Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

Jebiga ko zameri borbu momcima i sto nece da umru iako su neki navijaci odustali to samo govori o njima.

Jebiga ponasate se da je Barselona neki slabasan tim a mi neki epski tim.

Idemo dalje dobiti sledeci mec.

Kakvu jebenu borbu kao da su izasli iz pojasa Gaze pa da budem zadovoljan borbom a ne multimilioneri koji su zestoko preplaceni da igraju kosarku?Jadni momci sa platama 200k eura mjesecno u ovoj odvratnoj Srbiji se borili i ja trebam bit zadovoljan borbom?

• Like 3
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Treba da se podele otkazi Bolomboju,Riveru,Izunduu i da se dovedu neka tri igrača za čuveni small ball.

Koji će nam *urac centri kad ih koristi po desetak minuta na utakmici gde si razbijao protivnika preko istih.

Neverovatne odluke imaš naš tvrdoglavko po imenu Obradović Saša.

On da ima u ekipi Jokića i Milutinova gledali bi sa klupe kako plešu Odzelej i Moneke na 5.

Sa njim ..plej in kao kolačić.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 5
Posted (edited)

Svaka čast Ćavi Paskvalu. Ima veteransku ekipu, izraubovanu povredama, ali ova odbrana je brutalna. Niko nas nije ugasio kao on, i to 2x. Čak je i Valensiju sveo na ispod 70p što je veliki podvig. 

Održao je Sašku čas košarke još jedared, ali ovaj je previše svojeglav i sujetan da bi to primjenio na svojoj ekipi. Samo gruvaj ISO 1 na 5. Neka se ispucavaju s 8,9 metara, to je prava košarka. 👍

Taktički su svemirski brod za nas. Jasno se večeras vidila razlika izmedju vrhunskog i prosječnog evroligaskog trenera. Takođe i između klasnih evrokigaskih veteranskih iskušnjara i s druge prepaljenih, talentovanih Amerikanaca, ali košarkaški nepismenih. 

Edited by Dzo23
  • Like 9
Posted

Pitanje za moderaciju do kad će se tolerisati  flejmovanje, provociranje, lečenje svojih frustracija gde je situacija već na granici da eskalira a od strane nindza kornjača koji koriste svaku malu priliku da izađu iz kanalizacionog otvora? 

• Like 4
Posted
10 minutes ago, Milko Miller said:

Na papiru smo bili blizu, ali realno je Barsa kroz celu utakmicu bila nešto bolja i zasluženo pobedila. Sa ovim porazom nisu nam samo sanse za direktan plasman u plejof svedeni na minimum nego mislim da ćemo i teško biti u 8 tako da je najverovatniji scenario za ovu sezonu isti kao prošle. 

Mislim da necemo biti deseti,da cemo biti ispred Monaka. Ovako osmi ili pre deveti. Satoranski odigra strasnu tekmu vcrs, dade nam i onu dagger trojku koja nas je vrv prelomila. S druge strane, mozda je malo preambiciozno dobiti dva gostovanja u produzecima, iako smo imali svoje sanse, nije Barsa odigrala neku sjajnu utakmicu. Bili smo umorni i dekocentrisani, ali su igraci zaista dali sve od sebe i pokazali karakter vcrs. Sasa je zajebao u produzetku bez centara kada je svaki skok ili lak poen zlata vredan.

• Like 2
Posted

Još jedno deset puta da igramo sa Barsom, deset puta ćemo da izgubimo.

Ćavi Paskval je zaista vrhunski trener, ovo što mi igramo je preslikana igra našeg večitog rivala od pre sezonu, dve. Samo jedan na jedan i to je to. Imamo sjajne individualce, ali i dalje sam mišljenja da je trener najslabija karika ovog tima.

Kako god, podrška, pa kako bude.

• Like 1
Posted

Ja sam bio ubedjen da imamo 4 od 5 pobeda do kraja. I dalje to mislim. Da je Batler bio na svom nivou dobili bi ovo. Jbg, posle 48 sati nismo uspeli da dobijemo Barselonu koja je igrala kuci i imala dan vise odmora. Moz misliti, da smo igrali sa centrom, pa igrali smo sa centrom i dosli do -8, pa nas je ta smol bol petorka vratila.

E, sada ja licno mislim da ce Monako i Hapoel, a verovatno Makabi i Hapoel, biti sigurno ispod nas na tabeli. Sve ostalo ce biti ludilo u zadnjih 4 kola. Svako igra sa svakim. Realno je da budemo 8 ili 7, a sve ostalo neverovatno. U svakom slucaju moramo da dobijemo obe kuce i Asvel tamo.

• Like 2
Posted

Ovaj poraz stvarno ni po čemu nije junački, samo je donekle razumljiv zbog potrošnje protiv Baskonije. Inače utakmica je odigrana katastrofalno, vođena je loše i svi igrači osim Nvore su podbacili.

• Like 7
Posted
2 minutes ago, fradler said:

Ovaj poraz stvarno ni po čemu nije junački, samo je donekle razumljiv zbog potrošnje protiv Baskonije. Inače utakmica je odigrana katastrofalno, vođena je loše i svi igrači osim Nvore su podbacili.

Sto je vodjena lose? 

