Nellthe Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ide nam bas zajebano gostovanje Monaku da bismo potrvrdili neki "povratak" u formu, ali zato protiv Virtusa imamo 3 dana odmora od utorka. Jako su zajebani, jedva smo ih dobili u BG, a kod kuce su jos tezi. Ali opet sve je moguce i tu se mora traziti brejk.
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Blade said: sa kojim su nam vise nego izvesne sanse za direkatan play-off. Cenim optimizam, ali zaista ne vidim kako imamo realne šanse za top8. Mi i Zalgiris smo 9. i 10. Sve ovo sto je iznad nas, rekao bih da samo postoji nekakva (doduse mala) šansa da preteknemo Real. I mooooozda da se Valencia raspadne totalno do kraja sezone. Raspored nam nije bajan... Rekao bih da cemo izvesno da se borimo sa Zalgirisom, Virtusom, Milanom, pa možda i Dubaiem za mesta 9 i 10. I to je to. 6
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dusko Ivanovic je nakon poraza od nas rekao "Nije vazno sad da li je poraz ili pobeda ali je vazno da znamo sta igramo" Mislim da je to i sa nama slucaj. Igra treba da nam ima jasan obris a ne da gubimo utakmice posle pet minuta ili da delujemo kao skup pojedinaca na parketu. Kad znas sta je cilj tvoje igre onda dodju pobede same od sebe. 8 2
Blade Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, BattleBender said: Cenim optimizam, ali zaista ne vidim kako imamo realne šanse za top8. Mi i Zalgiris smo 9. i 10. Sve ovo sto je iznad nas, rekao bih da samo postoji nekakva (doduse mala) šansa da preteknemo Real. I mooooozda da se Valencia raspadne totalno do kraja sezone. Raspored nam nije bajan... Rekao bih da cemo izvesno da se borimo sa Zalgirisom, Virtusom, Milanom, pa možda i Dubaiem za mesta 9 i 10. I to je to. Ja cenim svaciji, pa i drugaciji stav, dok taj neko ne pokusava licno da me vredja, izazvan samo time sto od njega imam drugacije misljenje, a nisam ga licno uvredio. Tada sa istom osobom prekidam komunikaciju, posto kako takva, ni na forumu, nije vredna mog vremena. Sto se tice tvog stava, ako tako gledamo svi, onda sigurno nemamo sanse. Monako je u ovom trenutku vise od blagog favorita, Dubai i Virtus skoro direktni rivali, ali ako imamo ambiciju da posle ligaskog dela Evrolige nastavimo da budemo ucesnici tog takmicenja, u sve 3 utakmice treba da verujemo da cemo pobediti. Ako ne mislimo i ne verujemo, to je onda nesto drugo.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Dobro je raspoloženje posle pobede pa samo da vidim šta je sinoć bio glavni shaqtin a fool momenat: 1. Dobrić vs ziceri 2. Deda na Ellisu koji ga pretrčava kao da ga nema 3. Codi i pertla 4. Codi razbija tablu dodavanjem 5. Yagova frizura od pozadi 7 16
wing Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mi od Kodija i Čime u proseku nakarikamo 12-ak skoka u EL po tekmi. Kodijevih 4.4rpg nije čudno kada sve preuzima i često bude na skoku kod završnice na obruču, jak je, ima i brz naskok ali kada nakon promašaja protivnika uhvati loptu mi gubimo mogućnost za brzu kontru. Cena nerešene stabilne pozicije 5. Batler je sinoć poteg'o dve kontre ali kao matori trener juniora na pokaznoj vežbi pred kraj treninga. Lagano i prepismeno uz visok stepen obazrivosti da svi lepo vide svaki fundament. Ali nigde trunke panike kod odbrane jer ne izgleda kao da će zabosti do kraja a meri tri puta pre prvog pasa. Nama tehnički i nažalost najbrže kontre povlači Jago sa sve realizacijom koja je adekvatna toj klasi. Nwora je rizičan već na trećem tapkanju dok je Čima više za egzekutora koji nakon zadnjeg pasa neće napraviti korake ili faul u napadu a ume da finišira. Edited 1 hour ago by wing 2
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Dobro je raspoloženje posle pobede pa samo da vidim šta je sinoć bio glavni shaqtin a fool momenat: 1. Dobrić vs ziceri 2. Deda na Ellisu koji ga pretrčava kao da ga nema 3. Codi i pertla 4. Codi razbija tablu dodavanjem 5. Yagova frizura od pozadi Meni ubedljivo Kodijev asist koji lomi obruc i tablu. Kao da ga je neko smarao ceo napad da mu dobaci pa ovaj na kraju "evo ti..." I doda mu. 2
Four Elements Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Dobro je raspoloženje posle pobede pa samo da vidim šta je sinoć bio glavni shaqtin a fool momenat: 1. Dobrić vs ziceri 2. Deda na Ellisu koji ga pretrčava kao da ga nema 3. Codi i pertla 4. Codi razbija tablu dodavanjem 5. Yagova frizura od pozadi Meni 3, i sad kad si spomenuo vec i 5. Za 3 ga tacno gledam sve vreme i urlam ''ajde vezi je vise!'' i unapred vidim lagani backdoor koji se na kraju i desio, naravno.
