiv Efesa, nismo zaslužili ni trunku preko toga. I treba porazi od Makabija, Bajerna, Ocokoljića i Penjaroje da bole i bride. Pa nek češe ćelu implementator.

• Like 31
Posted

Незамисливо ми је да један шпански тим не изађе другом у сусрет да се помери небитна лигашка утакмица због важног меча у Евролиги. Али добро, лимар нема муда ни да гледа мечеве сопственог тима у арени, а камоли да повуче један џентлменски потез ка вечитом ривалу. 

• Like 5
Posted

Svakog mozemo mi dobiti u ovom plej inu(pogotovo Barsu i Monako),ali ako budemo igrali kosarku tacnije odbranu,a ne ono sto smo igrali u Madridu.

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Вујке said:

Незамисливо ми је да један шпански тим не изађе другом у сусрет да се помери небитна лигашка утакмица због важног меча у Евролиги. Али добро, лимар нема муда ни да гледа мечеве сопственог тима у арени, а камоли да повуче један џентлменски потез ка вечитом ривалу. 

Svaki potencijalni uspeh Zvezde i olakšavanje istog od strane Partizana odglaganjem meča su dodatni minusi Ostoje prema većini navijača Partizana. Njima je trenutno bitnije da mi ispadnemo nego bilo šta drugo.

• Like 18
Posted
Just now, Dzo23 said:

Kakvo crno odlaganje. Imamo 20 igrača u rosteru.

Zašto španci ne odlažu utakmice? 

Ajde što komšije guslaju u nedogled da imamo 20 igrača, ali ne razumem što se ovde poprimilo. Ako Boki ne bude bio spreman, imamo 13 igrača.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Zašto bi se slali juniori? Da komšije glume silu? U tom slučaju je bolje ne pojaviti se, a Ostoja za kupce karata neka organizuje gledanje našeg i njihovog meča sezone utorak.

Ja da se pitam ( a ne pitam se 😄) otputovala bi mi ekipa dan ranije u Barselonu a abu neka igraju juniori i naravno vodio bi ih neko od pomicnih trenera 

Naravno pamti pa vrati kad im najvise bude trebalo

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ljudi se ovde hvataju Bayerna,Makabija,Partizana tj. tih bolnih ali zasluzenih poraza.

Zašto se ne setimo pobea na guzove protiv Monaka,Baskonije,Asvela.Gde nas je Batler doneo pobede.

Ili npr. Efesa koji je pošteo igrao i pobedio Dubai.

Jbg,mi smo visili i za ovo 10 mesto.Ali kakvu defanzivu igramo i kako delujemo uopšste od vremena

surove implementacije i ovaj ulazak u plej in je premija ili čudo.

Druga je stvar što to mesto ne odgovara ambicijama,rosteru,kvalitetu igrača,budzetu itd,itd.

Ali je i više nego vrhunski rezultat kad se sabere kakvog implementatora imamo na klupi.

Kao što napisah i posle sramote od sinoć,gde god završili,i ko nam god bude protivnik to je kraj puta.

Ali što bi rekao naš stručnjak i komičar na klupi "sitne stvari su odlučivale".Zbog tog njegovog slepila i 

nerazumevanja ovo je baš odličan rezultat.

I za kraj..gde god igrali idemo :CMM-Carter-Nwora-Moneke-Rivero.

Nwora posle 12 ubačenih poena je na klupi do kraja 2/4,dok Carter nece više ulaziti..i onda ide vrteška zvana ,

momci polako svi će dobiti svoje minute još pre poluvremena,ili pre nego što očekujete.Batleru polako,dobičeš svojih 20 minuta ni sekund više.

Kalina brate,druze,sta god radio i koliko nas kanalio plesaćeš minimum 20-ak minuta.Jedina dilema momci je da li igrati small ball 18 ili 22 min.

P.S. Zudim da mi jednog dana CZ izgleda poput Žalgirisa.Gde se vidi sistem,plan,podeljene uloge,pametna košarka,

gde se traže mismečevi,raznovrsno,pozadi jako,čvrsto i u kost.Koliko god ih "mrzeo" ne mogu da krijem oduševljenje 

ovim što sam video od njih ove godine.A ekipa je zasigurno mnogo jeftinija od ove naše.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1
Posted (edited)

I posle se glume neki dobri odnosi pa se i karte dele za EL derbi da tako ugrožavamo bezbednost dece i kazne plaćamo. Jednostavno, ni do sada u sezoni tu ABA ligu nismo igrali niti shvatali ozbiljno već otaljavali tako da ne treba se ni pojavljivati u nedelju pa neka gledaju ono snimanje filma što imaju na poluvremenu. 

Edited by Čočo
  • Like 6
Posted
4 minutes ago, Žilee said:

Svakog mozemo mi dobiti u ovom plej inu(pogotovo Barsu i Monako),ali ako budemo igrali kosarku tacnije odbranu,a ne ono sto smo igrali u Madridu.

Tako je, Salo skrivao karte protiv Reala... Sad kad izvuče gomilu akcija iz plejbuka, ima da rutinira i Barsu i Monako... A i Atamana ako zatreba... 

• Thanks 1
Posted
10 minutes ago, Dzo23 said:

Ne znam za špance, znam da ima neki klub koji je mesec dana pravio pauzu zbog Evrolige u nekom takmičenju relativno skoro. 

• Like 12
  • Thanks 2
Posted
14 minutes ago, Dzo23 said:

Kojih? Jel i Kenana racunas? 

Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Ne znam za špance, znam da ima neki klub koji je mesec dana pravio pauzu zbog Evrolige u nekom takmičenju relativno skoro. 

Jel to ovo isto takmičenje gde se taj isti klub pravi blesav?

Pitam za komšiju.

• Like 1