Phobia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, NeprezniVozacF1 said: Izgleda da je Jagi bivsi po njegovim objavama na X i Instagramu, tako da se nece vise voditi rasprava oko toga. Svako dobro i njemu https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/jago-odlazi-iz-zvezde-yago-dos-santos-euroleague-otkaz-otpusten/ Moša kolega
Diogen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sva sreća pa je demantovao da odlazi, prosto ne znam kako bi dalje bez njega… 🙄 PS. Nešto se jeste desilo, ovakve postove igrači nikad ne kače baš bez ikakvog razloga. Ako su kojim slučajem propali pregovori o daljem nastavku saradnje ili mu je predočeno da ih neće biti ne vidim nikakav problem, obzirom na partije koje pruža mislim da će moći da bira gde će nastaviti euroligašku karijeru… 🤷♂️
Night wolf Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Ja vidim da ovde neki ljudi ne shvataju šta je problem kod ovakvog (ne)korišćenja igrača. Igrača ili koristiš u rotaciji ili ga ne držiš na klupi. Naravno ne pričamo o nekom klincu koji čeka šansu i popunjava roster, ili nekom zaslužnom veteranu kome čekaš da istekne ugovor. Pričamo o čoveku koji ima vrv ugovor među 5-6 najjačih u ekipi. Takvog igrača ili pokušavaš da uvedeš u ritam ili mu se zahvališ. Ovo što se radi ne pomaže ni igraču, ni timu i nebitno je sada da li je to Greem ili neko drugi. Ako misliš da za njega nema mesta u meču protiv Zadra onda lepo pustiš Radošića ili nekog drugog klinca bar da oseti atmosferu. Vođenje Greema u Milano, stavljanja u 12 a ne korišćenje istog ni protiv Zadra nema nikakvog smisla. I u tom slučaju on bezveze zauzima poziciju Miljenoviću. Osim toga potencijalno može da napravi lošu hemiju u timu pošto svakako Greem nije srećan zbog ovoga. I onda dolazimo do ludosti komšijske strane da imaju najbolje plaćenog igrača koji em ne doprinosi igri em postaje kancer za ekipu. Nije potpuno ista situacija ali jeste slična..
Perkos2 Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Bilo koji igrač u ekipi treba da radi kako trener to od njega traži, da li je srećan ili ne neka razmišlja kad mu svakog meseca legne pizamašna plata a o ekipi brine trener čiji je posao da proceni ko i koliko u datom trenutku može da doprinrse ekipi. Ja se nadam da se i sa svakom igračem razgovara i tačno mu se prezentuje kakvu poziciju ima u timu. Nekom treba jedan trening da to skapira i primeni na terenu, nekom možda treba 10 utakmica da pohvata sve šta treba da igra. Strpite se i navijajte za svoj klub.
Zadnji vezni Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Nisam znao da Yagiša ima i drvene advokate ovde ,one iste koji su govorili da nema šta da traži u EL,da je hodajući mismeč,da Ama baš ništa ne donosi na parketu itd itd.Opisan kao štetočina i kao nepotreban. Kad odjednom promeniše narativ i priču zarad šiljenja patke sa ovima koji se čude zbog tretiranja Grejema. Ali šta god i kako god,ovo nije način da trener šilji kitu nad igračem te karijere i tog renomea i imena.Ako znaš da ga nećeš uvoditi protiv mrtvog Zadra,a igralo mu ostalih 11, onda ga nemoj ni skidati u 12.Povedi nekog omladinca.Meni smeta taj deo odnosa.
vinogradskaopera Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 1 minute ago, Zadnji vezni said: Nisam znao da Yagiša ima i drvene advokate ovde ,one iste koji su govorili da nema šta da traži u EL,da je hodajući mismeč,da Ama baš ništa ne donosi na parketu itd itd.Opisan kao štetočina i kao nepotreban. Ali ovo je i dalje istina, samo nemas boljeg, nazalost, kao 2. pleja
Recommended Posts