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Yago frizura i Codijev jan zelezni momenat sa tablom su mi mozda ipak u finalu. Yago je najjaci.
aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ја се не слажем да је распоред до краја тежак, штавише рекао бих и да је повољан. Мислим да ће то бити и општеприхваћен став ако добијемо једну утакмицу следеће недеље. Од Виртуса смо бољи и колико год ценио Душка и његове ратнике, сматрам да Звезда која има никад веће амбиције не може тамо отићи са улогом аутсајдера који се само нада победи. Уколико успемо да дођемо до 13-11 наредне недеље, бићемо на +2 у односу победа у гостима и пораза код куће, са само још шест гостовања у распореду. Од тих шест гостовања, два су против топ5 најлошијих екипа у такмичењу (Асвел, Басконија) и четири су против великана којима идемо на ноге без императива победе. Познато је да баш у таквим околностима нека победа и наиђе случајно. Од осам домаћих мечева, тек два су нам остала против легитимних плеј-оф екипа (Хапоел, Фенербахче), док је преосталих шест искључиво против оних који неће играти иза овог регуларног дела сезоне и које би озбиљан тим у пуној Арени морао рутинирати (Дубаи, Макаби, Ефес, Бајерн, Партизан, Париз). Ми смо имали своје успоне и падове, показали смо у пар наврата да смо у стању да личимо на екипу која и не припада овом такмичењу, али баш одбијам да поверујем да ће овако квалитетна Звезда уз помоћ Боломбоја дозволити себи да не буде фокусом у утакмицама против ових шест врло скромних тимова. Ако се *појавимо*, немам трунку бриге за те дуеле. Једна победа следеће недеље, 3-3 на страни до краја (Басконија, Асвел, изненађење) и 6-2 код куће (мада нема разлога да не буде и 7-1 или 8-0) и са 22 победе ми бисмо сигурно себи обезбедили бар једно домаћинство у плеј-ину. Имамо квалитет и за више. Јесмо жељно ишчекивали и оних шест домаћинстава прошле сезоне у последњих осам кола после сјајног скора од 16-10 колико смо имали пред паузу, па се жестоко разочарали, али то је кошарка... јебига. Нема правила, свако сваког може да добије, меч по меч — све су то ок фразе које имају упориште, али оваквих осам мечева код куће уз гостовања Басконији и Асвелу у последњих 14 кола би свако пожелео. 12
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 hours ago, vinogradskaopera said: Popularna dandara Ja sam iznenađen da nam nisu sudili faul ovde. Nije bio, naravno, ali u gostima Milanu kada ih stižemo i prestižemo... sudili su nam i ranije nepostojeće stvari... Pantić je tu naročito popizdeo, njemu je to naravno bio čist faul... ali expo sudije koje Drčela plaća po milion evra da ne vide očigledno... Edited 1 hour ago by Issey 2 2
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I ja sam više puta pisao o tome da nam je raspored odličan nakon ovih gostovanja. Nema mesta za narikače, borba do kraja pa da vidimo gde smo. A trenutno sa ovakvom lošom formom, (gde je prirodno da se ista podigne) plus Bolomboj i Rivero , uz možda i neku rolu Kenana.. 1
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja podržavam odluku Obradovića da ubaci Dobrića u startnu petorku. Ima Dobrić kvalitet da odigra 15 minuta. Krenuo je sasvim dobro ove sezone, bio je solidno bitan šraf u onoj seriji. Ne mislim da O traži od njega nešto što on ne može. U poslednje vrijeme Dobrić je slabiji. Izbacila ga je malo povreda iz ritma. Vjerujem da bi najproduktovniji bio sa Batlerom i Nvorom u petorci, ali rijetko kad su oni zajedno na parketu. Ima mjesto Dobrić u ovom sastavu i može da bude upotrebljiv za rotaciju. 3 1
Placebo Lone star Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Stiglo prolece na ovom forumu,da smo dobili Valensiju bilo bi ljeto.Ljubi brt 6 minutes ago, Issey said: Ja sam iznenađen da nam nisu sudili faul ovde. Nije bio, naravno, ali u gostima Milanu kada ih stižemo i prestižemo... sudili su nam i ranije nepostojeće stvari... Pantić je tu naročito popizdeo, njemu je to naravno bio čist faul... ali expo sudije koje Drčela plaća po milion evra da ne vide očigledno... Kakvo zadovoljstvo slusati njegov plac.😂 2
sinisat5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 44 minutes ago, wing said: meri tri puta pre prvog pasa Eh da je tako mjerio protiv Partizana u kontri na +16,mi bi tu utakmicu dobili.. 1
