Shunsuke Nakamura Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mislim da je Odželej podbacio jer je igrao dosta vremena SF. Igrali smo sa petorkom u kojoj su bili Moneke, Izundu i Odželej. Falio je Dobrić pa je Saša probao na ovaj način. Ovo znači da se uopšte više ne vjeruje Davidovcu i Miljenoviću, i da će isti dobijati minute samo u ABA ligi i domaćim takmičenjima.
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sad kreće ono pravo... Deset kola, deset "malih finala" za nas. Svaka utakmica na nož i borba do poslednje kapi krvi. Prvi je Efes, koji se trgnuo i sad liči na ekipu. Mislim svi su jaki bez izuzetka i moraće se više zapeti svakako. Energija na tribinama i na parketu moraće se podići na viši nivo. U zadnje vrijeme smo čekali 4/4, ali sad svaka četvrtina mora biti "poslednja". Vjerujem u ovu ekipu! Laku noć vam želim! 5
Taki Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Da li su ovi problemi sa kondicijom kod Batlera povezani sa tim zdravstvenim problemom, on meni konstantno izgleda umorno i kao da tesko dise? Bas mu je tesko naci pravu ulogu, odgovarajucu minutazu. 2
Phobia Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Braco moja ja samo moram da vam se zahvalim na tome sto ste u 90% slucajeva realni kad su porazi u pitanju, citam na tviteru/instagramu komentare i ljudi toliko vole da kenjaju da je to nerealno al najgore mi sto navijaci olimpijakosa - "navodno nasa braca" se toliko hvale ovom pobedom i krive nas jer se zalimo na sudjenje(u fazonu ko vas jebe). Al barem mi je drago da su skoro svi navijaci(osim partizanovih i olimpijakosovih) videli da je sudjenje UBEDLJIVO bilo na strani Olimpijakosa. Ostanite realni kao i uvek molim vas 4 1
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 minutes ago, Taki said: Da li su ovi problemi sa kondicijom kod Batlera povezani sa tim zdravstvenim problemom, on meni konstantno izgleda umorno i kao da tesko dise? Bas mu je tesko naci pravu ulogu, odgovarajucu minutazu. to mi ne možemo znati ali ono što je očigledno je da je on digao defanzivni performans a da u skladu sa time počinje da kiksa u napadu. moja teorija je da on nikada u karijeri nije igrao ovakvu odbranu jer pretpostavljam da u NBA nije igrao ozbiljnije PO utakmice gde počinje da se igra odbrana. ona odbrana grudima na valjda krisu dzounsu koji se 3x odbija kao od betonskog zida ili večerašnja odbrana na vokapu dok je još bilo neizvesno je nešto što teško mogu da zamislim da je igrao u NBA. mislim da će mu trebati sezona da uspostavi balans između trošenja u odbrani i potreba u napadu, ovo što nwora dosta dobro radi, ako ne dobro ono barem bolje 1
srlepajce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jbs novinare koji izvukose podatak da smo svaku u kojoj Kodi ima 7 i vise asis dobijali i onda dva poraza u kojima je imao 8 Baksuzi
Perkos2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Uh bre ljudi polako sa tom pričom da je Batler pao zbog odbrane koju je igrao sasvim solidno. Igrao je protiv defanzivnih zveri koji su ga čuvali svim sredstvima, sudije ga nisu štitile uopšte i pored svega on je uglavnom pronalazio rešenje ali u par navrata jednostavno lopta nije htela u koš. Nikad poraz nije zbog jednog igrača. Trebamo i moramo još jače da bodrimo ovaj tim. Momci se bore maximalno, uglavnom i protiv sudija igramo pa je stvarno vreme da tražimo dlaku u jajetu. 3
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Phobia said: Braco moja ja samo moram da vam se zahvalim na tome sto ste u 90% slucajeva realni kad su porazi u pitanju, citam na tviteru/instagramu komentare i ljudi toliko vole da kenjaju da je to nerealno al najgore mi sto navijaci olimpijakosa - "navodno nasa braca" se toliko hvale ovom pobedom i krive nas jer se zalimo na sudjenje(u fazonu ko vas jebe). jepse, sad idem tamo da im malo mašem žuto teget šarasovom zastavom pre očima btw u vezi suđenja, sve na stranu krađa ko kuća ali pošteno je reći da su u pireju ipak najviše pokradeni grobari ono kad je vokap izuo pantera pa mu nije suđen 5 faul ali je suđeno da je panter vratio loptu u svoje polje, iako nije. ono je i meni ciganu bilo za popizdeti.
