Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)
7 minutes ago, Sinnerman said:

Vasa Cigan naš 😂

Ko njemu dade onoliki novac sunce ti jbm... 

Pre pocetka sezone najavio da cemo biti 6. Mozda zna nesto sto mi ne znamo 🤨

Edited by Žilee
Posted (edited)

Израелски клубови не само да нису избачени из такмичења, за разлику од руских, већ им је дозвољено и да пред последње коло и расплет сезоне играју међусобни меч. То би био огроман скандал да Евролига није трећеразредно мики-маус такмичење на које се ложе само Срби и Грци

Edited by Вујке
  • Like 12
Posted

I da budemo 9. i 10. treba da se pogine na tim gostovanjima i dokaže da smo plejof ekipa. Mi smo po samom preseku sedma domaćica (13-6) i sedma gostujuća ekipa (8-10), dakle apsolutno nema razloga da ne idemo po pobedu bilo gde nas plejin baci.

Kao što nema garancija i da imamo dva "zicera" protiv Monaka/Barse kući koji za čas mogu da postanu košmar. Naročito pred 20k Sunđer Bobova koji se tresu i čekaju -7 da jebavaju mater i naprave otvoreni parastos u hali. Prvo Madrid pa da vidimo na čemu smo. 

• Like 21
  • Love 1
Posted
1 hour ago, Bejn said:

Ybg, sve nam se poklapa ove godine osim naših rezultata. Najčešće moraš i sam da se izboriš. Kao i u životu.

Teško preterivanje...

• Like 3
Posted
2 hours ago, Bejn said:

Ybg, sve nam se poklapa ove godine osim naših rezultata. Najčešće moraš i sam da se izboriš. Kao i u životu.

Nismo trebali dobiti Pariz i Asvel? 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
42 minutes ago, Taki said:

Nismo trebali dobiti Pariz i Asvel? 

Da, Asvel je baš merilo. 

Edited by Bejn
Posted (edited)

Bice velika borba i da 7. mesto zadrzimo, treba da uspemo ono sto je ove sezone samo jedna ekipa uspela, a sa druge strane, Real ima i tek kako za sta da ,,grize", jer i njima poraz moze da stvori dosta goru situaciju i poziciju od one na kojoj su sada. Ako uspemo da pobedimo - nista preko toga u smislu da se potrefe drugi, odlicno. A ako se na to potrefe i drugi rezultati i nekako budemo 6.,...Bice vise od premije. I sa 7. pozicije, trebace nam 1 pobeda u doigravanju za play-off i igracemo kod kuce. Realno, da je na pocetku sezone ponudjeno - odmah bi se prihvatilo.

Edited by Blade
Posted

7. pozicija sa svime sto nam se desilo ove sezone bi bila stvarno premija.

Mislim na silne povrede, u jednom trenutku 9. igraca, promjena trenera nakon 2 kola, itd...

7. pozicija je premija, i sto kazu 2 sanse kod kuce za plejof...

Ja vjerujem da momci imaju kvalitet da dobiju real, ali sad kakva ce utakmica biti, kako ce se postaviti sudije i to, sve ostaje da se vidi 

• Like 11
Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Dajte vi meni šta treba da se desi da izgubimo a završimo sedmi ili osmi. Postoji li takva opcija?

8. smo ako izgube i Monako i Barselona, 7. smo ako izgube prethodna dva + PAO.

Posted

Ако изгубимо од Реала у принципу смо или 9. или 10, јер је изузетно мала шанса да Пао или Барса изгубе кући. Занимљиво је да бисмо у оба случаја играли са Барсом, питање је само да ли кући или у гостима. Позиција би нам зависила од тога да ли ће Хапоел добити Монако. Ако добије, формираће се троугао Звезда-Монако-Барса, а ми ћемо у том случају бити девети, јер Монако са Барсом има кош разлику плус 23. Ако Хапоел изгуби, Барса и ми остајемо на истом скору, а они иду на 9. место, јер су нас добили два пута. 

Posted (edited)

PAO ima sanse da bude 6. samo ako Zalgiris kiksne, sto ce bas tesko da se desi.

Mislim da niko nije blesav da trci na to mesto broj 2, prvenstveno Real. Porazom bi sebi namestili Fener ili Hapoel ... i nama PAO u playinu u Areni ( sto za PAO moze da bude mina, poredeci sa poluraspadnutim Monakom i Barsom ).

Mozsedesi da Faku opici basket rekreativo sa starim drugarima ...

Edited by Plant
  • Like 1
Posted (edited)

Real pobjedom ce 90% biti drugi i u toj postavci ici na Panatu, s obzirom da njima Panata ne lezi i jer su ih oni jedini do sad dobili kuci, sumnjam da ce ginuti za to drugo mjesto

Edited by ZvezdaBL
Posted
2 minutes ago, ZvezdaBL said:

Real pobjedom ce 90% biti drugi i u toj postavci ici na Panatu, s obzirom da njima Panate ne lezi i jer su ih oni jedini do sad dobili kuci, sumnjam da ce ginuti za to drugo mjesto

Real ce pobjedom biti treci osim ako Dubai pobjedi Valensiju. Ako izgube gube prednost domaceg terena u PO u slucaju da Hapoel pobjedi Monaka. 

Nema dileme da im je pobjeda izuzetno potrebna. 

• Like 2
Posted
13 minutes ago, ZvezdaBL said:

Real pobjedom ce 90% biti drugi i u toj postavci ici na Panatu, s obzirom da njima Panata ne lezi i jer su ih oni jedini do sad dobili kuci, sumnjam da ce ginuti za to drugo mjesto

Znaci da bi izbegli Pao, pustice vas kako bi zavrsili peti i igrali bez prednosti domaceg terena u PO?

Ja znam da nas se svi plase, ali sta vi ljudi pisete...