Bad Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Baš jeziva odluka u moru sumnjivih. Iako se iz dva ugla jasno vidi da ju je Vezenkov izbacio, oni najduže gledaju ugao iz koga se ne vidi dobro i donose pogrešnu odluku. Tu je utakmica završena. 3
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mogli smo ovo dobiti uprkos sudijama ali je falio bolji šut Butlera i nešto bolje izdanje Chime, CMM, Kaline. Moraju se maltene savršeno odigrati ovakve utakmice da bi se dobile ili se nadati lošem izdanju protivnika što se nije desilo, naprotiv dobro su pogađali. Idemo dalje, teško ćemo sanirati poraz od Makabija i neće biti naivne ni ove utakmice kući koje nas čekaju. Vidjećemo ima li materijala kod nas za plej of ili ćemo morati da se zadovoljimo plej inom, odgovor slijedi nakon kupa. Bilo bi dobro da Carter zaigra da konačno ispadne Yago iz rotacije makar igrali bez klasičnog pleja. Mada tome se nadam već 2 godine ali se mali kuronja uvijek vrati kao bumerang. Za EL je useless na golemom uzorku, njegovi minuti na parketu traju kao sati. Igrač od 1.70 koji je igrač manje u odbrani a trojke šutira 20%... 10
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 hours ago, rodriguez said: jedini koji ima evidentno manji iq je trener. evo razmišljam čiji nam je odlazak ako pričamo o igračima ukanalio iq. nedović, teodosić, lazić, braun, daum, petrušev, gedraitis, mitrović. jedino petrušev ali je on to vrlo kompenzovao lošom ulogom u svlačioni. edit - apropo pitanja iz poslednje rečenice, ne znam šta da ti kažem. ne moram da volim pantera da prezirem ovakvu vrstu krađe koju oly radi u saradnji sa sudijama bukvalno uvek kada je bitno i sa bilo kime. s obzirom da godišnje već skoro 10-tak godina provedem barem 7 meseci života u grčkoj, znam ih kao zlu paru pa mi je izlečenje od pravoslavnog bratstva bilo jedna od prvih stvari koje sam uradio tako da srećno i sa jakom kurcoboljom danas navijam pre za AEK nego za bilo koga drugog, naročito ne za oly i pao. ono sakrivanje kamere koja jasno pokazuje da loptu u aut izbacuje vezenkov i ponavljanje one gde se ne vidi praktično ništa tako da ne daje osnov za promenu odluke je kvintesencija ove i ovakve grčke kojoj pripada i olimpijakos. snimak se pušta na zahtev sudija tako da nema šta da ovde dodajemo, ćelavi sudija je io na dsva metra i sudio aut za domaćina, naravno da mu ne odgovara snimak koji potvrđuje da je "pogrešio" nema tu do zapsiničkog stola ništa
sinisat5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da li ima neka procjena kada će Karter početi normalno trenirati sa ekipom?
GameChanger Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 26 minutes ago, Sector said: Mogli smo ovo dobiti uprkos sudijama ali je falio bolji šut Butlera i nešto bolje izdanje Chime, CMM, Kaline. Moraju se maltene savršeno odigrati ovakve utakmice da bi se dobile ili se nadati lošem izdanju protivnika što se nije desilo, naprotiv dobro su pogađali. Idemo dalje, teško ćemo sanirati poraz od Makabija i neće biti naivne ni ove utakmice kući koje nas čekaju. Vidjećemo ima li materijala kod nas za plej of ili ćemo morati da se zadovoljimo plej inom, odgovor slijedi nakon kupa. Bilo bi dobro da Carter zaigra da konačno ispadne Yago iz rotacije makar igrali bez klasičnog pleja. Mada tome se nadam već 2 godine ali se mali kuronja uvijek vrati kao bumerang. Za EL je useless na golemom uzorku, njegovi minuti na parketu traju kao sati. Igrač od 1.70 koji je igrač manje u odbrani a trojke šutira 20%... Sve se slazem, jedino bih izbacio Kalinu iz ove grupe. Odigrao je sinoc sjajnu odbranu i ustopovao naspanovanog Furnijea, pri tome dao par trojki, jednom lepo razigrao Bocka sa niskog posta... Da ne pominjem sto je nas energetski uspon krenuo od njegovog premlacivanja Vokapa i Barcokasove tehnicke. 6
Nate Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 10 hours ago, rodriguez said: španac perez i izraelac šemeš tom perezu je davno u beogradu dule vujošević rekao na srpskom, "perez ti si lopov", neko ga odrukao i bio kažnjen Treba ih drzati na granici po tri sata svaki put kad dolaze u srbiju.
