Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Sinoc su poceli posle finala demontazu, nadam se da ce danas objaviti da se igra u Arene. Imaju vremena da zavrse valjda.

Posted
12 hours ago, kolanidja said:

Ja bih bio previse srecan da ostane ista ekipa i sledece godine sa svim prednostima i manama.

Баш јуче разговарам са оцем у вези овога и заједно констатујемо да нам ништа у овој екипи не смета и да вероватно не треба на силу тражити простора за неке промене. Ако се не рачуна на Девонтеа и Кенана за следећу сезону, одлучио бих се за једног поузданог евролигашког бека и то је то јер мислим да би овај тим наредне године са једном потенцијално успешном сезоном иза себе био само још бољи.

Ако бисмо лицитирали о имену тог бека, на памет ми падају само петорица којима истичу уговори на лето — Хол и Форест као швајцарски ножеви, Саторански и Лапровитола као сигурице и Франциско који је можда сад већ и превише добар да би упадао у Звездин систем као неко око кога се неће градити игра. Батлер, Коди и остали заслужују да им се даље верује, а не да у тим улази нови лидер који сигурно неће од старта бити на истој таласној дужини као остатак екипе.

Кад у мају буде јасна слика од којег центра шта можемо очекивати, распитати се о плановима Николе Вучевића и комплетирати ростер њиме или Нибом којем такође истиче уговор. Са само два додатка овом тиму, мислим да бисмо успут и испоштовали момке који се од почетка ове сезоне жестоко боре и против повреда, и против јаких противника, и против наратива да "није то та Звезда јер нема довољно домаћих играча". Утисак ми је да никад ниједан Звездин тим није био уједињенији и пожртвованији од овог, а успут из меча у меч имамо прилику да видимо колико су сви добри једни са другима и колико им је стало чак и ако немају неке озбиљније улоге.

У сваком случају, приче о променама не треба ни да буде међу навијачима док лето не наступи јер овај тим тренутно јуриша ка најуспешнијој сезони Звезде у (скоријој) историји и заслужује максималну подршку, колико због резултата толико и због отворености играча у комуникацији са навијачима и позитивних вибрација које свлачионица емитује.

• Like 1