Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko igrača ima Dubai na platnom spisku, skroz sam zaboravio da postoje Kondić i Ellis.
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 12 minutes ago, Sector said: Koliko igrača ima Dubai na platnom spisku, skroz sam zaboravio da postoje Kondić i Ellis. Skoro kao mi😆 Imaju puno, verovatno si zaboravio i na postojanje Masona koji je tesko povredjen od pocetka sezone, a tu su i dva bezveznjaka koje su doveli u toku sezone Armstrong i Ryan, koji nista nisu pokazali i koji gotovo i da ne igraju Ne treba zaboraviti ni Jaiteh-a, koji je pokidao ahilovu tetivu pred sam start sezone, i nece ni zaigrati do kraja iste. Generalno, uz nas i Milano, jedna od ekipa koja je imala najvise problema sa povredama ove sezone Edited 3 hours ago by Gudura
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Danas je našem treneru, popularnom Ćelafutu, rođendan. 57 godina a zategnut kao sajla, ako neko bude uspeo da dohvati taj nivo forme kao šef stanice u njegovim godinama onda je to Saša. Želim mu da vrhunac kurčevitosti pokaže 24og maja u Atini. 20 4
Čočo Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Batler trenirao danas pred Dubai. U crvenoj opremi. ❤️💪🔥 3 2 1
vinogradskaopera Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Bolomboj na naslovnoj slici za utakmicu, mozda i zaigra sutra, ko zna.
Sinnerman Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Ako ćemo suditi po poslednjoj ABA utakmici, bolje da odmori. 1
Čočo Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Postepeno mu se podizala minutaza u ABA ligi. Na prošlom meču skoro 20min. Sigurno će dobiti neki minut u petak. Naročito ako uzmemo u obzir da protiv njih moramo da imamo jači reket od Izundua i Motejunasa. Čak mogu reći da ishod meča će i zavisiti od učinka naših centara ali i od odbrane nad Petruševim, Kabangeleom pa i Kamenjaša. Tu su u ozbiljnoj prednosti u odnosu na nas.
Chaos Is Me Posted 9 minutes ago Author Posted 9 minutes ago Dubai je ozbiljan sastav. Da nisu imali toliko povreda, siguran sam da bi bili bolje plasirani. Imaju bar po 2 dobra igrača na svakoj poziciji. Ipak, dosta su mekana ekipa koja igra na koš više. Mi ako želimo pobedu moraćemo malo da ih pritegnemo i da se vratimo na krvava kolena košarku. 1
Recommended Posts