Carl Johnson Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Meni nije jasno iz kog razloga svaka, ali bukvalno svaka Jagova otvorena trojka zavrsava na prvom obrucu? Kao da nema snage da dobaci.
Žilee Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dozet kolorizovano: https://www.instagram.com/reel/DUrOCU7CGzE/?igsh=cWxqdWhvcDJ4djls
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Klub treba da uputi zvaničnu žalbu na sudijski kriterijum od sinoć, a ne da nam Drčelić drži lokalnu vakelu o nekakvoj božjoj pravdi i ta sranja. Mora da se zna da ne damo na sebe, pa i ako nema efekta. 2
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/olimpijakos-crvena-zvezda-cima-moneke-jutjuber-odbrana-analiza-sport-klub/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQPMjc1MjU0NjkyNTk4Mjc5AAEeMxGqtJI6mmvRwoUQCMzX1DW6FGVqj0656FufBLPHsT0hLI-ZYfzPd1gzw2M_aem_eVWpo-BymQ92B9XG8fnPpQ sraman tekst ovog govneta od portala za Cimu. Nesto ne vidim da su se ovi portali javljali da opljunu ijednog domaceg igraca kada su imali padove u formi, kao sto na neukusan rade sa sad. Konstruktivnu kritiku je Cima zasluzio losim partijama, ali ovo je jako bljutavo. Edited 7 hours ago by Kosjan Willavić 2
quentin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, JPM said: Klub treba da uputi zvaničnu žalbu na sudijski kriterijum od sinoć, a ne da nam Drčelić drži lokalnu vakelu o nekakvoj božjoj pravdi i ta sranja. Mora da se zna da ne damo na sebe, pa i ako nema efekta. Pisao Čovke zvanične žalbe x puta, pa nikakve vajde od toga nije bilo. Štaviše, bolji status kod sudija sad imamo, nego kad je Čovke razvijao veze sa EL.
Nellthe Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, Kosjan Willavić said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/olimpijakos-crvena-zvezda-cima-moneke-jutjuber-odbrana-analiza-sport-klub/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQPMjc1MjU0NjkyNTk4Mjc5AAEeMxGqtJI6mmvRwoUQCMzX1DW6FGVqj0656FufBLPHsT0hLI-ZYfzPd1gzw2M_aem_eVWpo-BymQ92B9XG8fnPpQ sraman tekst ovog govneta od portala za Cimu. Nesto ne vidim da su se ovi portali javljali da opljunu ijednog domaceg igraca kada su imali padove u formi, kao sto na neukusan rade sa sad. Konstruktivnu kritiku je Cima zasluzio losim partijama, ali ovo je jako bljutavo. Nemojte ulaziti i davati klikove budalama... 11
rodriguez Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago mislim da treba da se prilagodimo realnosti da u ovoj EL nećemo nikada ništa uraditi. čak i ako vučić/drčela krenu da dovode igrače od 5 milki po sezoni ostaće perezi i šemeši koji će suditi svoje. u tom smislu nisam optimista ni za kraj sezone, ne samo da igramo sa onima koje ne smemo dobiti a mogli bi s obzirom na stanje stvari na parketu već i sad manjim osnivačima ili stalnima u EL. treba to pogurati da se održi integritet EL upravljačke ekipe i kor klubova. verujem da do kraja zato imamo više poraza i to neočekivanih, nego pobeda. mislim da nemamo tim koji može uvek da nakarika 20-30% više nego što je realno potrebno za pobedu. daj bože da grešim i da sam samo ptica zloslutnica.