• Like 1
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 1
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Pitanje za moderaciju do kad će se tolerisati  flejmovanje, provociranje, lečenje svojih frustracija gde je situacija već na granici da eskalira a od strane nindza kornjača koji koriste svaku malu priliku da izađu iz kanalizacionog otvora? 

Neka ih, neka proslave svoju pobedu, zamalo im je izmakla večeras. 

Posted

Ja sam mislio da neki pisu samo na live temi, kad gle cuda evo ih i ovdje. 

Losa utakmica, losa energija, da li umor sta li, ali ovo nije bilo dobro. 

Ne znam sta je Sasa htio sa Karterom, vidi se da je momak daleko od ozbiljne igre. Barselona zasluzeno dobila, vise su se borili i zeljeli pobjedu. 

Posted
3 minutes ago, fradler said:

Rivero je npr imao jako lepu rolu nocas. Joj ovog Loncara, erekciju je doziveo

Posted

Mnogo lakše dolazimo do rešenja i poena kada jurimo rezultat. Kada treba da povedemo ili da uvećamo prednost i nokautiramo protivnika, mučimo se poprilično.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, fradler said:

Dobar je bio i Rivero, pogotovo u 1/4

dobru rolu je imao i Dobrić za tih 5 minuta.. Svakako, bolja je ekipa pobedila i nemamo za čim da žalimo. 

Posted
Just now, fradler said:

Smol bol sa Semijem na 5 i rukometne izmene Batler-Kalinić. Toliko od našeg kouča, to je stigao da osmisli i implementira za ovih 5 meseci.

Bukvalno je ovo srz.

Mada ruku na srce, ovaj tim  nije opterecen inteligencijom.

Dzaba sve fizikalije ovog sveta, kosarka je smislena igra, a mi cesto igramo najbesmisleninu kosarku.

Cele godine igras sa jednim plejem, evo zivo me zanima da se covek povredi, na sta bi tek licio ovaj tim?

Sezonu smo protracili nekakvim krpljenjem sa Jagom, cekanjem Dobrica, forsiranjem Dede do pre 10ak kola...

Ali ono sto mene najvise nervira i sto ne umem da razuem, jeste minutaza Kalinica.

Ne poznajem vise ni jednu osobu kojoj je to smisleno.

Dokazali smo da nismo za vrh, da nemamo kvalitet da brejnemo Pao i Barsu i da je plej in realna slika.

Nesto bolja sezona od prosle, pamticu je po Batleru i Nvori i Ocokoljicu.

• Like 1
Posted (edited)
10 minutes ago, TB Told said:

Kako da ne, da li je recimo Valensija među tim ozbiljnim...

Kakve veze ima Valensija sa našom utakmicom i pozicijom na tabeli, i propuštenim šansama za nešto više u EL... 

Uostalom ljudi su u vrhu skoro od početka i imaju npr 2 pobjede više od nas ...

A izgubili su od protivnika koji sada ima 4 vezane pobjede u EL... i ako je ovo uopšte kiks... ovo im je jedan od rijetkih...

Edited by dunaj95
Posted
1 minute ago, Čvarkov said:

Mnogo lakše dolazimo do rešenja i poena kada jurimo rezultat. Kada treba da povedemo ili da uvećamo prednost i nokautiramo protivnika, mučimo se poprilično.

Psihologija i sindrom male ekipe.

Bez uvrede, ali je to prosto tako.

Imali ste veliku sansu, uzasno je troma ova barsa i nudili su se.

Ali ste odgovorili jednako uzasno, Batler i trener...

Posted (edited)
6 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Dobar je bio i Rivero, pogotovo u 1/4

dobru rolu je imao i Dobrić za tih 5 minuta.. Svakako, bolja je ekipa pobedila i nemamo za čim da žalimo. 

Opet premalo Dobrica i to u mecu kada smo katastrofalno sutirali  za 3. Narocito sto je on igrac ritma, moze da strpa tri trojke iz 4 suta ako ga lepo krene ili da sutira 0/6 protiv Krke kada ga ne ide

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 1
Posted
Just now, Losmi17 said:

Psihologija i sindrom male ekipe.

Bez uvrede, ali je to prosto tako.

Imali ste veliku sansu, uzasno je troma ova barsa i nudili su se.

Ali ste odgovorili jednako uzasno, Batler i trener...

Pa fali nam jedno 60 miliona da budemo kao i vi kao i predsednik  narkoman.

• Ha-ha 1
Posted

To je to sto se ambicija tice. Grcevita borba za raspored od 8-10 mesta. Ni to nije lose. Ali stvarno mi nije jasno kad cemo dobiti Barselonu. Kad ako ne veceras?  Ode mi pritisak u nebesa. Nemam snage da analiziram mec trenutno.

• Like 1
Posted

Samo čekam kad će Kodi da se izvali na terenu i odapne. Čovek igra po 38 minuta jer mi nemamo koga da ga odmeni. Jednog oterao a sa drugim ni da proba. Uostalom obojicu ih vidi na dvojci.

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said:

Jebala vas Kalinićeva minutaža, pomislio bi čovek da je igrao 30+ minuta, a on je proveo svega 14 minuta na parketu! 

Ja Kalinu imam na profilnoj i omiljeni mi je igrac CZ ikad, ali je bio grozomoran veceras i direktno je jedan od krivaca za poraz. Za tih 15 minuta je itekako dosta stete napravio. Opet je pao u formi, jbg

• Like 12