texas Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ljudi, ne znam sta vam je, nije prvi put da nakon poraza od Olimpijakosa krece drvlje i kamenje, kvantitet averzije koji prevazilazi cak i odnos prema KKP ili nekim drugim “arhineprijateljima”. Nije da nas kradu samo u Pireju, ima tu jos jakih kandidata za ozbiljan lopovluk. I da se ponovi jos jedared, ne postoji nikakvo “bratstvo” izmedju klubova, vec iskljucivo izmedju dve tribine. Ne morate da ih volite, niti da su vam simpaticni, niti ista pozitivno, ali ni ovakva kolicina nasisavanja nije ok. Nas klub i igraci, od strane ljudi u hali nikada nije, nema i nece imati ovako korektan tretman u bilo kom gradu, osim Pireja. Valjalo bi to postovati, makar u izvesnoj meri. 2
avakss Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 10 utakmica i moze se reci 10 finala,sad jace nego ikad,sa svakim protivnikom mozemo da igramo,jos uvijek smo u trci i za 6 mjesto! Edited 9 hours ago by avakss 1
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, texas said: ovakva kolicina nasisavanja nije ok. daj napiši koja količina je OK, ne bi da odustanem tek tako zato što si nežna dušica
No name Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Hteo bi da čestitam momcima na borbi. Stvarno su grizli i borili se do kraja, i ako je Olimpijakos odigrao odličnu utakmicu. Mi smo kiks napravili prošlo kolo protiv Makabija, tu je bila naša šansa za pobedom. Večeras je bilo teško očekivati brejk jer em je Olimpijakos odigrao odlično pre svega napadacki em je imao 'domacinsko" sudjenje za svaki slučaj, pa i pored toga mi smo bili tu. 7 promasenih bacanja, + loš šut za tri poena. Posle trojke Bolomboja, pa da kraja utakmice t.j do pred kraj kad je već bilo gotovo ( trojka Nwore) nista nismo uspeli da pogodimo. Jbg...ovde je teško tražiti pobedu, ali ako je neko znao da ih dobije to smo bili mi. Čini mi se da imamo 3 pobede u zadnje 4 utakmice u Pireju. Svakako Odlični. Idemo dalje. Ide Efes i tu tražimo pobedu da idemo na gore. 1
Creed Bratton Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mi smo veceras ubacili 86 poena Olimpijakosu u gostima iako smo imali slabije sutersko vece. U ovom nizu utakmica od Armanija jedna stvar se ponavlja a to je nasa nekostantnost u odbrani, nekako u tom segmentu nemamo nikakvu sredinu ili zakljucavamo sve ili nam protivnik razbija odbranu iz dva pasa. Ako uspemoda ove periode dobre odbrane rastegnemo jos malo, a periode lose dovedemo na neki prihatljiv nivo mozemo daleko. Nadu gajim u tome da smo vec pokazali da mozemo to na startu sezone ali ima i faktor umora tako da treba videti sta nas ceka u finisu sezone. Ono sto sam ja primetio u ova dva poraza u odnosu na prethodne utakmice je da su na poslednje dve dosta vise igrali Kodi i Batler zajedno na terenu nego ranije i to ne deluje dobro. Tu je malo i koncepcijski problem jer Batleru ocigledno treba plej da prenosi loptu a kad je Jago u minusu kao veceras onda mora Kodi.. U naredne tri utakmice nam trebaju dve pobede da se osiguramo za plej in, a ako to uradimo onda nas cekaju 3 utakmice (@pao, @bask, @barsa) koje odlucuju da li cemo u plej in ili cemo se boriti za prvih 6. Ja iskreno verujem, nakon kupa je vreme da pokazu od cega su. 2 1
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago samo da dodam nešto, ne znam da li je pominjamo. defanzivna rola nikole kalinića večeras je totalno remek delo, na bilo kojoj poziciji. šteta je ne materijalizovati takvu igru u vidu pobede. 12 3