MGinobili20 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Нисам хтео да пишем након претходне 2 катастрофе, руку на срце, нисам веровао да можемо Милано победити јер играју баш добру кошарку. Капа доле екипи, лавовска 4. четвртина. Видим да много њих пише за вађење Батлера из игре, мени је деловало да је баш био уморан јер је сваки напад решавао и да се бар истрошио. Невероватно ми је да човек увек пронађе начин да дриблингом избаци одбрамбеног играча, каква класа. Контрола лопте и дриблинг магија. Што се тиче негативних изненађења, не могу да верујем да професионални кошаркаш промаши 3 зицера (Оги), и то сам, па човече... Наравно онда се нема самопоуздања и промаши се отворен шут за 3. Мишљења сам да нам је неки мали допринос Добрића стварно неопходан јер он мора бити испред Давидовца у ротацији сад кад се врати Боломбој. Једна замерка Саши за 2. четвртину. Њихова петорка Браун, Брукс, Болмаро, Рићи и Нибо, и ми не скупљамо у рекету и Нибо нас масакрира, а стварно се имало са кога скупити. Такве ствари не смемо себи дозвољавати. И даље ми је нејасно зашто Саша захтева високо искакање на беку од Ди Моа и тиме га буквално гура у канал јер он се наравно не може на време вратити. Због чега не захтева пробијање блока од Кодија кад овај има снаге за то а да Мотејунас остане у дропу и тако олакша себи? 2 1 1
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nvora je sinoć riješio 4 puta Šildsa 1 na 1. Dva puta je pogodio trojku preko njega, dva puta ga je ulazom riješio uz kontakt. Bio je tu neki kat za lagane poene pod košem, samo nijesam siguran da li je Šilds bio čuvar.
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 35 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: I ja sam više puta pisao o tome da nam je raspored odličan nakon ovih gostovanja. Nema mesta za narikače, borba do kraja pa da vidimo gde smo. A trenutno sa ovakvom lošom formom, (gde je prirodno da se ista podigne) plus Bolomboj i Rivero , uz možda i neku rolu Kenana.. Spomeni Cartera i Ukija Plavšića slobodno, nisu gubavi.
Henry Chinaski Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Ima li iko info sta je sa Karterom zdravstveno? Da li postoji sansa da zaigra ove sezone ili sledece ? 1
NMX Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Neće vam biti smešna Jagova i Papijeva frizura kad budu puštali muziku na Kališu na proslavi evro titule
propolis Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Dobro je raspoloženje posle pobede pa samo da vidim šta je sinoć bio glavni shaqtin a fool momenat: 1. Dobrić vs ziceri 2. Deda na Ellisu koji ga pretrčava kao da ga nema 3. Codi i pertla 4. Codi razbija tablu dodavanjem 5. Yagova frizura od pozadi Glasam za predlog broj 3. Da je tako nešto bilo na terminu svi bi mu hebali majku. Lik ga je prošao lagano i položio loptu u koš. Nikad nisam video ništa slično na utakmici tako visokog ranga, a da ne pričamo koliko je bila bitna.
astrix1402 Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Nekako sam propustio Yagisinu frizuru. Ubedljivo situacija veceri Codiyeva pertla i onaj backdoor. Sto se tice Dobrica, taj decko moze bolje od onoga sinoc. Mozda ne mnogo bolje, ali da ima bar nekoliko minuta i dobrih na terenu sigrno moze. Ocekujem povratak Boolomboja i Rivera, to ce nam dici plafon, a ova ekipa ima dovoljno kvaliteta za znacajno bolju odbranu. Takodje, Obradovicu ako ne izvuces bae 10 minuta pristojne kosarke od Devontea do kraja sezone, to je za ozbiljan razgovor o tvojim trenerskim kvalitetima. Sve u svemu, neko napisa gore detaljan raspored, meni ono na prvu deluje povoljno, da li ce biti dovoljno, vreme ce pokazati 1
mister-no Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Dobro je raspoloženje posle pobede pa samo da vidim šta je sinoć bio glavni shaqtin a fool momenat: 1. Dobrić vs ziceri 2. Deda na Ellisu koji ga pretrčava kao da ga nema 3. Codi i pertla 4. Codi razbija tablu dodavanjem 5. Yagova frizura od pozadi A Ledej kad vadi "aut", i baca se u reklame..
JPM Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Just now, mister-no said: A Ledej kad vadi "aut", i baca se u reklame.. To je njihov blooper.
Recommended Posts