Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Iii idemooo. Druga sezona zaredom - FIJASKO! Samo se nadam da nećemo ponoviti grešku kao par puta do sada i smenjivati Sašu u Oktobru ili Novembru. Moramo to odraditi odmah u Junu i priznati grešku. Da ne bude svaki put ista priča... Posle dođe novi trener, sezona već u kanalu, "nije on selektirao tim" i tt što gledamo par god već. Prošle godine je skupa igračka doživela debakl , ove god najskuplja igračka u istoriji igra lošu sezonu u EL a za debakl ćemo videti po rezultatima u Aba ligi. Čovek kome  posle 35 kola u EL tim izgleda sve gore i gore.. kome svaka ekipa bukvalno i u Aba ligi može lagano da ubaci 100+ poena , koji se nije proslavio ni u prvom mandatu, koji pojma nema šta priča na konferencijama ... Nema šta da traži više kao trener Zvezde.

Edited by StiviKivi
  • Like 24
  • Thanks 3
Posted
10 minutes ago, zemljoradnik said:

Gospoda iz Monaka i Atine , a vrv i Barselone pokazuju kako se igra pod "moranjem" .

To je i moj utisak. Monako pored svih problema i već unapred znaju da ostaju bez skoro svih bitnih igrača, ima 6-2 u poslednjih 8 kola. Svaka čast na pristupu.

• Like 13
Posted (edited)
9 minutes ago, Taki said:

Kojih? Jel i Kenana racunas? 

Bez Kenana. 

Kodi

Miljenovic

Nedeljkovic

Batler

Davidovac

Karter

Kalinic

Dobric 
Rivero

Izundu

Stojkovic

Simjanovski

Motjejunas

Bolomboy

Nwora 

Ojeleye

Radošić

Moneke

Ovo je 18 koji legitimno mogu konkurisati. Registrovani su još Novak Pavlovic i Sava Djuric. 

Napredni Drčelić bolje da se ne sramoti sa ovim saopstenjima nego da polako kupi prnje. 

Edited by Dzo23
  • Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, Žilee said:

Ajmo redom želje za novog trenera 🙃 kad ga vec smeniste pa da cujemo

Da nije selektor Srbije , bilo bi sasvim jasno ko. Ovako nemam neku specijalnu želju. 

• Like 1
  • WOW 1
Posted (edited)
1 minute ago, Dzo23 said:

Bez Kenana. 

Kodi

Miljenovic

Nedeljkovic

Batler

Davidovac

Karter

Kalinic

Dobric 
Rivero

Izundu

Stojkovic

Simjanovski

Motjejunas

Bolomboy

Nwora 

Ojeleye

Radošić

Moneke

Ovo je 18 koji legitimno mogu konkurisati. Registrovani su još Novak Pavlovic i Sava Djuric. 

Napredni Drčelić bolje da se ne sramoti sa ovim saostenjima nego da polako kupi prnje. 

Ni Ostoja ovakve nebuloze ne bi pisao. 

Računati rovitog Bolomboja i četiri igrača sa ukupno 15 minuta u ABA ligi kao legitimne članove rotacije...

Edited by TB Told
  • Like 7
Posted
1 hour ago, Čvarkov said:

Ipak se Boki lakše povredio. Preskače današnji trening, u subotu se priključuje saigračima. Logično bi bilo da preskoči i derbi ako se uopšte bude igrao. Biće spreman za plej in.

Nadam se da novinari imaju tačne informacije.

Upravo citam na Blicu da nije teza povreda, vracam se ovde i vidim da se pomilnjala i teza povreda. Nije delovalo ozbiljno, sta znam.

• Like 1
Posted

Zalim samo sto cu jos 2 godine morati da gledam i nadam se nekom uspehu u Evroligi. Mozda moji unuci docekaju neki iskorak u Evropi.

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Дошао сам до стадијума да се надам да ће и Партизан и Барса да нас накантају по 30 разлике, само да бих Саши видео леђа. Ни секунд не сумњам у његово звездаштво, али имам све мање стрпљења за људе који тврде да он није очајан тренер. Наша екипа прима 91.4 поена у просеку на последњих 10 гостовања у Евролиги. Нема теоретског објашњења за то осим да је крив тренер. Е сад, да ли га играчи бојкотују, да ли он не уме да организује одбрану, да ли не зна да их мотивише, немам појма, само знам да желим да му видим леђа што пре... 

• Like 9
Posted
3 minutes ago, StiviKivi said:

Iii idemooo. Druga sezona zaredom - FIJASKO! Samo se nadam da nećemo ponoviti grešku kao par puta do sada i smenjivati Sašu u Oktobru ili Novembru. Moramo to odraditi odmah u Junu i priznati grešku. Da ne bude svaki put ista priča... Posle dođe novi trener, sezona već u kanalu, "nije on selektirao tim" i tt što gledamo par god već. Prošle godine je skupa igračka doživela debakl , ove god najskuplja igračka u istoriji igra lošu sezonu u EL a za debakl ćemo videti po rezultatima u Aba ligi. Čovek kome  posle 35 kola u EL tim izgleda sve gore i gore.. kome svaka ekipa bukvalno i u Aba ligi može lagano da ubaci 100+ poena , koji se nije proslavio ni u prvom mandatu, koji pojma nema šta priča na konferencijama ... Nema šta da traži više kao trener Zvezde.

