Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Losmi17 said:

Nepopularno misljenje za vas, ali vi morate cim pre da se otarasite Kalinica. Ne pamtim dugo vecu stetocinu a da je u pitanju igrac s 'imenom'.

Masina za izgubljene lopte, neke cudne lob pasove, uzasno izvodi bacanja, a i defanzivno vise nikog ne moze da ulovi.

Uvodi ekipu cesto u kontra ritam, pritom je konstantno nervozan.

Grozno izgleda na parketu, maltene cele sezone.

Svake sezone imamo nekog domaćeg igrača na poziciji igram više nego što trebam. 

Doduše, ranije ih je bilo više nego sada tako da smo napredovali na tom polju.

Meni je samo krivo što se kvari slika o igraču nepotrebnim forsiranjem u penzionerskim godinama.

• Like 2
Posted
12 minutes ago, Stefi88 said:

Neko ovde rece da je Kodi zavrsio sa Olijem jos pre mesec dana, tako nama ce trebati 2 nova pleja sledece sezone.

Isto kad su rekli da je Ibuka potpisao za Efes....

• Like 3
  • Thanks 2
Posted
13 minutes ago, Stefi88 said:

Neko ovde rece da je Kodi zavrsio sa Olijem jos pre mesec dana, tako nama ce trebati 2 nova pleja sledece sezone.

To su preneli i svi grcki mediji.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Batler 2/1 

Miljenović 1/2 

Šta će ti dva pleja? Jedan i to je to. 

Zavisi koji je taj jedan, Batler ne moze nikako na 1, niti moze da ima neku veliku minutazu. Miljenovic tesko sta moze da pruzi u EL tako veliki je rizik oslanjati se na jednog pleja

Niti je svako kao Kodi koji bez problema igra preko 30+ svaku tekmu.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Losmi17 said:

Nepopularno misljenje za vas, ali vi morate cim pre da se otarasite Kalinica. Ne pamtim dugo vecu stetocinu a da je u pitanju igrac s 'imenom'.

Masina za izgubljene lopte, neke cudne lob pasove, uzasno izvodi bacanja, a i defanzivno vise nikog ne moze da ulovi.

Uvodi ekipu cesto u kontra ritam, pritom je konstantno nervozan.

Grozno izgleda na parketu, maltene cele sezone.

Brate ovo stvarno vise nije smesno. Ako mislis da si zanimljiv, nisi, ali nista nije cudno ako se uzme sta si sve radio u poslosti. U svakom slucaju se ponasas kao dete ili si nas navijac ili nisi, a ne ovde kao dolazis da dobronamerno komentarises. 

• Thanks 1
Posted (edited)

Ja i dalje verujem da će Kodi ostati kod nas. Nema šanse da mu naši ne bi dali isto ako ne i više od drugih ponuda. Uz to u njega je zaljubljen Vasić iz uprave. On iz Zvezde bi otišao samo ako lično ima neki problem a gotovo sam siguran da ga nema. U ekipi će mu ostati svi,, drugari", mi smo prva ekipa gde se zadrzao duže od godine i jedino kod nas može imati 25+ minuta. 

Edited by Čočo
  • Like 2
Posted
14 minutes ago, Čočo said:

Ja i dalje verujem da će Kodi ostati kod nas. Nema šanse da mu naši ne bi dali isto ako ne i više od drugih ponuda. Uz to u njega je zaljubljen Vasić iz uprave. On iz Zvezde bi otišao samo ako lično ima neki problem a gotovo sam siguran da ga nema. U ekipi će mu ostati svi,, drugari", mi smo prva ekipa gde se zadrzao duže od godine i jedino kod nas može imati 25+ minuta. 

Zavisi koliko mu Oli nudi i na koliko godina, mozda mu je u ovoj fazi karijere bitnije da nema vise od 25+ minuta, mozda mu se malo zivi u Atini, vece sanse za EL trofej itd.

Ima mnogo razloga, nije sve u parama uvek, kada su slicni ugovori upitanju.

Meni je barem bitnije da ostanu Batler Nwora Moneke.

• Like 1
Posted
35 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Brate ovo stvarno vise nije smesno. Ako mislis da si zanimljiv, nisi, ali nista nije cudno ako se uzme sta si sve radio u poslosti. U svakom slucaju se ponasas kao dete ili si nas navijac ili nisi, a ne ovde kao dolazis da dobronamerno komentarises. 

Lošmi je veća ciganštura od većine ovde, nemoj neko da ga je dirao. 

• Like 4
  • Love 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted (edited)

Nego ciganijo, da se na vreme organizujemo pa šta bude. Ako se obezbedi 6.mesto je l se ide na aerodrom da dočekamo ekipu iz Madrida da pravimo feštu?

Mada, mi igramo u četvrtak a ostali u petak. Zajebao sam se. Pih. 😂😀 

Edited by Čočo
  • Ha-ha 2
Posted

Kodijev ostanak zavisi od mnogo faktora. Ucinak ove sezone prvo, znaci na klubu je da odluci da li mogu na pleju da dovedu nesto sto je komplementarnije sa ostatkom ekipe ukoliko to uopste postoji na trzistu, Kodijev pogled na sve ovo - koliko vise novca moze da uzme npr u Oly-u, sta moze tamo da postigne, kolika ce mu minutaza biti. Prednost je sto je ovde evo sad ce 2 godine, da se i kod nas u klubu ima para, ima se tako da mnogo je tu faktora. 

Posted (edited)

Seca li se neko kakva je situacija bila prosle godine pred poslednje kolo, cini mi se da smo i tad uz pobedu protiv Panate i par poklapanja mogli do sestog ili sedmog mesta? 

Edited by Creed Bratton
Posted

Za nas, najbolji moguci put bi bio da pobedimo Real i igramo kuci protiv PAO-a za ulazak u PO. Na taj nacin bi ukrstili sa Valensijom.

Posted (edited)

Ja ne znam zašto svi priželjkuju ukrštanje sa Valensijom. Najnezgodniji rival za nas. Pre bih se ukrstio sa Oli ili Fenerom nego sa njima. 

Edited by Čočo
  • Like 3
Posted

Ни мени није јасно ко може да прижељкује Валенсију после свега. Све ће бити веома тешко, па и Монако треба победити трећи пут, и ретко шта је непремостиво, поготово на једну утакмицу и ако не упаднемо у препознатљиву црну рупу. Валенсија се не зеза, показала је то, и с њима бих се састао што је могуће касније.

• Like 1
Posted
3 hours ago, Čočo said:

Nego ciganijo, da se na vreme organizujemo pa šta bude. Ako se obezbedi 6.mesto je l se ide na aerodrom da dočekamo ekipu iz Madrida da pravimo feštu?

Mada, mi igramo u četvrtak a ostali u petak. Zajebao sam se. Pih. 😂😀 

Možemo da ih sačekamo za poraze od Bajerna i KkP 🤣🤣🤣