Crni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Porazi protiv Partizana, Makabija i donekle Pariza, dokaz su da smo jos uvek ista ekipa od prosle godine. Na kraju krajeva, isti je i skor u odnosu na proslu godinu. Za razliku od proslogodisnje, ova ekipa ima manji iq, a vise fizikalija, tako da mu dodje na isto. Veceras sam sacuvao zivce, izgasivsi tv u drugoj cetvrtini, ne zbog nasih igraca, koliko zvog sudija koje su krenule od prvog minuta da navlace. Nikad ova liga sa tim problematicnim njuskama nece biti regularna. Ne postoji kolo da oni ne osakate neki tim. Cudi me da je Odzelej ovako pao, a poslednja dva meca pokazala su da nemamo drugog pleja. Moneke ima opasne propuste u odbrani, mora pod hitno da podigne koncentraciju. Ako se ne podignemo posle kupa, vrlo lako ce se desiti scenario od prosle god 25 minutes ago, rodriguez said: pošteno je reći da su u pireju ipak najviše pokradeni grobari ono kad je vokap izuo pantera pa mu nije suđen 5 faul ali je suđeno da je panter vratio loptu u svoje polje, iako nije. ono je i meni ciganu bilo za popizdeti. Nisam gledao, verujem da su ih pokrali, ali ne kapiiram kako si popizdeo zbog toga? Sta bilo ti zao Pantera? 2
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) jedini koji ima evidentno manji iq je trener. evo razmišljam čiji nam je odlazak ako pričamo o igračima ukanalio iq. nedović, teodosić, lazić, braun, daum, petrušev, gedraitis, mitrović. jedino petrušev ali je on to vrlo kompenzovao lošom ulogom u svlačioni. edit - apropo pitanja iz poslednje rečenice, ne znam šta da ti kažem. ne moram da volim pantera da prezirem ovakvu vrstu krađe koju oly radi u saradnji sa sudijama bukvalno uvek kada je bitno i sa bilo kime. s obzirom da godišnje već skoro 10-tak godina provedem barem 7 meseci života u grčkoj, znam ih kao zlu paru pa mi je izlečenje od pravoslavnog bratstva bilo jedna od prvih stvari koje sam uradio tako da srećno i sa jakom kurcoboljom danas navijam pre za AEK nego za bilo koga drugog, naročito ne za oly i pao. ono sakrivanje kamere koja jasno pokazuje da loptu u aut izbacuje vezenkov i ponavljanje one gde se ne vidi praktično ništa tako da ne daje osnov za promenu odluke je kvintesencija ove i ovakve grčke kojoj pripada i olimpijakos. Edited 9 hours ago by rodriguez
BattleBender Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, rodriguez said: samo da dodam nešto, ne znam da li je pominjamo. defanzivna rola nikole kalinića večeras je totalno remek delo, na bilo kojoj poziciji. šteta je ne materijalizovati takvu igru u vidu pobede. Drugo pol ne odigrao odbranu kao bog. Pogurao nas je tom odbranom. ---- Malo sam se ohladio, pa cu baciti koju reč o samoj košarci. Pozitivno sam iznenadjen kako smo nasli nacin da pariramo njihovom protoku lopte u napadu. Falilo je da Butler ima samo malo bolje šuteramo veče. I da Kodi pogodi barem jednu trojku. Brat više mrzi spit up iz kornera nego iko. Doduse ja sam mrzeo desni korner najvise na svetu. Verovatno ima problem sa namestanjem nogu za sut iz tih pozicija, ima neki diskomfort garant. 