Jednom recju kao sto smo sa Sferopulosom Ili Ivanovicem ili ko god da dodje bice isto. Otrovna sredina dovodi do ovoga. Ne bi tebi bio dobar ni Spolestra. Evo cudnog pitanja u kom smo to sportu 10 u Evropi? Koji je to nas igrac pre sezone bio u top 10 igraca, osim Monekea? Budzet nam je od 8 do 10og mesta i tu nam je i mesto na tabeli. Eto da smo dobili jednu ili dve utakmice, onda ne bi bio FIJASKO vec uspeh.

To sto se mi palimo da smo ovakvi ili onakvi pokazao nam je Real sinoc. Zamolio bih vas da prekinete sa mracenjem i otrovima koji sipate vec danima i podrzite nas TIM.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Вујке said:

Дошао сам до стадијума да се надам да ће и Партизан и Барса да нас накантају по 30 разлике, само да бих Саши видео леђа. Ни секунд не сумњам у његово звездаштво, али имам све мање стрпљења за људе који тврде да он није очајан тренер. Наша екипа прима 91.4 поена у просеку на последњих 10 гостовања у Евролиги. Нема теоретског објашњења за то осим да је крив тренер. Е сад, да ли га играчи бојкотују, да ли он не уме да организује одбрану, да ли не зна да их мотивише, немам појма, само знам да желим да му видим леђа што пре... 

Naravno, što gore to bolje, kako bi se dokazala neka poenta. I posle se neko drugi proziva za luzerski mentalitet...

• Like 1
Posted (edited)

Ukoliko se ne odlozi derbi, ne pojaviti se na utakmici nego otputovati u Barselonu, zabraniti gostujuce navijace za EL derbije sto je svakako i trebalo da se uradi nakon kesa sa urinom i svinjarija stoke sa tribina.

Edited by Cavani
  • Like 19
Posted

Ja sam bas bio ubedjen u pobedu Hapoela i verovao da Bajern moze da ga zakuva malo. Ono na kraju sve 3 utakmice koje smo pratili 30 razlike..

Posted
11 minutes ago, StiviKivi said:

Da nije selektor Srbije , bilo bi sasvim jasno ko. Ovako nemam neku specijalnu želju. 

A bitno da si ga smenio, a nemas nikakvu zelju za zamenu, ja ga npr ne bi smenio jer ne vidim ni koga bi doveo a da to bude realna opcija? Da imam neku opciju sutra bi ga smenio ako bi to bilo bolje resenje

Posted

S obzirom da ce Hapoel na Real, ja bih odmah pojurio Itudisa. Onaj ludak mu posle ovog sinoc, garant sprema nogobulj. Ako za nesto ne treba zaliti pare, to je takav trener ... 

• Like 4
Posted
3 minutes ago, Plant said:

S obzirom da ce Hapoel na Real, ja bih odmah pojurio Itudisa. Onaj ludak mu posle ovog sinoc, garant sprema nogobulj. Ako za nesto ne treba zaliti pare, to je takav trener ... 

Pa ako je takav trener sto mu se sprema Real i nogobulj. Ja bih ipak preskocio.

Posted (edited)

Pa dobro i mogao bi Alimpijević. Još mu je lakše da bude selektor iz Beograda nego iz Turske. Eto "ALL IN" za Dušana Alimpijevića. Ubeđen sam da je spreman za taj izazov.

Edited by StiviKivi
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Žilee said:

A bitno da si ga smenio, a nemas nikakvu zelju za zamenu, ja ga npr ne bi smenio jer ne vidim ni koga bi doveo a da to bude realna opcija? Da imam neku opciju sutra bi ga smenio ako bi to bilo bolje resenje

I ja razmišljam isto. Implementator out, može i Toma in. Ko god bi došao, bio bi upgrade. Prosto je neverovatno da sa ovakvim timom i igračima ovako usere sezonu. Ajde, pobeđivali smo jače, gubili od slabijih, ali njegovi potezi, rotacije i izjave ga baš preporučuju za nogobulj. Nije on baš toliki duduk, kakvim ga epitetima kitimo, ali nama ne treba neko ko će da ljubi grb i kune se u ciganstvo, već isključivo surovi profesionalac. Kakve kurac emocije i da daješ svima šansu, moraju da igraju najbolji. 

Posted
1 minute ago, StiviKivi said:

Pa dobro i mogao bi Alimpijević. Još mu je lakše da bude selektor iz Beograda nego iz Turske. Eto "ALL IN" za Dušana Alimpijevića. 

Zašto bi odlazio i Bešiktaša kada je vrlo moguće da će da istim igrati EL sledeće sezone?

Posted
24 minutes ago, StiviKivi said:

To je i moj utisak. Monako pored svih problema i već unapred znaju da ostaju bez skoro svih bitnih igrača, ima 6-2 u poslednjih 8 kola. Svaka čast na pristupu.

On 4/14/2026 at 6:54 PM, Sinnerman said:

Gladno kuče najbolje ujeda! 

• Like 1