Teleći sač Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Estrella Roja said: I šta je izjavio? Evo ja bas pratim medije i sportske sajtove ali rekao bih da je Petrusev poslednju izjavu dao u policiji. Izaci cu sam...
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Princeton said: Nwora je brat na load management-u. Cuva se u odbrani, da bi se forsirao u napadu. Batler skoro ista prica, samo je kod njega stav/stil veoma lezeran, pa izgleda jos gore kad zaspi u odbrani. Oni kad isporucuju svoje u napadu, mi cemo igrati na visok broj poena i dobijati. U njihovu odbranu se ne uzdam. Slazem se, pogotovo za Nworu. Zato i mislim kada bude do or die utakmica da ce i u odbrani biti dobar jer je ocigledno da moze da odigra dobru odbranu.
3x3cz Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Na kom sektoru su “Delije” sutra? Nivo 400, sever 1
wing Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Golijat said: Carter počeo sa treninzima uz ekipu. godspeed bro... baš sam se ozbiljno nasekirao za dečkonju.
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, Čočo said: Kakva legendica naša. 😂 Možda je Filip procenio da mu ne treba da dolazi Kalini ovde na noge
Creed Bratton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za Nvoru ne bih rekao da je kondicija u pitanju, vise je problem motivacija ili ja bih preciznije rekao koncentracija koja cesto odluta u odbrani. Njemu se nekako vidi po stavu da li je fokusiran u odbrani i tad stvarno nogama isprati odlicno protivnike a i kad naprave protivnici prednost ima dovoljno duge ruke da pokrije sto smo i videli do sad vise puta. Zasto nije cesce fokusiran u odbrani i u ovom modu sto pominjem ne znam ali mozda i ne bi bio kod nas da je konstantan u tome. Kod Batlera je definitivno timska odbrana problem i to je donekle ocekivano, takvi klasni igraci ce u napadu uvek doprineti iako nisu pohvatali sve kretnje, dok u odbrani svako malo kasnjenje je vidljivo i pravi razliku. Ne brinem ja tu puno jer odbranu moze da igra samo bolje od ovoga sto je pokazao do sad dosta je bitnije da isporucuje u napadu ono sto se ocekuje. 1
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Najbitnija stvari sa danasnjeg treninga zvezde : -Radosic trenira sa ekipom -Plavsic krenuo individualno
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja nisam primetio neki naročit problem sa Batlerovom odbranom, osim što je povremeno odigra rukama ili napravi loš faul u bonusu, kad mu odluta fokus. Daleko od toga da je sjajan defanzivac, tu i tamo se pogubi u timskoj odbrani, ali uglavnom je korektan i timski i individualno. Mislio sam da će biti Carlik Jones nivo defanzivno, no ipak je osetno bolji od toga. Mnogo više mi bode oči Nvora. Tek ponekad (kad se zainati ili je raspoložen zbog dobrog ritma u napadu) se spusti u stav i odigra ful fokusirano, i tada s onom telesinom i ručerdama postaje vrlo neprijatan čuvar. Šteta što ga 90% vremena boli kurac, ali opraštamo mu sve dok ofanzivno isporučuje. 7
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Žilee said: Najbitnija stvari sa danasnjeg treninga zvezde : -Radosic trenira sa ekipom -Plavsic krenuo individualno Plavšić je bio povređen?????? 1 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Estrella Roja said: I šta je izjavio? "Izvinite što sam ispao sisa...2 puta." 1
Recommended Posts