3 minuta Jaga u 4q su delovali kao vecnost. Nwora zmajski, ništa mu se ne moze zameriti, pa cak i nakon onoga kad mu je ispala lopta na skoku, pa smo popili tricu. Kalina je imao one njegove trenutke. Moneke sve vise i vise daje nagovestaja da moze da nam predstavlja problem njegova kosarkas neskolovanost. A neškolovan je kosarkas solidno. I ofanzivno i defanzivno. Ima tu neku svoju spretnost, namazonost. Potencijalno njegov autoritet u ovom timu moze da bude balast. Centri su imali dobre i lose trenutke. Motiejunas je posledicno bio problem za igranje dobre odbrane, ali je zato nekax davao dubinu u napadu. Bolomboj daje znakove zivota, samo nekad ide na bolje, raduje to. Izundu ima ozbiljan problem sa def skokom. Ja nikad nisam video da neki igrac toliko bude busan na def skoku,a toliko dobar na of skoku. Pocinjem da strahujem kad protivnik ima sut, a on je na parketu. Falio je dobric. I sad i u prosloj. Oly je zajebana ekipa, i nema potrebe da pljujete njih, ne sude oni. U prvom poluvremenu su pokazali te neke stvari zbog kojih smatram Barcokasa jednim od najboljih trenera u Evropi, koliko god da kuburi sa F4-om. Ali mislim da je u drugom predugo drzao Tajrika, cija je igra isla nama na ruku. Bole one trojke Dorsija, bas me nervira taj lik, da budem iskren. 3
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) To je to. Sinoć je završeno prvo poluvreme. Pozicija na tabeli dobra. Posle kupa kreće drugo poluvreme i tu moramo da uđemo kao da je svaka kao finale. Imamo deset utakmica, pet kod kuće. Mora da se odbrani domaći teren i uz pobede protiv Baskonije i Asvela na strani imali bi dobru šansu možda i za top6. A prvo, idemo po Žućkovu levicu! ❤️ Edited 3 hours ago by Čočo 4
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lako je reći, biće zajebano al momci se bore do poslednjeg atoma snage i to svaki navijač treba da vidi i poštuje. I sinoć smo pokazali karakter, spustili zaostatak, muški odigrali i jbt vidili smo svi.. nije to ona Zvezda koja na -14 skida gaće i piše poraz dok čeka sledeću tekmu. Momci ginu i svaka im čast, Kalina brat isto kad je najvažnije pokaže kakav je to lisac stari.. e sad, i ovo odbraniti domaći teren je teško. Prvo krećem od Efesa, ljudi su brutalni šta se njima desilo pa su ovakvi, oni znaju ( mislim na tabelu ) Drugo, rasterećeni, biće pakao protiv njih. Plus Fener je u Beogradu, Nije u Instanbulu pa da smo favoriti.
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, BattleBender said: Ali mislim da je u drugom predugo drzao Tajrika, cija je igra isla nama na ruku. Da je Tajrik igrao 5 min manje, mi bi pobedili sinoc. On im je dao drugu dimenziju defanzivno a i ofanzivno. Kad preuzme beka, u 80% slucajeva krade loptu.
MGinobili20 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Много волим ову екипу и карактер који показује из меча у меч. Очекивано је да се гурају ови смећари код куће, ал мислим да се нико није надао да ће то ићи до ове мере. После се чуде како сваки фајнал фор чокују, па неко то од горе гледа. Каква одбрана Калине над Фурнијеом. Ако би Боломбој могао да држи неких 35% за 3 на 2 узета шута по мечу, много би нас спасио по питању спејсинга са Кодијем и Монекеом на паркету.
Žilee Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Ovakve utakmice nas ocekuju i na gostovanjima Realu Barsi i PAOu nista manje ne ocekujte.Ipak moraju da s eguraju oni da bi bili na tom F4.Jbg sta ces,teraj dalje ,momci su izginuli sinoc.Pojedincima ce dobro doci pauza od nekih 10 dana .
forumko topic Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Sudije proveravaju onaj duel Vezenkova i Monekea i očigledno izbacivanje u aut od strane Vezenkova, a Barcokasa usnime kako na klupi samouvereno pokazuje napad za njegov tim. Kao da sugeriše sudijama da se ne zajebavaju sa odlukom na minut do kraja. Usta ih jebem
Recommended Posts