Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Sinoc se izgubilo u Pireju gde mozda niko do kraja sezone nece dobiti od gostiju. Imali smo -4 na 2 minuta do kraja sto bi svako prihvatio da mu ponude. Neki sutevi nisu usli, neke odluke nisu bile dobre i poraz koji niko ne zamera. 

Medjutim luzerski mentalitet posle meca gde predsednik, trener i par igraca krivi sudjenje za poraz. Trener pred put daje izjavu kako ce sudjenje biti na njihovoj strani i opet se zali posle meca.

Da budemo 7. a oni 2. i da se sastanemo u PO sudjenje ce biti isto, zato bolje da prestanu da pricaju o sudijama i fokusiraju se da se spreme za PO utakmice

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Posted
4 minutes ago, Nellthe said:

Jebeno je samo ako ides iz plej ina sa 7 ili 8 mjesta, ides na 1 ili 2 u plej ofu, sto ce prema svemu sudeci biti Olimpijakos i Fener.

Vidjeli smo kako to izgleda sa Olimpijakosom kada ima domaci teren sinoc, a Fener je isto jak, vjerujem da bi imali i sudjenje.

E sad vec sa 6 mjesta, tj 3vs6 sve je moguce, trenutno je Valensija treca (jaki su takodje i oduvali su nas) ali ipak ni oni nemaju taj mega kvalitet ni iskustvo kao mi.

Sve se slazem.
Ali gledaj ovako, ima jos 10 meca do kraja, 5 kuci, 5 gostovanja.
Za Top8 ti inace treba oko 60% pobeda na nivou cele sezone, za Top6 60-62% (tako je bilo prethodnih sezona, tako i matematika generalno kaze).
10 meceva, da bi pokazao da si ozbiljna PO ekipa, pobedi 6 od 10, ako hoces da budes taj in charge tim, sa dobrom pozicijom u PO, moras da ides preko 60% od tih 10 tekmi, tj 7 pobede.
Nije moglo bolje da se nacrta da nas stavi na test za sta smo. Sami odlucujemo, sami se pitamo.

Pobedis npr 6, pa onda imas jednu od 2, i u PO si.

Da nam je neko ovo nudio na pocetku sezone, i da kaze "Evo sta ce biti posle 28 kola" svi bi prihvatili to sam 100% siguran.
Nemamo znacajne povrede, osim Carter-a.

• Like 5
Posted

Najbolje bi bilo da se nekako uguramo u play off i tamo igramo protiv Asvela. Pa naravno da će biti zajebano i da nas i u play in i nadam se u play offu čeka neki contender.

• Like 7
  • Ha-ha 2
Posted
48 minutes ago, DameTime said:

Uopšte nije reč o ekskluzivni/prosečni dihotomiji, menjaš teze.

Suština je da o istoj ekipi menjaš stav u zavisnosti od serije pobeda ili poraza koji se događaju u sezoni, što i jeste odlika prosečnog navijača.

Dakle, ja sam jos od Sferopulosa tvrdio da su nam igraci top, pa se to nije promenilo ni u jednom trenutku.

E sad sto ne mogu da volim Saleta vise nego rodjenog braleta...

• Like 1
Posted

Gledam ovaj naš tim i bude mi jasno zašto su mi očekivanja velika ove sezone. Nikad bolje nije sklopljen, sve imamo. Na žalost povrede su dosta uticale na dosadašnji rezultat, što pozitivno, što negativno. Bez greške je odrađen prelazni rok osim Grejma, kojeg i ne mogu da računam kao promašaj s obzirom da nije imao niti zdravlja, niti sreće. Bacim pogled na roster i shvatim da nama zapravo treba samo adekvatna zamena za Kodija i zdrav Karter. I ništa više. I za ovu i za narednu sezonu. Zato ovoj ekipi nije ni strano da dobije Olimpijakos pa bude bara bar na strani sa njima, dobije Fener, Real, Monako, Hapoel... Može ova ekipa mnogo ove sezone. Samo više vere u nju. Biće ovo sezona iznad svih očekivanja. 💪❤️

• Love 1
Posted

Nikome nece biti lako da igra sa nama, bilo da smo 6. ili 7. na kraju... Pitanje je kako ce i gore na tabeli da se istumba, ima jos mnogo da se igra, totalno je nepredvidivo, moze i nama fino da se namesti. 

• Like 1
Posted (edited)

Nikola Topic se vratio posle teske dijagnoze, dobio ovacije i postigao prvi kos. Bravo mali🤛

Edited by Cavani
  • Like 6
  • Love 7
Posted

Gledam tabelu ,i ocigledno da ce prve dve ekipe biti Fener  i Oly ako ne dodje do nekih vecih promena a nije iskljuceno,treba navijati u nastavku za njih da dobijaju ove sa sredine tabele i time da nam olaksaju kolko tolko,i naravno treba se uzdati u ove sa donjeg doma da mrecnu po nekog kao autsajderi

Posted

Treba kod ovih poredjenja proslogodisnje ekipe i ove uzeti u obzir da je ove godine znatno jaca lige. Umesto madafaking albe usle su dve ekipe sa realno top 8 rosterima i jedna koja igra breakout sezonu jacu nego pariz prosle sezone, da ne govorim jos 4 teske utakmice na vec gust raspored.

6 hours ago, 3x3cz said:

Sve pobediti kuci plus Asvel i Baskonia i dosta 🙂

Komotno bi menjao tri od ovih pobeda za pobede nad panatom i barsom.

Posted (edited)

Само да држимо домаћи терен у ЕЛ. Мора она наша одбрана после купа да експлодира и нема бриге.

Edited by suptil
Posted
1 hour ago, crni96 said:

Kad bi Baskonia iznenadila večeras, barem to da nas ispoštuje ove sedmice 😄

Nikako, treba nam Monako gore valja igrati protiv nekog taj plej of ili in.. Ja navijam za Monako.

Posted

Opet smo deseti.To sto imamo dobar ili "dobar" raspored,ne znaci nista.Tesko da je zamisliti "laksu" utakmicu,nego kuci protiv onemocalog Makabija.Ostaje nada da cemo pristup od sinoc,imati i protiv laksih protivnika..

• Like 1
Posted
1 minute ago, liv7 said:

Opet smo deseti.To sto imamo dobar ili "dobar" raspored,ne znaci nista.Tesko da je zamisliti "laksu" utakmicu,nego kuci protiv onemocalog Makabija.Ostaje nada da cemo pristup od sinoc,imati i protiv laksih protivnika..

10. ste, ali imate dobar skor, ne zaostajete mnogo, drknuce te Barselonu u gostima, veci problem ce biti ove tekme koje moraju da se dobiju. Ako to dobijete, bicete bar 6. sto je izuzetan uspeh.

Posted

Ipak na kraju solidno kolo za nas sto se tice ostalih, s obzirom da je gro ekipa igralo kuci..milano i pao porazi kuci, daj sta das, znacice sve na kraju..od 4 do 10 mesta samo 1 pobeda..ultra bitna dva meca sledeca, efes i bajern kuci..da se probijemo do bar petog mesta...

• Like 1
Posted

10-ti, ili 1 pobedu manje od četvrtog. 

Ovo je bukvalno kao da se ovih poslednjih 10 kola igra od nule.

Imamo 3 domaćinstva u nizu, 2 "lakša" i Fener. 

Više me brine prvi naredni - Efes, od Fenera. Vezali su 3 pobede, igraju odlično, a mi smo kao debeli favoriti.

Fener otom-potom...daleko je do tog meča.

I Sale da vidi sa Čimom do tih odlučujućih mečeva, hoće li da igra odbranu?