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 39 minutes ago, Kosjan Willavić said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/olimpijakos-crvena-zvezda-cima-moneke-jutjuber-odbrana-analiza-sport-klub/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQPMjc1MjU0NjkyNTk4Mjc5AAEeMxGqtJI6mmvRwoUQCMzX1DW6FGVqj0656FufBLPHsT0hLI-ZYfzPd1gzw2M_aem_eVWpo-BymQ92B9XG8fnPpQ sraman tekst ovog govneta od portala za Cimu. Nesto ne vidim da su se ovi portali javljali da opljunu ijednog domaceg igraca kada su imali padove u formi, kao sto na neukusan rade sa sad. Konstruktivnu kritiku je Cima zasluzio losim partijama, ali ovo je jako bljutavo. Upravo i ovo meni smeta.Ne smeta meni kritika Cime vec agenda. 1
perikle Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nemojte gubiti veru u ovaj tim. Par stvari u odbrani (moneke i nwora) da se sredi i napadamo taj direktan plasman u PO. Pauzu do efesa lepo iskoristiti za sredjivanje tih stvari i implementiranje kartera umesto jaga. Momci su sinoc, iako nisu bili perfekti, igrali svom srcem, u podsvesti da ih sudije gledaju popreko... Za to imaju moj naklon. Dobro ce nam doci ova pauza.
texas Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 46 minutes ago, JPM said: Klub treba da uputi zvaničnu žalbu na sudijski kriterijum od sinoć, a ne da nam Drčelić drži lokalnu vakelu o nekakvoj božjoj pravdi i ta sranja. Mora da se zna da ne damo na sebe, pa i ako nema efekta. Mi smo vec to radili pa kurcu nije pomoglo. Stavise, mislim da to moze samo da nam se obije o glavu, jer previse “pustamo muda”. Reputacija, licenca, sistemski pritisak, stratesko lobiranje, jak menadzment itd itd… Sve ono sto je nama spansko selo. Pisi dovidjenja.
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Protiv Efesa se resava sezona. Ako I ti prodjemo kao protiv Makabija onda smo isti onaj bezmudi luzerski tim od prosle godine iako smo izmenjali vecinu igraca I trenera. Edited 6 hours ago by Bejn 1 1
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Meni ovaj tim nikad neće biti bezmudi luzerski tim od prošle godine. 12
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 12 minutes ago, JPM said: Meni ovaj tim nikad neće biti bezmudi luzerski tim od prošle godine. Jedina sličnost sa prošlom sezonom je skor. Ove godine su nam sve pozicije odlično popunjene i serije pobeda smo pravili dobrom igrom dok prošle sezone ni sami ne znamo kako smo došli do 16-10. Naravno to nije sprečilo loženje na plej of ali je očigledna razlika u prošlogodišnjoj i ovogodišnjoj igri. Ovoj ekipi verujem da može ući u PO i sa 10. mesta. Edited 6 hours ago by Урош19 3
kolanidja Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Lepo kaze Dusko Ivanovic za filing nakon utakmice, a filing je takav ne da mozemo da se macujemo sa Olijem kad god, vec da smo kroz ove dve utakmice mnogo vise od njih pokazali i da smo bolja ekipa. Uvek sam svestan domacinskog sudjenja, mozda bih i sve istolerisao, ali nakon nedosudjenog auta u situaciji Vezenkov Moneke jedini zakljucak koji moze da se izvuce jeste da to pravilo celendza i da nema dovoljno dokaza za preinacenje neke odluke jeste selektivno jer bukvalno u SVAKOJ situaciji se moze naci ugao koji nije bas najjasniji i reci e pa nismo 100 posto sigurni. Znaci kako sudijama dune…A drugo, nema potrebe vredjati Oly kao tim i te navijace zbog sudija i EL sto je dozvolila sve ovo. Cisto sumnjam da bi ljudi sa ovih prostora da mogu da budu u situaciji u kojoj je Oly rekli e danas necemo krasti jer su nam to braca iz Bga… 🙂
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 15 minutes ago, JPM said: Meni ovaj tim nikad neće biti bezmudi luzerski tim od prošle godine. Ne vredi se truditi i objašnjavati ljudima koji porede količinu mudiju prošlogodipnjeg i ovogodišnjeg tima po skoru. Kada bih takvim ljudima odgovorio zaista šta mi je na srcu, verovatno bi bio makar višemesečni ban. Što se tiče krađe od sinoć i eventualne naše reakcije, mišljenje mi je da trebamo reći da bar ostane zapisano. A jednog dana ako postanemo neka muda u toj EL, spojiti sve one brutalne krađe iz prošlosti i nabiti im na nos. Verovatno nećemo dočekati. Ono što moramo biti svesni jeste da će nas uvek krasti protiv top ekipa. Zato moramo dobijati one mečeve sa nama ravnim protivnicima i be shvatati ih olako i unapred pisati pobede. 1
Bejn Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 40 minutes ago, JPM said: Meni ovaj tim nikad neće biti bezmudi luzerski tim od prošle godine. Ni prošlogodišnji tim u ovo doba nije bio bezmudi i luzerski. Uostalom nisam ni rekao da je bezmudi nego videćemo dali jeste. Edited 5 hours ago by Bejn 1 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 hours ago, Crni said: Porazi protiv Partizana, Makabija i donekle Pariza, dokaz su da smo jos uvek ista ekipa od prosle godine. Zar ti nisi skorije pisao neke hvalospeve na račun ove ekipe?
BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 23 minutes ago, kolanidja said: Lepo kaze Dusko Ivanovic za filing nakon utakmice, a filing je takav ne da mozemo da se macujemo sa Olijem kad god, vec da smo kroz ove dve utakmice mnogo vise od njih pokazali i da smo bolja ekipa. Uvek sam svestan domacinskog sudjenja, mozda bih i sve istolerisao, ali nakon nedosudjenog auta u situaciji Vezenkov Moneke jedini zakljucak koji moze da se izvuce jeste da to pravilo celendza i da nema dovoljno dokaza za preinacenje neke odluke jeste selektivno jer bukvalno u SVAKOJ situaciji se moze naci ugao koji nije bas najjasniji i reci e pa nismo 100 posto sigurni. Znaci kako sudijama dune…A drugo, nema potrebe vredjati Oly kao tim i te navijace zbog sudija i EL sto je dozvolila sve ovo. Cisto sumnjam da bi ljudi sa ovih prostora da mogu da budu u situaciji u kojoj je Oly rekli e danas necemo krasti jer su nam to braca iz Bga… 🙂 U situaciji sa Monekeom je odluka donesena na osnovu kadra gde se vidi 2d pozicija lopte i ruke Moneka, i na osnovu tog kadra mozze da bude svasta iz ugla promisljanja sta se desilo u 3d-u... da je bio 15cm od lopte ili da mu je lopta maltene na povrsini celog dlana. Odluka protiv razuma. Imas 3 druga kadra gde se moze sa velikom verovatnocom pretpostaviti da Moneke nije udario loptu, ali nalazis cetvrti kadar gde je sve moguce, i onda uzimas scenario po kojem je Moneke imao kontakt sa loptom. Naravno frejmovi mutni jer se snima u 25fps EL ima tako dobru osnovu za jedan vanserijski organiski proizvod, ali bas fulaju na nekim poljima gde uopste nije tesko da se ne fula. Za pocetak, uzimaj pare od neevropskih klubova, postavljas nekakave kao standade za letove i arenu, a ne mozes da postavis jebeno standard da se utakmica snima u 60 frejmova u sekundi. To je skandalozno. Edited 5 hours ago by BattleBender 7
Recommended Posts